STSL 13/14 H:4 | Bursaspor 0-3 Beşiktaş | M.S | 15 Eylül

Bursa mutlaka kazanmali yoksa puan farki simdiden 6 puan olacak allah korusun haftayada yenilirsek 5 hafta sonra puan farki 9 olur sonra ugras babam ugras...

bursa maçını alırsak beyler kusra bakmayın ama şampiyonlu yürüyüşü bşlar :)

bursa maçını alırsak beyler kusra bakmayın ama şampiyonlu yürüyüşü bşlar :)

ligin ikinci devresi var. coktandir futbolla alakaniz olmadigindan unutmussunuz 6 puan ciddi bi fark degilki. 2 tane yenilgiye bakar. cok havaya girmeyin oyle kolay degil bu isler.

skor tahminine gelince bursayi bizim macta begendim o oyunu oynarsalar 4-1 en kotu 3-1 kazanirlar. oynayamazlarsa ufak sikeciler kazanir

Daha koca ilk devre var, ve ikinci devre var. Ben ilk yarinin sonlarina dogru arayi kapatacagimizi düsünüyorum.

Ikinci yari fikstür avantaji bizde. Belki cok isimize yaramiyor su anda, ancak namaglup oldugumuzu da unutmayalim.

Galatasaray arayi kapatip rakiplerini gececek kalitede bir takim.

Bu maca gelince, ortada bir mac. Beraberlik kokuyor.

ligin ikinci devresi var. coktandir futbolla alakaniz olmadigindan unutmussunuz 6 puan ciddi bi fark degilki. 2 tane yenilgiye bakar. cok havaya girmeyin oyle kolay degil bu isler.

skor tahminine gelince bursayi bizim macta begendim o oyunu oynarsalar 4-1 en kotu 3-1 kazanirlar. oynayamazlarsa ufak sikeciler kazanir

havaya girmek için demedim puan farkı 9 a çıkarsa artık dönmez gibi yani bizden dönse fenerden dönmez..

havaya girmek için demedim puan farkı 9 a çıkarsa artık dönmez gibi yani bizden dönse fenerden dönmez..

2. devrede desen bunu anlarim. biz bile gecen sene 9 puan olunca lig koptu demistik fblilerde oyle dusunuyodu. yine antalya gibi bi macta gencler arenada sut cekmeden kazandi fark 4e mi 6ya mi ne indi. puan farki basketbolda az olur insanlar ordada yanilir bu puani kapatiriz derler ondada cok zordur cunku yenilgi 1 puan.

bundada galibiyet 3 yenilgi 0 oldugu icin puan farki cok rahat kapanir. avantaj saglayacaginizda kusku yok ama ligin 4. haftasi daha

2. devrede desen bunu anlarim. biz bile gecen sene 9 puan olunca lig koptu demistik fblilerde oyle dusunuyodu. yine antalya gibi bi macta gencler arenada sut cekmeden kazandi fark 4e mi 6ya mi ne indi. puan farki basketbolda az olur insanlar ordada yanilir bu puani kapatiriz derler ondada cok zordur cunku yenilgi 1 puan.

bundada galibiyet 3 yenilgi 0 oldugu icin puan farki cok rahat kapanir. avantaj saglayacaginizda kusku yok ama ligin 4. haftasi daha

haklısın tabi ki fatih terim gibi bi adam olunca fark çabuk kapanır ama arada şampiyonlar ligi falanda var fb bjk sadece ligde ondan böyle düşünüyorum :)

haklısın tabi ki fatih terim gibi bi adam olunca fark çabuk kapanır ama arada şampiyonlar ligi falanda var fb bjk sadece ligde ondan böyle düşünüyorum :)

Sizin tekrar lige dönmenize kendi açımdan sevindim.

Sadece fenerle rekabet içinde olmak, geçmiş birkaç yıla bakılırsa önümüzdeki yıllar tat vermeyecek gibiydi.

Rekabet her zaman iyidir, yoksa biz de olduğumuz yerde sayarız.

Maça gelirsek, Bursa alır gibi :)

bursa deplasman ve biz içerdeki maçlardan 6 puan çıkaracaksa şampiyon olsunlar zaten. Takım ışık verse her türlü puan farkını kapatırız ama işte

Sizin tekrar lige dönmenize kendi açımdan sevindim.

Sadece fenerle rekabet içinde olmak, geçmiş birkaç yıla bakılırsa önümüzdeki yıllar tat vermeyecek gibiydi.

Rekabet her zaman iyidir, yoksa biz de olduğumuz yerde sayarız.

Maça gelirsek, Bursa alır gibi :)

aslında demirören beşiktaşı 10 sene geriye atmasa hep ligdeydik ama işte naparsın kader tüp kafa bize denk geldi :)

Galatasaray nasil puan kaybettiyse, rakipler de kaybeder. Bugün olmaz yarin olur. Sonucta ligin ikinci yarisi oynanmiyor.

O zaman biraz panik olabilirdik yavas yavas. 4 hafta gitti, kaldi 30 hafta :) Yani ne karalar baglamaya ne de cosmaya gerek yok.

Biz gecen sene 3. haftadan itibaren araliksiz lider olunca, bizde, rakipler de sasirdi dogal olarak. Bazi duygulari unutmuslar :)

Bursa Besiktas´i yenerse fark 3. Biz yenersek fark kapandi. Ee ne olacak? Olamaz mi yani? Imkansiz birsey mi?

Galatasaray devrenin sonuna kadar yakalar rakipleri. Daha önce de gecer de, ben yine biraz uzatayim

Besiktas'da Veli, Bursa'da Belluschi sakat yanilmiyorsam. Kerim Frei Bursa kadrosunda alinmadi daha.

Bilic'in nasil baslayacagina bagli. Veli yerine Necip-Atiba ile cift on libero'lu sistemle baslayabilir, sonucta Atiba ofansa cok destek oluyor yuksek temposu ve pas oyunuyla. Risk alip Antep macinda'ki gibi tek on libero'nun yaninda Oguzhan'la baslayabilir.

Oguzhan'la baslarsa Batalla daha rahat oynar. Ama Besiktas ofansda daha etkili olur. Bence Necip-Atiba ile baslayip orta sahada Bursaspor'a ustunluk kurmaya calisacak. Ileri uc zaten belli, Olcay-Fernandes-Gokhan, ileride Almeida. Olcay'in form dusuklugu ile belki Oguzhan'i kanat'a poste edebilir.

Geri
Üst Alt