STSL 13/14 H:4 | Bursaspor 0-3 Beşiktaş | M.S | 15 Eylül

Fatih Terim'in hataları vardır ama 3 yıldır sürenen takıma 2 yıl üst üste şampiyonluk ve şl'de çeyrek final oynattı.

2 yıl üst-üste şampiyonluğu ne zaman gördünüz?

Daum da zamanında fb'yi 2 kez üst üste şampiyon yapmıştı, ne oldu o fenere? Futbolda dün yok bugün var. Rakipler bu kadar zor şartlar altındayken arayı açma fırsatını tepersen sonradan çok çekersin ceremesini.

biz kendi bacağımıza kurşun sıktık,takımımız kötü değil.kendi iç sorunlarımız var.ama düzelecek herşey.

Besiktas bu kadro kalitesiyle Edirne'den öteye gidemez zaten, iki Tromso macini izleyen bilir. Men kararina sevinmeleri lazim. Ve bu BJK bizim ligi domine ediyor, ligimizin hali ortada.

Türkiye liginde is yapar zihniyeti bizi bu durumda sürükledi. Bizim türk oyuncular bu ligin X takiminda bile yedek oturur.

onu bunu bilmem iılk yarı ne yapıp edip liderin en fazla 6 puan gerisinde kalmamız lazım bu arada Kazım girdi oyuna

2 yildir ara ara hep soylerim.

Bizde pozisyon calisilmaz, bu yuzden elinde Selcuk, Sneijder gibi topu istedigi noktaya atabilen adamlar, Drogba, Burak gibi fizigi iyi, golcu adamlar olsa bile kornerden gol, tacdan atak organizasyonu, organize atak falan goremezsiniz, olmuyor da zaten.

Hep dogaclama, kaos, bireysel yetenekle atilan goller olur bizde.

Övmek istemiyorum ama devre arası o söylenen malum Ronaldinho takviyesini yaparlarsa çok ciddi tehlike olurlar.

Bizim takımda Arda olsa gerçekten %100 değişir takım.

Sol a hala adam bulamadık :D

ne beke nede ileri :)

Yabancı sınırı falan bahane değil. Sınır sadece bize yok herkese var. Koskoca Galatasaray alamıyormu Ömer Toprağı Gökhan Töreyi

Fatih Terim'in hataları vardır ama 3 yıldır sürenen takıma 2 yıl üst üste şampiyonluk ve şl'de çeyrek final oynattı.

2 yıl üst-üste şampiyonluğu ne zaman gördünüz?

Bu sene yapilan hatalari örtmek icin 4 sene geriye gitmeye ne gerek var?

Hatalari iyi analiz edip söylemek yerine sürekli padisahim cok yasa diyorsunuz.

Madrid e koyarsak herşey yoluna girer,havamızı bulmamız açısından o maç çok önemli,bizim takım hala sezonu açmadı..

ve son olarak rakip takımlara gereksiz olan övgüler çekilecek gibi değil.daha 2 ay önce fenerbahçenin lakeran maçını izleyip burda salyaları akanlar vardı.

nasıl olsa bi anda çok şey değişir.ama günü geldiğinde burdaki mesajları çarşaf çarşaf göstermezsem en adi şerefsizim.

Neyi gostercen ?

Hey Allahim sanki biz yenilsin istiyoruz.

Su izledigim Bjk bizi yener eger Burak Drogba beraber oynamaya devam edersek.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

65 e kadar 1 gol atarsa Bursa 2-2 olur demedi demeyin.

bjk bu sene şampiyon olamaz

atın fava.

klasik bilic takımı.ligin 2.yarısından sonra dökülür bjk

Bana hocayı savunuyorsun 6+0+4 diyorsun Emre Aydın filan diyorsun da bu kadronun planlamasını ben mi yaptım? Kim yaptı? Hoca yaptı. Şimdi kimse oturup ağlamayacak kadroda türk yok diye. Adam Frei için kulübü ile anlaşıyor sen yok diyorsun. Geçen sene Töre'yi söylüyor yok diyorsun.

Ne yani sen kimsin ki sana karşı hocayı savunamayayım ben ? Herkesin düşüncesi var, saygı çerçevesinde konuşuyoruz, ben hocayı savunurum sen başkanı v.s her kimse.. uzatmayalım ne dersin tarzında cevabın mantığı nedir ? Tartışmak, eleştirmek falan bu şekilde cevaplarla, karşındakini ezmek istercesine konuşmalarla değil fikirlerini düzgünce anlatmak ile yapılır..

bjk her maç böyle koşarsa zaten rahat rahat şampiyon olur. ligin en az koşan 2-3 takımından biriyiz biz diğeride trabzon zaten. bjk birde nokta transferler yapmış. atiba-gökhan-tolga tam istedikleri adamlar, Bilic modern futbolu çok iyi bilen bir adam 4-2-3-1 de 2 hızlı kanat(gökhan ve olcay) ortada fernandes ve oğuzhan değişmeli önde oynuyor atibada tam bir DM ama hücumada destek veriyor. BJK nin en zayıf yanı 2 beki gerçi sol bek yeni transferleride fen değil hızlı bir oyuncu. BJK nin zayıf yanı kadro derinliği yok ama haftada bir maç oynuyor zaten.

...ayrıca şu ülkede anadolu takımlarının beş para etmez olduğunu hala göremiyoruz. şu ligde fb ve bjk dışında yapılan her puan kaybı deplasman bile olsa bana göre yazık günahtır. ne defans yapmayı beceriyorlar nede iyi bir ofansları var.

BJK nin dolu dizgin gitmesinin nedeni çok basit, Bizim ülkemizde futbol temposuz oynanıyor azıcık avrupa takımları kadar koşan her takım doludizgin gider. avrupanın 3.sınıf takımına madara olan bursa bizi nerdeyse dağıttı? oturup düşünmemiz lazım. generallerin koşmadan maç kazanılmayacağını iyi bilmeleri lazım, bizimkiler maç seçiyor, yatarakta maç kazanırız zannediyor, hoca da dahil

Lafın kısası mücadele etmiyoruz.

Geri
Üst Alt