Metin Arslan
Kırmızı Üye
- 18 Mayıs 2010
- 2.227
- 0
- 1.146
bursa kolay gelsin, eğer küme düşerseniz bu elimizden olsun !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lig kurulmadan önce gazozuna oynayan iki sezonu BJK'ye verdiler, öyle 13 oldu yoksa 11.
Gerets bizi kimlerle şampiyon yapmıştı şimdi kimlerle Bursa'dan 1 puan aldığımız için dua ediyoruz.
Şimdi 1 hafta Beşiktaş la bizim maliyetlerimizi karşılaştıran programları izle. Haftaya yeneriz unutulur.
Fatih hoca seviniyordur Bjk macini izliyorsa. Yerli oyuncularin formda olmasi lazim Estonya Hollanda maclarinda.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bu sene tek şans uefa kupası orda bir başarı yakalasak baride sezon boşa geçmese bruma hemen ısınır amrabat düzelir 4 2 3 1 oynarsak uefa kupasını alabiliriz.
Abartmayın arkadaş..İşte buna zinirleniyorum ben de. Terim ile Gerets'İ kıyaslamak, yok gitsin şundan bişeyler öğrensin demek...Ona kalırsa Geretts döneminde Tromso faciası yaşamıştık.
Eleştirelim, ben de eleştireyim ama bu tip örneklerle değil. Gerets ile Terim'i karşılaştırmak komik olur.
Zor 2 maç bizleri bekler
Real maçı hangi kanalda beyler ?
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Real maçı hangi kanalda beyler ?
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Gerets bizi kimlerle şampiyon yapmıştı şimdi kimlerle Bursa'dan 1 puan aldığımız için dua ediyoruz.