Murat SELÇUK
Parçalı Üye
- 19 Mart 2010
- 2.953
- 8
- 1.308
gs nin berabere kalınca barcelona ilan edilen bursaya beşiktaşın futbol dersi verdiği maçtır.
Alıntı: Ekşi Sözlük.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıkıp hala bu kadro Türkiye ligi için yeterli demiyorlar mı işte ona deliriyorum, yedekten gelip biraz fayda gösterebilecek yerli oyuncumuz yok, adamlar öyle veya böyle doğrusunu yaptı ve sonuç ortada...
gs nin berabere kalınca barcelona ilan edilen bursaya beşiktaşın futbol dersi verdiği maçtır.
Bu bursanında allah belasını versin.Yıllardır bize karsı barca kesilirler.Fb le bjk oynarken rezil top oynuyorlar her zaman.Kac senedir böyle.Fb gelsin oda yener burada banko.
Bu bursanında allah belasını versin.Yıllardır bize karsı barca kesilirler.Fb le bjk oynarken rezil top oynuyorlar her zaman.Kac senedir böyle.Fb gelsin oda yener burada banko.
BJK'de Bilic ve Önder Özen gibi iki futbol aklı var. Bu yüzden geçen seneden daha iyiler. Ama biz daha iyi takımız. Sadece saçma sapan yerlerle uğraşmayıp bir de tek forvetli adam gibi taktiğe dönersek alır gideriz. Real maçıyla o taktiğe döneriz diye düşünüyorum.
Bi çok büyütüyoruz rakipleri. Bursa da Antalya'da öyle. Cacık yok bunlarda.
Şaka değil Eskişehir'de. Cacık değiller. Bu şiketaş'ı büyük takım iyi takım yapmaz. Ancak gol ve hırs konusunda bizden daha iyi ve istekliler.
75bin satılmış sadece batıda bazı bloklar kaldı. Kuzey güney doğu bitti komple
Bu sene şampiyonluk için bjk ve fb yarışır. Şahsen bu kafayla 3. olalım bana kafi. Zaten fener'den dolayı 3. olsak bile ŞL ön eleme oynayabiliyoruz. Sezon sonunda da gerekli göndermeleri ve getirimleri yaparsak ön elemeyi geçeriz.
Madridden 3 yesek sorun değil ancak bunlardan 2-3 yersek zoruma gider anasını satım