STSL 13/14 H:4 | Bursaspor 0-3 Beşiktaş | M.S | 15 Eylül

sanki terim dönemi 6-0 dan yada kötü olaylardan ibaret gibi konuşuyor resmen itin bir tarafına sokmuş.

100 küsür yıllık camiada elde edilen tüm büyük başarıların altında terim var saçma sapan olayları hatırlatıp kötülemeye çalışmak en hafif tabirle dangalakça.

Fatih Terim´in bu kadar az kredisi oldugunu görmek insani üzüyor. Galatasaray taraftarina yakismiyor.

Tamam elestirin, fikirlerinizi belirtin, su yanlis bu yanlis deyin, ama 3 mac sonra "Terim gitsin X gelsin" demek üzücü.

Yani size 2 sampiyonluk, 2 Süper kupa ve CL ceyrek finali hediye etmis bir adami 3 macta gözden cikariyorsunuz öyle mi? Yakismiyor.

Fatih Terim´in bu kadar az kredisi oldugunu görmek insani üzüyor. Galatasaray taraftarina yakismiyor.

Tamam elestirin, fikirlerinizi belirtin, su yanlis bu yanlis deyin, ama 3 mac sonra "Terim gitsin X gelsin" demek üzücü.

Yani size 2 sampiyonluk, 2 Süper kupa ve CL ceyrek finali hediye etmis bir adami 3 macta gözden cikariyorsunuz öyle mi? Yakismiyor.
like aldın

HTC One cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Almeida bile nasıl yorulmuştu çıkarken. İşin özeti budur, herkes koşacak, herkes yardımlaşacak + takımında top tekniği ve futbol zekası düşük adam olmayacak. Bjk'de gördünüz bir Olcay kazması nasıl etkiledi takımını olumsuz yönde.

Bizde baştan sistem değişmeli ve tek forvet Drogba'ya dönmeliyiz. İşte o zaman zamanla düzelecektir herşey.

Fatih hocanın milli takımı seçmesi kesinlikle bizi etkiledi, en basitinden 1 haftalık arada Galatasaray ne halde onu düşünecekken romanyaya gitti.

Hocamız herşeyi çözdü ama bizim kurtlar sofrasında olduğumuzu çözemedi.Fatih hocanın her yaptığı işi takdir eden ben bu yorumu yaptığıma kendim bile inanamıyorum

eleştirilmesine birşey demiyorum bende sıkça eleştiriyorum da bunun yaptığı bel altı olmamış mı biraz.

yani sonuçta terim bizim camiamız için çok çok önemli bir kişilik tabii arkadaşta biraz abartmış olabilir yine de bu terimin ego hayranlığını ve şu son dönem de anlam veremediğimiz hareketlerini değiştirmez yok ben kimse için imza atmam yok tartışmayın beni ben dokunulmazım falan filan yakışmıyor hocaya yakışmadı...

sanki terim dönemi 6-0 dan yada kötü olaylardan ibaret gibi konuşuyor resmen itin bir tarafına sokmuş.

100 küsür yıllık camiada elde edilen tüm büyük başarıların altında terim var saçma sapan olayları hatırlatıp kötülemeye çalışmak en hafif tabirle dangalakça.

Gerets'in şampiyonluğunu es geçip Tromso'ye elendik onunla dersen o arkadaşta der Terim'le 6-0 kaybettik diye bu kadar basit. Galatasaray Fatih Hoca olmadan da şampiyon oluyordu olacakta. Kişiler geçici, Galatasaray kalıcıdır. Bu arada 2. döneminde iyi olan bir şey yok. Hatta yanlışım yoksa Rize'ye 5-0 kaybettiğimiz maçta da hocamız Fatih Terim'di. Başarısını sayıyorsak, başarısızlıklarını dile getirdiğimizde nankör olarak ilan edilemeyiz.

Dangalak babandır. Terbiyeni takın.

Bizim takıma sadece ciddiyet ve mitivasyon lazım. Real maçında görürsünüz nasıl oynayacağımızı.

Bizimkiler maç seçmeyi bırakırsa rahat rahat şampiyon olurlar.

tek çare ab kuralı devre arasına kadar gelirse devre arası 1.sınıf sol bek ve 1.sınıf sağ açık ile uçuşa hazırlanırız tabi o zamana kadar iş bitmemiş olursa bknz:

-------------Drogba-----------

Bruma------Sneijder-------Nani

---------Melo-------Selçuk-----

Carlinhos----Chedjou--semih--eboue

------------muslera--------------

Şöyle bir kadro ligin ırzına geçer.. kulübe de bir hayli derin olur..

Bazı arkadaşlar sürekli Carlinhos diyor da ne var bu Carlinhos'ta bu kadar? 3 maçını izledim defans anlayışı çok kötü hucumu çok iyi olan bir bek.

Geri
Üst Alt