Murat Tarik Aslan
Sarı Üye
- 17 Ağustos 2009
- 658
- 1
- 1.288
Millli takım, sol bek, yabancı kontenjanı, hamit derken şampiyonluk gitti, kına yakın
Sen Spor bakanIyla AkrabamIsIn. :ka23:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Millli takım, sol bek, yabancı kontenjanı, hamit derken şampiyonluk gitti, kına yakın
Rakip mi vardı ?
Sen bana neden kadro planlaması dediğini söylermisin? Bu kadroyu ben kurmuyorum hoca kuruyor. Kadromu kısıtlı, transferler mi yanlış? Suçlusu hoca bu kadar basit. Drogba Sneijder Chedjou'yu hoca istememiş deniyor. Riera Amrabat Dany'i hoca istemiş. O zaman hocanın istemediği transferleri yapan kimse o yapsın transferleri.
Eskişehir'de vardı. Hatta cezası o maç bitti. BJK'yi İnönü'de yenemedik.
Adam herseferinde Sivok´un kafasina nisanliyor ya, helal olsun valla
Kornere sadece Sivok tek basina gitse, Fernandes topu kafasina nisanlar herhalde
Adamlar için korner potansiyel gol tehlikesi bizim için işkence
daha hala hava yakalarız beşiktaşı yeneriz diyenler var göz var nizam var biz bu bursayla berabere kaldık diye zil takıp oynamadığımız kalmıştı futbolcuların hepsinde ayrı bir hava adam laf olsun diye frikik kullanıyor biri yedek kaldımı suratını asıyor diğer sözleşme derdine kendini milli kahraman ilan ediyor
Son yıllarda 70 puan almış mıydık?
Daum avrupa da yoktu ayrıca fenerlilere sorsan Daum'u yollamak en büyük hataydı derler.
Suçlu tamamen hoca değil, ben başkanın o kadar masum olmadığını düşünüyorum. Sen istemediği halde madem Drogba, Sneijder gibi fırsat transferlerini yapıyorsun o zaman masaya vuracaksın yumruğunu ve şu şu şu bize gelmek istiyor alıyorum diyeceksin. Ya da bjk gibi araya birini koyacaksın onunla hoca konuşacak gerekeni yapacak. Hocanın yanlışları çoktur asla inkar etmem bende bir çok konuda belki senden daha çok kızıyorum ama takımda şu an dışarıya yansımayan huzursuzluk var ve bunun en başındaki kişi başkan.. Yönetimde iş bitiren kişilerin yerine alınanları gördükten sonra kanaatim bu şekilde.
Bu işler böyle mi dönüyor. Beşiktaş bizi nasıl yeneceğini düşünsün. 3 maçta çözdunüz hemen
Sen Spor bakanIyla AkrabamIsIn. :ka23:
Hoca hiç bir başkanı ile anlaşamadı ki bu zamana kadar. Ünal Aysal ile anlaşamamasını şaşırmamak lazım. Fatih Hoca ile başkan arasına kimseyi koyamazsın işte hoca kabul etmez. Bence şuan en sağlıklısı madem hoca bu kadar hevesli milli takımı çalıştırmaya yolların ayrılması. Bu arada belki fark etmediniz ama beni göndermek isteseler bile zor o işler kolay teslim olmayız gibi bir şey dedi basın toplantısında.