STSL 13/14 H:4 | Bursaspor 0-3 Beşiktaş | M.S | 15 Eylül

Şike yüzünden gidemediyse bunlar avrupaya?

Ligde nasıl hala oynuyorlar?

bizim tek bir sucumuzda

rakibe cok saygi duymamiz

misal eses deplasmani bursa deplasmani

futbolcular otomatik olarak aha bu zor deplasman 1 puanda candir diyor

o mantaliteyi degistirip kendi futbolumuzu oynarsak koyariz...

real maçına tek forvetle çıkıp olumsuz bir sonuç alırsak hoca tekrar çift forvetli sisteme döner.rahat kazandığımız tek maç hatırlamıyorum şu sistemle.

Bizim Bursa maçı ligin en tempolu maçıydı bana göre puan kaybının da tek sebebi geriye çekilmemizdi ama bugün Bursa'da o tempodan eser yok niyeyse!

Sen adam gibi transfer yapmazsan döner dolaşır alırsın Aydın' ı.. Örneğin Kerim Frei ( iyidir kötüdür bilmiyorum sadece örnek olması için verdiğim bir isim ) alsaydık belki Aydın' la imzalanmayacaktı. Belki Alper Potuk' u alabilseydik Emre Çolak kalmayacaktı. Ama son 2 senedir şampiyonuz diye bu kadro lige yeter derlerse olacağı bu. Selçuk bir maç sakatlandı oynamadı gördük ne hale geldiğimizi takım doğru düzgün 3 pas yapamadı, ver-kaç vs söylemiyorum bile.. Yerli kaliten yoksa bu anlamsız 6+0+4 kuralında işin zora girer.. Adamlar aldıkları adamlarla ( potansiyelli ) bizden daha az sıkıntı çekecekleri açık ve net..

Kerimde gökhanda hocaya önerildi ikisinede gerek yok dedi. Uzatmaya gerek yok sanırım ne dersin?

F.Terim şu kanatsız takıma Gökhan Töre'yi, Kerim Frei'yi falan neden istemedi acaba? Bizi neden yerli kanat olarak üç ay tatil yapan yeteneksiz Aydın'a muhtaç etti? Ha doğru, Aydın gezerken bize sormayacaktı değil mi? Galatasaray kulübü Aydın, Emre Çolak, Sabri gibilerin babalarının çiftliği zaten. İstedikleri zaman giderler, istedikleri zaman dönerler; yıllarca para kazanıp kendilerini ufacık da olsa geliştirmezler ama Galatasaray'da yerleri hep hazırdır.

Aydin konusu affedilir gibi degil, hele ermana yapilan muamele, erman dogal olarak dört gözle bizle oynayacaklari maci bekliyor, hakli cocuk.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Türkiye'deki kurallar sebebiyle pasaport transferleri yapmamiz gerekiyordu. Mesela Amrabat yerine Olcay+Töre+Kerim hepsini isterdim ben. Semih-Selcuk ve Burak disinda yerlimiz yok, Burak'in da becerisi fazla yüksek degil, onu da yedek istiyoruz.. 3 tane türk lazim. Arda, Ömer Toprak ve bir ekstra yerli daha mümkünse..

Adamlar yabanci kontenjanini Escude ve Ramon icin kullaniyor, birde bize bak. Türk oyuncumuz yok resmen.

Hocanın artık 4-2-3-1 sistemine geçmesi gerekiyor.Resmen kaos futbolu oynuyoruz.Kimin ne yaptığı belli değil,2011-2012 sezonunu hatırlayalım herkesin bir rolü vardı.O sezon herkes,sahada kimin ne yapacağını tahmin edebiliyordu.Şimdi ise ne oynamak istediğimizi kimse anlamıyor.Futbol sistem oyunudur.Bu kadar açık.

