STSL 13/14 H:4 | Bursaspor 0-3 Beşiktaş | M.S | 15 Eylül

Sen bana neden kadro planlaması dediğini söylermisin? Bu kadroyu ben kurmuyorum hoca kuruyor. Kadromu kısıtlı, transferler mi yanlış? Suçlusu hoca bu kadar basit. Drogba Sneijder Chedjou'yu hoca istememiş deniyor. Riera Amrabat Dany'i hoca istemiş. O zaman hocanın istemediği transferleri yapan kimse o yapsın transferleri.

Suçlu tamamen hoca değil, ben başkanın o kadar masum olmadığını düşünüyorum. Sen istemediği halde madem Drogba, Sneijder gibi fırsat transferlerini yapıyorsun o zaman masaya vuracaksın yumruğunu ve şu şu şu bize gelmek istiyor alıyorum diyeceksin. Ya da bjk gibi araya birini koyacaksın onunla hoca konuşacak gerekeni yapacak. Hocanın yanlışları çoktur asla inkar etmem bende bir çok konuda belki senden daha çok kızıyorum ama takımda şu an dışarıya yansımayan huzursuzluk var ve bunun en başındaki kişi başkan.. Yönetimde iş bitiren kişilerin yerine alınanları gördükten sonra kanaatim bu şekilde.

Bursa maçı 1-0 ı koruyamadık..3 puan alabilirdik.

Es-es maçı ortadaydı..Sneijderin , Drogba'Nın posizyonu var direk var.

Antalya maçı 123213123 tane posizyon 22412 tane direk var maçta..1-1 bitmesi imkansızdı..

Kısacası 3 maçtan en az 7 puan çıkarabilirdik..Şanssızlık..

Adam herseferinde Sivok´un kafasina nisanliyor ya, helal olsun valla :)

Kornere sadece Sivok tek basina gitse, Fernandes topu kafasina nisanlar herhalde

Söyleyince kızıyorlar,yine kızacaklar ama Sneijder şu Fernandes´in yarısı kadar top oynamıyor.Ama pardon,onun adı Sneijder idi özür.

ve bursa senden de tiksiniyor ve sana gıcık oluyorum çok antipatik bir takımsın ve öyle kalacaksın

daha hala hava yakalarız beşiktaşı yeneriz diyenler var göz var nizam var biz bu bursayla berabere kaldık diye zil takıp oynamadığımız kalmıştı futbolcuların hepsinde ayrı bir hava adam laf olsun diye frikik kullanıyor biri yedek kaldımı suratını asıyor diğer sözleşme derdine kendini milli kahraman ilan ediyor

Bu işler böyle mi dönüyor. Beşiktaş bizi nasıl yeneceğini düşünsün. 3 maçta çözdunüz hemen

Daum avrupa da yoktu ayrıca fenerlilere sorsan Daum'u yollamak en büyük hataydı derler.

Benim sorduğum hiçbir fenerli öyle demezdi valla. Ben Daum'u seven fenerli görmedim şahsen. Ayrıca Avrupa'da var veya yok, o senelerde kadroları çok çok güçlüydü bize ve bjk'ye göre. Ama sistemsizlik sonucunda arayı açamadılar ve bugünlere geldiler. Elinde fırsat varken değerlendireceksin, yoksa son pişmanlık fayda etmez, bugünler en fazla bir anı olarak kalır, biz zamanında 2 sene üst üste şampiyon olmuştuk diye yad eder dururuz.

Suçlu tamamen hoca değil, ben başkanın o kadar masum olmadığını düşünüyorum. Sen istemediği halde madem Drogba, Sneijder gibi fırsat transferlerini yapıyorsun o zaman masaya vuracaksın yumruğunu ve şu şu şu bize gelmek istiyor alıyorum diyeceksin. Ya da bjk gibi araya birini koyacaksın onunla hoca konuşacak gerekeni yapacak. Hocanın yanlışları çoktur asla inkar etmem bende bir çok konuda belki senden daha çok kızıyorum ama takımda şu an dışarıya yansımayan huzursuzluk var ve bunun en başındaki kişi başkan.. Yönetimde iş bitiren kişilerin yerine alınanları gördükten sonra kanaatim bu şekilde.

Hoca hiç bir başkanı ile anlaşamadı ki bu zamana kadar. Ünal Aysal ile anlaşamamasını şaşırmamak lazım. Fatih Hoca ile başkan arasına kimseyi koyamazsın işte hoca kabul etmez. Bence şuan en sağlıklısı madem hoca bu kadar hevesli milli takımı çalıştırmaya yolların ayrılması. Bu arada belki fark etmediniz ama beni göndermek isteseler bile zor o işler kolay teslim olmayız gibi bir şey dedi basın toplantısında.

Şunu anladım bizdeki en iyi adamlardan biriymiş Riera..

Haftaya mutlaka kazanmamız lazım. Bu da anca tek forvetli sistemde mümkün olur. Bunu tek göremeyen Fatih Hoca.

Sırf bu yüzden Sneijder'den verim alamıyoruz. Bazen de Drogba, Burak ve Sneijder'i aynı anda oynatıyor tabi hakkını yemeyelim (!)

Hoca hiç bir başkanı ile anlaşamadı ki bu zamana kadar. Ünal Aysal ile anlaşamamasını şaşırmamak lazım. Fatih Hoca ile başkan arasına kimseyi koyamazsın işte hoca kabul etmez. Bence şuan en sağlıklısı madem hoca bu kadar hevesli milli takımı çalıştırmaya yolların ayrılması. Bu arada belki fark etmediniz ama beni göndermek isteseler bile zor o işler kolay teslim olmayız gibi bir şey dedi basın toplantısında.

O zaman kaybetmeden göndereceksin hocayı, çünkü bu şekilde devam ederse sonumuz iyi değil..

Neye şaşırıyorsunuz ki. Yabancı sınırı iki takım arasındaki farkın minimuma inmesine sevep oluyor. Galatasaray la diğerleri arasındaki farkın açılmamasını sağlıyor. Zaten amaç da bu değilmiydi

Geri
Üst Alt