STSL 13/14 H:4 | Bursaspor 0-3 Beşiktaş | M.S | 15 Eylül

Bursa ve Eskişehir beraberliklerinin normal olduğunu hatta bu maçlardan alınan 1 puanın iyi olduğunu savunan tipler acaba nerededir şu an? :mad-49:

bursa deplasmanından 1 puan almak 5 puana değermiş çok önemli puanmış ! 3-0 poşet oldu adamlar haha :D

Eğer Real Madrid´i yenersek buradaki herkes 360 derece dönecek.Alıştık artık bu tabloya.

10.haftadan sonra görürüm kargaları hele biraz havalar soğusun olimpiyatta görürler ebelerini tersten..4.hafta daha şampiyon yine biziz sadece şımarıklıktan kurtulmamız lazım

doğru hamleler yaptıklarını zaten bütün forum söylüyordu..ah ah 1-2 transferle vermezdik bu umudu bunlara

Adamların bize göre inkar edilemeyecek en büyük artısı her duran toptan gol bulmaları.

Bizimkilerde hangimiz vursun diye kavga ediyor.

Üc sezonda kornerlerden toplam 3-4 golümüz var ,bir tanesi bile calisilmis degil.Ne Sen nede ben calistirmiyoruz takimi calistarana sormak lazim!!!Götü boklu fener bile bir korner taktigi var.

Lakin üslup kötü. Aynı gemide, aynı yöne kürek çekiyoruz sonra biri kürekleri bırakıp ötekisini suçluyor.

Başarının imkansızlaşmasının resmi bu, bir farkına varsanız böyle şeyler paylaşmaz böyle uslup kullanmazsınız...

aynı gemideyiz fakat, ben federasyon ve ekibine sesleniyorum, o adamlara istediğin üslubu kullan oradan indirmedikçe bir işe yaramaz zaten

10.haftadan sonra görürüm kargaları hele biraz havalar soğusun olimpiyatta görürler ebelerini tersten..4.hafta daha şampiyon yine biziz sadece şımarıklıktan kurtulmamız lazım

bizim lig aman aman bir lig değilki..havayı yakalayan şampiyon olur bu ligde çok rahatız biz bu konuda niyeyse

Geçen sene 71 puan aldık.Bu sene de o kadar alırsak kuşlardan biri bizi geçer.Karşımızda 3 kulvarda debelenen fener ve Samet Aybaba'nın alternatifsiz takımı yok artık.Umarım UEFA sopayı gösterir bunlara.

Eminim milli takımın estonya maçını daha çok düşünüyordur.Bizimde burada yola yola kafamızda saç kalmadı.Aynen katılıyorum.Bu eser tamamiyle Terimindir.Merak etme bu oyun yapısıyla yeniliriz zaten kargalarada.

drogba burak beraber 11 oynarsa izlemem o maçi. baydi beni bu 2 sinin beraber oynamasi. birbirini bozuyorlar. biz zarar görüyoruz.

Her golde yorumların degisiyor

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Nasıl vardın bu kanıya anlatda bilelim artis. Ben her mesajımda Beşiktaşı yeneceğiz diye yazdım. Adamların bize karşı duran toptan gol bulma üstünlüğünü yazınca mı yorumlar değişir oldu. Bunu görmemek için kör olmak lazım. Sen neye takıldın

fatih terimin o baskılı 442siyle en son ne zaman 3 0 kazandık hatırlayan var mı?

Sistem farki sadece. Bizim gibi sacma sapan seyler yapmiyorlar. Modern futbol neyi gerektiriyorsa onu yapiyorlar. (Kendi caplarinda)

Takim halinde defans, etkili paslarla hizli hücum. Galatasaray bu tip maclari kaldiramiyor senelerdir. Karakter sergileyemiyoruz.

O düsman taraftari kediye cevirdiler resmen. Ama biz eziliyoruz. Fark burda.

Isin yoksa Real Madrid ve Besiktas maclarindan galibiyet bekle simdi. Ama imkansizi seviyoruz dimi? :)

An itibari ile bursa trübünü bjkyi alkışladı yanlış anlamadıysam çünkü bir kısım bursalı bunu yuhlafı

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt