STSL 13/14 H:4 | Bursaspor 0-3 Beşiktaş | M.S | 15 Eylül

hoca milli takıma giderek malesef sonumuzu hazırladı kanatlara yerli takviyesi yapacağına milli takıma antreman yaptırıyordu hoca

Lig kurulmadan önce gazozuna oynayan iki sezonu BJK'ye verdiler, öyle 13 oldu yoksa 11.

Yasiniz pek büyük degilse muhtemelen sadece 2 BJK sampiyonlugu görmüs olmalisiniz, eger 30 yas ve üzeriyseniz 1995'i de hatirlarsiniz.

En fanatik BJK'liler bile hatirlamiyordur nezaman sampiyon olduklarini.

fenerinde böyle bir gazozuna şampiyonluğu var.Kaya çilingiroğlu anlatmıştı.

Abartmayın arkadaş..İşte buna zinirleniyorum ben de. Terim ile Gerets'İ kıyaslamak, yok gitsin şundan bişeyler öğrensin demek...Ona kalırsa Geretts döneminde Tromso faciası yaşamıştık.

Eleştirelim, ben de eleştireyim ama bu tip örneklerle değil. Gerets ile Terim'i karşılaştırmak komik olur.

Neye sinirleniyorsun ? Gerets 3 ayrı ülkede 3 takımı şampiyon yapmış adam. Terim gibi sadece Galatasarayda başarılı olmuş biri değil. Gerets in Trömsö faciası unutululur gider ama Terim in 6-0 faciası yüz yıl kapak olur bize.

tek çare ab kuralı devre arasına kadar gelirse devre arası 1.sınıf sol bek ve 1.sınıf sağ açık ile uçuşa hazırlanırız tabi o zamana kadar iş bitmemiş olursa bknz:

-------------Drogba-----------

Bruma------Sneijder-------Kanat

---------Melo-------Selçuk-----

Solbek----Chedjou--semih--eboue

------------muslera--------------

Açın Kaya Ç. dinleyin gerçekleri söylüyor 10 numara yardımlaşıyor pas yapıyor BJK.

Geri
Üst Alt