STSL 13/14 H:4 | Bursaspor 0-3 Beşiktaş | M.S | 15 Eylül

Bejeke aynı futbol ile 3 maçta 4 puan alsaydı ve şuanda da 1-0 yenik olsaydı yorumlar böyle mi olurdu?

Türkiye de iyi futbul felan hikayedir skora bakar herkes.

Tamam bu maçı alırsa bejeke önemli moral ve hava yakalar ama 4.haftadan lig bitti demek akıl tutulmasıdır.

+1905

Bu takim deplasmanlarda hep kötüydü, icerideki maclari bile kazanamaz olduk. Antep'i bile zar zor yendik, lig sonuncusunu. Eski lig uzun maraton, telafi ederiz moduna girdik. Bu zamanlar hep 3. veya 5. olduk ligde.

Yine o sezonlardan birindeyiz.

2-0'da oldu zaten. Sanki Barcelona deplasmaniymis gibi 1 puana sevindigimiz Bursa'yi duman ettiler.

Haftaya zülümpıyatta 85 bin kişi seyircili olur bejekenin...

Beşiktaş bizi bu futbolla yener. Bursa'nın eli kolu bağlı resmen. İyi mücadele ediyolar.

Bursa birşeyler yapmaya çalışıyor ancak Pinto çok ağır top tıkanıyor orada

korneri biz kullansak yakın direğe keserdik bursalı kafayla karşılar ve kontraya çıkardı

evinde 13 mactir yenilmeyen bursa... bize olumune oyniyan taraftariyla birlesen bursaya cakiyor bjk

Bi çok büyütüyoruz rakipleri. Bursa da Antalya'da öyle. Cacık yok bunlarda.

Şaka değil Eskişehir'de. Cacık değiller. Bu şiketaş'ı büyük takım iyi takım yapmaz. Ancak gol ve hırs konusunda bizden daha iyi ve istekliler.

her maç 10 tane korner atıyoruz ama en son ne zaman kornerden gol attık hatırlamıyorum

sivok atınca düşündüm hatırlayamadım

Bizim kornerleride Sabri kullanıyor cidden aşmışız. En son ne zaman kornerden gol attık hatırlamıyorum?

Geri
Üst Alt