STSL 13/14 H:4 | Bursaspor 0-3 Beşiktaş | M.S | 15 Eylül

gs nin berabere kalınca barcelona ilan edilen bursaya beşiktaşın futbol dersi verdiği maçtır.

Alıntı: Ekşi Sözlük.

Bu sene şampiyonluk için bjk ve fb yarışır. Şahsen bu kafayla 3. olalım bana kafi. Zaten fener'den dolayı 3. olsak bile ŞL ön eleme oynayabiliyoruz. Sezon sonunda da gerekli göndermeleri ve getirimleri yaparsak ön elemeyi geçeriz.

Bjk'nin el freni de Olcay. Onun yerine kaliteli biri olsa daha iyi oynar Bjk. Kalabalık ve teknik ortasaha + ilerde top tutabilen bir forvet neleri değiştiriyor görüyorsunuz. Biz bise böyle devam ederse daha çok rezil oluruz.

BJK'de Bilic ve Önder Özen gibi iki futbol aklı var. Bu yüzden geçen seneden daha iyiler. Ama biz daha iyi takımız. Sadece saçma sapan yerlerle uğraşmayıp bir de tek forvetli adam gibi taktiğe dönersek alır gideriz. Real maçıyla o taktiğe döneriz diye düşünüyorum.

Bu bursanında allah belasını versin.Yıllardır bize karsı barca kesilirler.Fb le bjk oynarken rezil top oynuyorlar her zaman.Kac senedir böyle.Fb gelsin oda yener burada banko.

Sen cift forvet, baklava Burakla cikarsan oyle olur. Bursa ile degil, bizle alakali.

Saka gibi gecen sezon anadolu takimlari dahil ligin en kötü stoperi olan Escude bile siritmiyor.

Hocanın takımı kendine getirmesi lazım nasıl milli takıma kendine getirdi bizimkileri de getirir.

Eğer olimpiyatta gider bunları evire çevire yenersek (ki gücümüz var) olay tamamen bize döner bjk fırtınası da biter.

BJK'de Bilic ve Önder Özen gibi iki futbol aklı var. Bu yüzden geçen seneden daha iyiler. Ama biz daha iyi takımız. Sadece saçma sapan yerlerle uğraşmayıp bir de tek forvetli adam gibi taktiğe dönersek alır gideriz. Real maçıyla o taktiğe döneriz diye düşünüyorum.

Bu sene bu kafa ile 4. oluruz en fazla.

4. haftadan şampiyonu ilan edenler var, komiksiniz harbi. Futbol bu, takımına inanmayan takip etmesin lig falan.

Bi çok büyütüyoruz rakipleri. Bursa da Antalya'da öyle. Cacık yok bunlarda.

Şaka değil Eskişehir'de. Cacık değiller. Bu şiketaş'ı büyük takım iyi takım yapmaz. Ancak gol ve hırs konusunda bizden daha iyi ve istekliler.

Emrah bizim takimda herkes komutan olmus!!Bak kargalara hepsi cin askeri gibi.Semih ve muslera disinda genc oyuncumuz yok ,tabi muslera tecrübeli bir kaleci icin genc sayilir.Sampiyon olacagimizdan süphem yok ama ilerisi icin pek umutlu degilim.Bruma transferi biraz umut oldu benim icin bu yukarida yazdigim seveplerden dolayi.

Bu sene şampiyonluk için bjk ve fb yarışır. Şahsen bu kafayla 3. olalım bana kafi. Zaten fener'den dolayı 3. olsak bile ŞL ön eleme oynayabiliyoruz. Sezon sonunda da gerekli göndermeleri ve getirimleri yaparsak ön elemeyi geçeriz.

valla güzel mantık vaziyette öyle gözüküyor

Madridden 3 yesek sorun değil ancak bunlardan 2-3 yersek zoruma gider anasını satım

Bejeke'yi yeneriz hacı benim içim rahat o konuda. Çoğu kişininde dediği gibi takımda rehavet var. O yüzden bu sıkıntıları çekiyoruz. Hangi maç olur bilmiyorum ama kısa süre içinde takım yine havasını yakalayacaktır.

Bursa deplasmanından alınan bir puan iyidir deniliyordu gördük.Bjk kaç tane kornerden gol buluyor sayamadım gene buldular.Biz 3 senede 1 tane crisle attık golü.Ama bunlar korner duran top organizasyonu falan önemli şeyler değil Terim gitsin milli takıma baksın kornerleri sabri kullansın.

biz hala fatih terim kalacak mı kalmayacakmıyı tartışalım adamlar farkı 6 yaptı fatih terim hala brezilyaya nasıl giderim diye düşünüyorur artık gözümde hiçbir itibarı yok galatasarayı önemsemediği cuma günkü kadrodan anlaşılıyor muslera yok sneijder yok selçuk yok kimse bana sakat demesin bugün hepsi biranda iyi oldu

Geri
Üst Alt