- 2 Temmuz 2011
- 138.911
- 59.399
- 5.488
bjk kaybetmeli maçı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bursa maçını alırsak beyler kusra bakmayın ama şampiyonlu yürüyüşü bşlar![]()
bursa maçını alırsak beyler kusra bakmayın ama şampiyonlu yürüyüşü bşlar![]()
ligin ikinci devresi var. coktandir futbolla alakaniz olmadigindan unutmussunuz 6 puan ciddi bi fark degilki. 2 tane yenilgiye bakar. cok havaya girmeyin oyle kolay degil bu isler.
skor tahminine gelince bursayi bizim macta begendim o oyunu oynarsalar 4-1 en kotu 3-1 kazanirlar. oynayamazlarsa ufak sikeciler kazanir
havaya girmek için demedim puan farkı 9 a çıkarsa artık dönmez gibi yani bizden dönse fenerden dönmez..
2. devrede desen bunu anlarim. biz bile gecen sene 9 puan olunca lig koptu demistik fblilerde oyle dusunuyodu. yine antalya gibi bi macta gencler arenada sut cekmeden kazandi fark 4e mi 6ya mi ne indi. puan farki basketbolda az olur insanlar ordada yanilir bu puani kapatiriz derler ondada cok zordur cunku yenilgi 1 puan.
bundada galibiyet 3 yenilgi 0 oldugu icin puan farki cok rahat kapanir. avantaj saglayacaginizda kusku yok ama ligin 4. haftasi daha
haklısın tabi ki fatih terim gibi bi adam olunca fark çabuk kapanır ama arada şampiyonlar ligi falanda var fb bjk sadece ligde ondan böyle düşünüyorum![]()
Sizin tekrar lige dönmenize kendi açımdan sevindim.
Sadece fenerle rekabet içinde olmak, geçmiş birkaç yıla bakılırsa önümüzdeki yıllar tat vermeyecek gibiydi.
Rekabet her zaman iyidir, yoksa biz de olduğumuz yerde sayarız.
Maça gelirsek, Bursa alır gibi![]()
havaya girmek için demedim puan farkı 9 a çıkarsa artık dönmez gibi yani bizden dönse fenerden dönmez..