STSL 13/14 H:4 | Bursaspor 0-3 Beşiktaş | M.S | 15 Eylül

ya bir arkadaş demiş bjk 11 şampiyonluğu var benim bildiğim onu 19 yapmadılar mı şimdi bu sene şampiyon olurlarsa 14 olmuyor mu?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ow7A4bI0sp4[/media]

0:20... keep calm

Gerets bizi kimlerle şampiyon yapmıştı şimdi kimlerle Bursa'dan 1 puan aldığımız için dua ediyoruz.

Bizimkileri sadece ligi biraz daha ciddiye almaları lazım. 2 senenin vermiş olduğu bir rahatlık var gerçek. Ha birde sistemde de değişiklik şart.

orta sahamızda büyük sıkıntı var gerek kanatlarda gerekse selçukta. sağa kimi alsan oynamıyor engini mi çolağı mı yektayı mı oynatacaz.solda bruma biraz iş yapar gibi oldu, oda çok genç kondisyonu ligi avrupayı kaldırır mı bilinemez...

Asamlar her mac duran toptan gol atiyor biz ise israrla on direge kesiyoruz

B.k var on direkte. Bi tane golumuz yoktur on direkteki adam arkaya asircakta gol aticaz.

En azindan frikikten atiyorduk Drogba saolsun onuda atamiyoruz artik.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fatih hoca birazda galatasaraya kafa yorsada şu kötü gidişe bir dur dese bursadan 1 puan iyi dediler yutturdular adamlar 3 salladı

umarım bjk maçıı kazanırız madridden çok çünkü zaten o grup en fazla 3. lük hiç kasmaya gerek yok inşallah madriddense bjk maçını alırız yoksa bu havlu atmak demek

bu sene tek şans uefa kupası orda bir başarı yakalasak baride sezon boşa geçmese bruma hemen ısınır amrabat düzelir 4 2 3 1 oynarsak uefa kupasını alabiliriz.

ya bir arkadaş demiş bjk 11 şampiyonluğu var benim bildiğim onu 19 yapmadılar mı şimdi bu sene şampiyon olurlarsa 14 olmuyor mu?

Lig kurulmadan önce gazozuna oynayan iki sezonu BJK'ye verdiler, öyle 13 oldu yoksa 11.

Yasiniz pek büyük degilse muhtemelen sadece 2 BJK sampiyonlugu görmüs olmalisiniz, eger 30 yas ve üzeriyseniz 1995'i de hatirlarsiniz.

En fanatik BJK'liler bile hatirlamiyordur nezaman sampiyon olduklarini.

Neredesin Nurettin efendi. Bulamadın mı istediğin gibi bir mesaj. Başkasıyla karıştırmış olma.

Önce sakin ol kardes, ben bi kaç gün önce başkaları tartışma yaparken ozelden yapın diye uyardım şimdi benim yapmam hoş kacmaz ama ozelden devam edelim

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Şimdi 1 hafta Beşiktaş la bizim maliyetlerimizi karşılaştıran programları izle. Haftaya yeneriz unutulur.

Cevap burda saklı. Rakibin kadrosu ! o kadar darbe yemiş (şike) kaç oyuncusu gitmiş dengesi bozulmuş ve şampiyonluk son maça kalmış. Yorum yok.

Kardeşim adamlar şikeyle mikeyle şampiyon olan kadrosu üstüne 7.5 m euro zarar etti transferde, biz 8. olan kadroya 8.5 m euro zarar ettik.

Biz 250 bin euro ile Necati'yi alırken adamlar 10 m euro fransa gol kralını aldı.

ST'si bir tane kanadı olmayan takımla şampiyon olduk.

Geri
Üst Alt