Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6+0+4 olmasaydi zaten lig bitmisti... biraz heycanli gecicek okadar.
Sen adam gibi transfer yapmazsan döner dolaşır alırsın Aydın' ı.. Örneğin Kerim Frei ( iyidir kötüdür bilmiyorum sadece örnek olması için verdiğim bir isim ) alsaydık belki Aydın' la imzalanmayacaktı. Belki Alper Potuk' u alabilseydik Emre Çolak kalmayacaktı. Ama son 2 senedir şampiyonuz diye bu kadro lige yeter derlerse olacağı bu. Selçuk bir maç sakatlandı oynamadı gördük ne hale geldiğimizi takım doğru düzgün 3 pas yapamadı, ver-kaç vs söylemiyorum bile.. Yerli kaliten yoksa bu anlamsız 6+0+4 kuralında işin zora girer.. Adamlar aldıkları adamlarla ( potansiyelli ) bizden daha az sıkıntı çekecekleri açık ve net..
0-2 super final.
Kimin yerine nerde oynar yapma.anadolu topcusu hepsi
En son ne zaman koydun deplasman da ?
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
F.Terim şu kanatsız takıma Gökhan Töre'yi, Kerim Frei'yi falan neden istemedi acaba? Bizi neden yerli kanat olarak üç ay tatil yapan yeteneksiz Aydın'a muhtaç etti? Ha doğru, Aydın gezerken bize sormayacaktı değil mi? Galatasaray kulübü Aydın, Emre Çolak, Sabri gibilerin babalarının çiftliği zaten. İstedikleri zaman giderler, istedikleri zaman dönerler; yıllarca para kazanıp kendilerini ufacık da olsa geliştirmezler ama Galatasaray'da yerleri hep hazırdır.
Emrah bizim takimda herkes komutan olmus!!Bak kargalara hepsi cin askeri gibi.Semih ve muslera disinda genc oyuncumuz yok ,tabi muslera tecrübeli bir kaleci icin genc sayilir.Sampiyon olacagimizdan süphem yok ama ilerisi icin pek umutlu degilim.Bruma transferi biraz umut oldu benim icin bu yukarida yazdigim seveplerden dolayi.