STSL 13/14 H:4 | Bursaspor 0-3 Beşiktaş | M.S | 15 Eylül

Almeida nefes nefese, sonuna kadar mücadele etti helal olsun.

Transferi ihtiyac icin degil sov icin yapiyoruz tum mesele bu. Yoksa 3 senedir normal bir yonetim sol bek, kanat ihtiyacini gorurdu.

Son saniyede şampiyonluk kaybetmiş bunlar,son üç dakikada üç gol yeyip avrupadan elenen takım bunlar.Biz ise bunların tersini yapıp şampiyonluklar yaşamış,avrupada kupa kaldırmış bir klübüz.Antalyada bir ara üst üste maçlar kazanıyordu ne oldu?Bunlara takılmamak lazım.

bildiğin antrenman maçı bjk için,bursa sahaya çıkmasada olurmuş.bi ara bjkli iki futbolcuyu bursanın stoperleri sandım.

10.haftadan sonra görürüm kargaları hele biraz havalar soğusun olimpiyatta görürler ebelerini tersten..4.hafta daha şampiyon yine biziz sadece şımarıklıktan kurtulmamız lazım

Arkadaş uzaydamı yaşıyorsunuz anlamıyorumki adamlar olimpiyatta haftaya bizle iyi havada oynayacaklar ve sonra sadece fb maçını ondada kar yağsa ne olur ts maçı geçti zaten kalan maçlarda rte stadında !!!!!!!!!!

Ne diyeyim dogrusunu söylemek gerekirse, imreniyorum bunlarin duran toplardan bulduklari gollere arkadas.

Bizim duran toplardan buldugumuz gol 10'u gecmemistir gecen sezon. Kornerler zaten vasatin bile alti, gecen sene herhalde sadece Burak Manchester macinda gol atmisti, vallah baska aklima gelmiyor, belki tas catlasa 2 tane daha atmisizdir ama hatirladigimiza göre yoktur büyük ihtimal kornerden baska gol.

Ceza sahasinda kafa toplarini gelistirmis bir Burak, herkesin tandigi güclü Drogba ve Melo falan dururken , kornerlerin cogu ilk direge gönderiliyor.

Ulan yolla iste ortaya kalenin önüne , vuran vurur, ya da en azindan tehlike olusur ama her zaman ilk direge gidiyor top ya. Bunlar antrenmanda neden calisilmaz.

Terim milli takıma gidiyorsa aysal ne yapabilir ki kendi gitti yani. Bizimle sözleşme uzatmaması tam fiyasko zaten hem diyor galatasaray istesin kalırım hem imzalamıyor çelişki. Terim bu sene zarar versi takıma

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

ya fatih terimden 2. dönem geldiği zamandan daha fazlı gıcığım zaten çıkıp da adam gibi milli takım 4 maçlık geldim bitti bu kadar demedi laga luga yaptı ve sonuç takımda rehabet halt safhada hele en son ki başkaları rahat etsin idye imzalamam deyişi tam fiyasko gideceksin git kardeşim kimse Galatasarydan büyük değil

Bjk kadrosu çok iyi neden burda antalyada seri galibiyetler almış geyiği var? Sol bekleri de gayet iyi. Fernandes ligin en iyisi kanatları bizden iyi savunma iyi kalecileri de iyi neden şampiyon olmasınlar

bursanın şu pasifliğini,savunmasının şu rezalet halini görüpte gelip bjkyi övmeyin.

Rakibi ezmek denir buna Sergen. Bosver Bursa´yi sen. Izin vermiyorlar ki hicbir halt yapamiyorlar.

Sen izin verirsen, rakiplerin Aslan kesilir sonucta. Besiktas izin vermiyor, sen veriyorsun. Hepsi bu.

Geçen sene 71 puan aldık.Bu sene de o kadar alırsak kuşlardan biri bizi geçer.Karşımızda 3 kulvarda debelenen fener ve Samet Aybaba'nın alternatifsiz takımı yok artık.Umarım UEFA sopayı gösterir bunlara.

bencede 70 puan bize bu sene nah yeter. herkeste geçen seneki gibi olacak rehaveti vardı ama bu sene farklı olacak

Yok hoca daha Galatasaray'lıymış bizden. Ben daha fazla Galatasaray'lıyım LAN !! Hemde 5 kuruş almadan üstüne anam babamdan aldığım paraları vererek. O kadar para alıyor adam gibi oyun oynatsın takıma ikili oynamasın artislik yapmasın yeter artık !! Çekmek zorundamıyım bunların sevincini yapamıyorsada gitsin ! 2 senedir top oynatamıyor çıkmış toplantıda artislik yapıyor imparator !?!?!

Fotoda Arda olmasa daha güzel olurmuş ama yine de güle güle kullan laykını.

Besiktas 2003 ve 2009'da sampiyon olmus. Her 6 senede bir götürüyorlar. Hesaba göre 2015'te sira onlara geliyor ama bir sene erkenden götürecekler sanki.

Iki resmi olmayan sampiyonlugu saymazsak 11 sampiyonlugu var, bizim 19. Bukadar maddi güce ragmen sunlara verirsek kupayi üzülürüm.

Not: 2003, BJK'nin 100.yili sayesinde sampiyon yaptilar.

Valla Barış kardeş artık kimseyi savunmayacagım bizim takımla ilgilİ.O kadar sinirim bozuk.Drogbaymıs burakmış.İkiside kötü bence şuanda.Hatta takımda iyi denilebilecek bir tek Melo,Chedjou var.Aynen tek forvet çıkalım bjk maçına.Selçuk,Melo göbekte oynasın.Bruma,wesley,Amrabat,forvette Drogba çıkalım.Yoksa başka türlü atak yapamayacagız.Hızlanmamız lazım kanı arabası gibi takım.

amrabat yerine engin olsun. böyle oynayalim. onun hizina siçiyim ben:D

Ne diyeyim dogrusunu söylemek gerekirse, imreniyorum bunlarin duran toplardan bulduklari gollere arkadas.

Bizim duran toplardan buldugumuz gol 10'u gecmemistir gecen sezon. Kornerler zaten vasatin bile alti, gecen sene herhalde sadece Burak Manchester macinda gol atmisti, vallah baska aklima gelmiyor, belki tas catlasa 2 tane daha atmisizdir ama hatirladigimiza göre yoktur büyük ihtimal kornerden baska gol.

Ceza sahasinda kafa toplarini gelistirmis bir Burak, herkesin tandigi güclü Drogba ve Melo falan dururken , kornerlerin cogu ilk direge gönderiliyor.

Ulan yolla iste ortaya kalenin önüne , vuran vurur, ya da en azindan tehlike olusur ama her zaman ilk direge gidiyor top ya. Bunlar antrenmanda neden calisilmaz.

Ve elimizde duran toplarda etkili chedu drogba melo gibi kafa vuran adamlar var duran top ustası selçuk sneijder var

Geri
Üst Alt