STSL 13/14 H:4 | Bursaspor 0-3 Beşiktaş | M.S | 15 Eylül

bu işin parayla yıldızla olmadığını gösteriyor bjk helal olsun şampiyon bile olurlarsa

Neden olduğu beni ilgilendirmiyor hocam çok fazla.O kadar parayı alıyorsan her maç aynı şekilde mücadele etmek zorundasın.

Aynen benle senle aynı düşünüyorum ama ister istemez nasıl olsa 2 sene şampiyon olduk nasıl olsa en güçlü kadro bizde diyerek oyuncular asılmıyor maça burada Fatih Hoca'nın devreye girmesi lazım ama işte malum sorunlar :(

Bejeke aynı futbol ile 3 maçta 4 puan alsaydı ve şuanda da 1-0 yenik olsaydı yorumlar böyle mi olurdu?

Türkiye de iyi futbul felan hikayedir skora bakar herkes.

Tamam bu maçı alırsa bejeke önemli moral ve hava yakalar ama 4.haftadan lig bitti demek akıl tutulmasıdır.

+1905

geçen seneki mersin maçını kazandık, ordu maçını da kazanmıştık. bak o maçları unutmam. o maçlar bana başka berbat oyunlarımızı unutturdu sezon içindeki onu da belirteyim.

mersin maçındaki berbat oyunumuzu ne olduğu belirsiz futbolla kazandık. aynı ne olduğu belirsiz futbolla cuma günkü maçı kazanamadık. avrupa futbolu bizimkinin yanında mühendislik harikası kalıyor kimse kusura bakmasın.

bjk bizim aksimize sistemli oynamaya çalışıyor topçuları çalıştığı için ve teknik ekip onları taktiksel açıdan iyi beslediği için sakin ve ne yaptıklarını nispeten biliyorlar "bizim aksimize".

Hadi bakalım polliyanacı tayfayı alalım buraya.Lig başladığından beri diyoruz,bizde iş yok BJK bizi rahat rahat tokatlar bu ligde diye.O gün dalga geçip,polliyanacılık yapanlara müstehaktır şu durum.Haftaya bizi rezil eder puan farkını 9'a çıkarırlar.

helal olsun abi adamlara... bu sene harcadıkları transfer parası bizim brumaya verdiğimiz para kadar.(brumaya birşey demiyorum doğru yatırım) adamlar 4 te 4 gidiyorlar. o değil çatır çatır da topunu oynuyor takım. bizim bu sene çok iyi oynadık diyebileceğim bir maçımız olmadı. neymiş bursa ve eskişehir deplasmanları çok zormuş fikstür çok zormuş. hadi oradan!!! gökhan töre ve kerim frei gibi adamları neden elinden kaçırdın arkadaş sorarlar adama?? 2 sene üst üste şampiyon olmuşsun en yüksek bütçe sende. neyse artık yapacak birşey yok. fatih hoca akıllanır da real maçı ile beraber 4-2-3-1 formatına dönüp burak ısrarından vazgeçerse belki bir şansımız var. bu saatten sonra dönüş yapabilmek için real ve bjk maçlarını almak zorundayız. o hava ile gideriz bir şekilde ama 2 maçta da kaza yaşarsak biter bu sene.

Simdi Besiktas bizim macta favori degilmi ?

Havaya girmediler mi ?

Bizde cok kotuyuz dimi

Mac derbi.

Koyariz net

Bejeke 2 gol daha atsa biz bu sene küme düşeriz diyen bile çıkacak birazdan.

:cool:

+1905

Allah aşkına biri bana anlatsın ceyhun ile yekta hangi maçta kötü oynadıkide onlar yerine emre çolak oynuyor emre hazırlık maçlarında şov yapsın anca

Kadro nasıl yeterli renktaşım ? Yerlilerden kimi gözü kapatır oynatırsın takımda ya da şöyle söleyim maç zorda ve yabancıların hepsi sahada o an kimi alırsın oyuna değiştirsin diye örnek Antalya maçı ?

Sen performans alamıyorsan oyuncuların suçu ne? Geçen sene PTT 1.Lig'de oynayamıyacak düzeyde ki Escude'nin haline bak. Önder Özen ve Bilic farkı.

Geri
Üst Alt