Kimin yerine nerde oynar yapma.anadolu topcusu hepsi

Canım kardeşim Muslera yoktu işte, yerine rahat rahat oynar Tolga. Seneye 5+0+3'ten vaz geçirmeyi beceremeyecek muhtemelen yönetim ve Muslera gidecek büyük ihtimal. Tolga gayet oynardı yerine. Gökhan Töre ve Oğuzhan Emre Çolak'tan, Engin'den, Hamit'ten ve benzeri tiplerden çok daha iyiler. Keza Kerin Frei de öyle, en azından potansiyel olarak.

F.Terim şu kanatsız takıma Gökhan Töre'yi, Kerim Frei'yi falan neden istemedi acaba? Bizi neden yerli kanat olarak üç ay tatil yapan yeteneksiz Aydın'a muhtaç etti? Ha doğru, Aydın gezerken bize sormayacaktı değil mi? Galatasaray kulübü Aydın, Emre Çolak, Sabri gibilerin babalarının çiftliği zaten. İstedikleri zaman giderler, istedikleri zaman dönerler; yıllarca para kazanıp kendilerini ufacık da olsa geliştirmezler ama Galatasaray'da yerleri hep hazırdır.

Şu takıma gelen hoca Emre'yi Aydın'ı Sabri'yi Hakan'ı Aykut'u yollasın o sezon gerekirse paf takımı ile çıkıp 8.olalım ağzımı açmıyacağım.

Hep olumsuz konuşuyorum ama hafaya bjk rezil edecek bence bizi. Bizden bir halt olmaz bu sene.

Emrah bizim takimda herkes komutan olmus!!Bak kargalara hepsi cin askeri gibi.Semih ve muslera disinda genc oyuncumuz yok ,tabi muslera tecrübeli bir kaleci icin genc sayilir.Sampiyon olacagimizdan süphem yok ama ilerisi icin pek umutlu degilim.Bruma transferi biraz umut oldu benim icin bu yukarida yazdigim seveplerden dolayi.

Aynen öyle Gökhan. Birde bizim Bursa maçından sonra falan burada atıp tuttu herkes. O gün de demiştim. cacık yok cacık.

Solbek ziyan, sağbek performansız(Eboue), forvetler yetersiz bizim. Cidden. Bunu Cuma günü de gördük. Arkaları boş adamların. Ortasaha-forvet kopuk ve kanat futbolu = 0.

75 bin bilet satmışlar bizim maç için,canlı canlı izlesinler nasıl koyuyoruz kargalara,fena kalktı totoları liboşların...

bjk her maç böyle koşarsa zaten rahat rahat şampiyon olur. ligin en az koşan 2-3 takımından biriyiz biz diğeride trabzon zaten. bjk birde nokta transferler yapmış. atiba-gökhan-tolga tam istedikleri adamlar, Bilic modern futbolu çok iyi bilen bir adam 4-2-3-1 de 2 hızlı kanat(gökhan ve olcay) ortada fernandes ve oğuzhan değişmeli önde oynuyor atibada tam bir DM ama hücumada destek veriyor. BJK nin en zayıf yanı 2 beki gerçi sol bek yeni transferleride fen değil hızlı bir oyuncu. BJK nin zayıf yanı kadro derinliği yok ama haftada bir maç oynuyor zaten.

...ayrıca şu ülkede anadolu takımlarının beş para etmez olduğunu hala göremiyoruz. şu ligde fb ve bjk dışında yapılan her puan kaybı deplasman bile olsa bana göre yazık günahtır. ne defans yapmayı beceriyorlar nede iyi bir ofansları var.

BJK nin dolu dizgin gitmesinin nedeni çok basit, Bizim ülkemizde futbol temposuz oynanıyor azıcık avrupa takımları kadar koşan her takım doludizgin gider. avrupanın 3.sınıf takımına madara olan bursa bizi nerdeyse dağıttı? oturup düşünmemiz lazım. generallerin koşmadan maç kazanılmayacağını iyi bilmeleri lazım, bizimkiler maç seçiyor, yatarakta maç kazanırız zannediyor, hoca da dahil

Olcay = 800 bin

Kerim = 3 milyon

Töre = ?????

Bir Amrabat parasina adamlar 3 tane daha iyi eleman transfer etti, hemde türk.

Geri
Üst Alt