STSL 13/14 H:4 | Bursaspor 0-3 Beşiktaş | M.S | 15 Eylül

O zaman başka türlü sorayım, Emre Çolak' tan ne kadar performans alabilirsin, Aydın' dan ? Kaç yıldır bir sürü teknik direktörle çalıştılar alabildimi bir tanesi bile bunlardan performans ? Kumaşı iyiyse performans alırsın futbolcudan o zaman teknik direktör, sportif direktör, başkan v.s sayesindedir, kadrondaki oyuncuların kumaşı belliyse kaliteleri de bir yere kadarsa kimi getirirsen getir performans alamazsın..

Aydın'la sözleşmeyi imzalayan Emre'yi takımda tutan benmiyim?

Dediğimi anla önce yıllardır böyle Bursa.Fb kac yıldır bu deplasmandan güle oynaya çıkıyor keza bjk da.Bu yıla özel bir durum değil bu.

geçen yıl da leş oynadık daha önce de. ne zaman güle oynaya çıktılar geçen yıl 3 0 bursa ezdi genel de de üstünlüğü yok

Aynen benle senle aynı düşünüyorum ama ister istemez nasıl olsa 2 sene şampiyon olduk nasıl olsa en güçlü kadro bizde diyerek oyuncular asılmıyor maça burada Fatih Hoca'nın devreye girmesi lazım ama işte malum sorunlar :(

Futbolcular da özeleştirisini yapmalı bence.Her şeyde hocanın eline bakacaksak işimiz var demektir.

Eger terim efendi ola ki real macina cift forvetle ciksin birakin mac sonunu beklemeyi soyunma odasinda görevine son verilsin, baslarim öyle egoya. Kendisini Galatasaraydan üstün görenlerin isi yoktur Galatasarayda.

Sent from my iPhone using Tapatalk

fatih terime ve kendini bi halt sanan futbolcularımıza çok kızgınım.ama burda bjkyi övenlerede laf sokmak istiyorum bi yandan.görücez neler olacak : )

Kimin yerine nerde oynar yapma.anadolu topcusu hepsi

Aynen katılıyorum. Muslera ile Tolga'yı kıyaslamak futbola ihanettir. Oğuzhan'ı oynatıp Selçuk'umu keseceksin? Gökhan Töre kim abi ne büyüttünüz şu adamı türkiyeye gelmeden önce golü yoktu romanya maçında gördüm hiç bir cacık olmaz Gökhan'dan. Galatasaray'ı Kerim kurtaracaksa ki ondan x10 yetenekli o bölgede Bruma var..

Bjk şu an takım olarak mücadele ediyorlar ve devamlı pres yapıp çok koşuyolar illa bir yerde takılacaklar o çelmeyi de biz taktık mı bu iş biter

Fatih Terim'in 6+6 = 12 kilometresini Yasin-Samil gecmis, bunlar iyi oyuncu mu yani? Hem kosmuyoruz hem sistemimiz yok

Hacı göz var izan var diyorsun sonrada biz bu bursa'ya puan kaybettik diyorsun. Bizim oynadığımız bursa ise bu olsa olsa şanlıurfaspor felan olur. Adamşar sezonun en iyi topunu hep bize karşı oynuyorlar.

sezonun en iyi topunu biz onlara oynatıyoruz adamların attğı golleri gördün heralde birinde mükemmel bir pas attı ters tarafa gökhan diğeride kornerden biz ne zaman kornerden gol attık çalışmıyoruz yatıyoruz resmen

Bursa şampiyon olduktan sonra bizim maçlar hariç şike yapanlara karşı devamlı pasif durumda.Bize karşı arslan kesilen bursaspor bu eziklere ve tinercilere diyetmi ödüyor.Kıl kaptım,şüpheleniyorum.Bunlarda şampiyonluğu şikeyle almış olmasın.O sene biz bursaya yenilmeyerek eziklere bir bakıma yardım etmiştik.

O değilde Antep 5 yedi bu hafta bizim tek yenebildiğimiz takım ki onlarıda zar zor yendik

Seni de alalım Polliyanacı tafya listesine o zaman,liste baya kabardı.Sizin gibiler iyi GSli mi oluyor şimdi ? Fatih Terim'i ilahlaştıran,rakipleri sürekli küçümseyen,kendini dev aynasında gören tayfa.Hadi ordannn.Sizden olsa olsa FBli olur.Onlarda çok sever koyun gibi,körü körüne destek vermeyi.Öle yaptıkları için 3 senedir ne hale düştüler gördük.Bizimde yakındır o vaziyetlere düşmemiz,biat etmeye,körü körüne desteklemeye,kibirlenmeye devam.

Alakası yok. Ben hocayı Real Madrid maçlarına eleştirmiş hatta daha geçen sene kötü oynuyoruz diyen adamım.

Terimsiz de başarılı oluruz diyen adamım.

Ama bu ifadelere dayanamıyorum. Bu BJK'yi bu akdar abartmanızı anlamıyorum.

Aydın'la sözleşmeyi imzalayan Emre'yi takımda tutan benmiyim?

Sen adam gibi transfer yapmazsan döner dolaşır alırsın Aydın' ı.. Örneğin Kerim Frei ( iyidir kötüdür bilmiyorum sadece örnek olması için verdiğim bir isim ) alsaydık belki Aydın' la imzalanmayacaktı. Belki Alper Potuk' u alabilseydik Emre Çolak kalmayacaktı. Ama son 2 senedir şampiyonuz diye bu kadro lige yeter derlerse olacağı bu. Selçuk bir maç sakatlandı oynamadı gördük ne hale geldiğimizi takım doğru düzgün 3 pas yapamadı, ver-kaç vs söylemiyorum bile.. Yerli kaliten yoksa bu anlamsız 6+0+4 kuralında işin zora girer.. Adamlar aldıkları adamlarla ( potansiyelli ) bizden daha az sıkıntı çekecekleri açık ve net..

bursa bjkyi bi tek geçen sene rahat yendi sanırım,o bjk ki akhisardan 4 yemişti galiba.bursanın o galibiyeti normal..

ama bugünkü bursa savunması beter bişey

Geri
Üst Alt