STSL 13/14 H:4 | Bursaspor 0-3 Beşiktaş | M.S | 15 Eylül

Gerets bizi kimlerle şampiyon yapmıştı şimdi kimlerle Bursa'dan 1 puan aldığımız için dua ediyoruz.

Abartmayın arkadaş..İşte buna zinirleniyorum ben de. Terim ile Gerets'İ kıyaslamak, yok gitsin şundan bişeyler öğrensin demek...Ona kalırsa Geretts döneminde Tromso faciası yaşamıştık.

Eleştirelim, ben de eleştireyim ama bu tip örneklerle değil. Gerets ile Terim'i karşılaştırmak komik olur.

Fatih hoca seviniyordur Bjk macini izliyorsa. Yerli oyuncularin formda olmasi lazim Estonya Hollanda maclarinda.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben Antalya maçından önce Antalya menemeni hazırlar, Madrid pişirir, BJK'da tuzunu atar diyordum öyle olacak gibi :D

bu sene tek şans uefa kupası orda bir başarı yakalasak baride sezon boşa geçmese bruma hemen ısınır amrabat düzelir 4 2 3 1 oynarsak uefa kupasını alabiliriz.

UEFA kupasinda gercekten ciddi takimlar yok fazla, 1-2 takim ve CL'den gelecekleri saymazsak bir kenetlenme ile bir kez daha tarih yazabiliriz. Tottenham disinda kafadan hepsini yeneriz o kupadakileri.

Abartmayın arkadaş..İşte buna zinirleniyorum ben de. Terim ile Gerets'İ kıyaslamak, yok gitsin şundan bişeyler öğrensin demek...Ona kalırsa Geretts döneminde Tromso faciası yaşamıştık.

Eleştirelim, ben de eleştireyim ama bu tip örneklerle değil. Gerets ile Terim'i karşılaştırmak komik olur.

Neden komik olur? Ayrıca kimseyi karşılaştırmadım. Hangi kadro ile şampiyon olmuştuk şimdi hangi kadro ile sürünüyoruz dedim

Real maçı hangi kanalda beyler ?

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

madrid ve tinerciler ile olan maçlar bu seneki gidişatı belirler biz büyük takımız bunalımdan çıkmak için cok büyük fırsat bence ikisinide yener düzlüğe çıkarız.

ya kimse tutup ta bilic , önder özen falan demesin , yerli işi bu leş kargalarına iyi geldi gökhan töre ve olcay kalitesiyle buralara geldiler. diğer türlü bilic mi piliç miş hikaye anlatmayın

Haftaya görecez bilic efendi kaç bucakmış

Gerets bizi kimlerle şampiyon yapmıştı şimdi kimlerle Bursa'dan 1 puan aldığımız için dua ediyoruz.

Gercekten eskilere bir dönüp bakarsak ibret almaliyiz. Sag bek Cihan Haspoli, sol bek Orhan Ak, orta sahada Kayserispor'un Saidou'su, Ayhan, sag kanatta Sabri'yle falan sampiyon olduk.

O dönemler de yabanci siniri vardi, hersey moral motivasyon takim olmakta bitiyor Türkiye'de..

Mükemmel presle biz mac kaybetmedik Türkiye'de 2 sene önce

Geri
Üst Alt