- 6 Eylül 2013
- 8.402
- 3.200
- 1.168
bu işin parayla yıldızla olmadığını gösteriyor bjk helal olsun şampiyon bile olurlarsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden olduğu beni ilgilendirmiyor hocam çok fazla.O kadar parayı alıyorsan her maç aynı şekilde mücadele etmek zorundasın.
4. haftadan şampiyonu ilan edenler var, komiksiniz harbi. Futbol bu, takımına inanmayan takip etmesin lig falan.
Bejeke'yi yeneriz hacı benim içim rahat o konuda. Çoğu kişininde dediği gibi takımda rehavet var. O yüzden bu sıkıntıları çekiyoruz. Hangi maç olur bilmiyorum ama kısa süre içinde takım yine havasını yakalayacaktır.
Bejeke aynı futbol ile 3 maçta 4 puan alsaydı ve şuanda da 1-0 yenik olsaydı yorumlar böyle mi olurdu?
Türkiye de iyi futbul felan hikayedir skora bakar herkes.
Tamam bu maçı alırsa bejeke önemli moral ve hava yakalar ama 4.haftadan lig bitti demek akıl tutulmasıdır.
+1905
Kadro yeterli doğru oynatırsan.
4. haftadan şampiyonu ilan edenler var, komiksiniz harbi. Futbol bu, takımına inanmayan takip etmesin lig falan.
BJK nin avrupa şansı varmı seneye ?
Kadro nasıl yeterli renktaşım ? Yerlilerden kimi gözü kapatır oynatırsın takımda ya da şöyle söleyim maç zorda ve yabancıların hepsi sahada o an kimi alırsın oyuna değiştirsin diye örnek Antalya maçı ?
antu bahanesi. 2 yıldır ne oynuyoruz ki rakipleri eleştirecek
BJK nin avrupa şansı varmı seneye ?