STSL 13/14 H:4 | Bursaspor 0-3 Beşiktaş | M.S | 15 Eylül

Olay şu; adamlar 3-0'da bile iştahlılar, biz 1-0 öne geçsek rölantiden rölantiye atlar dururuz. Ayrıca kontratakları da çok etkili, duran toplarına zaten söyleyecek söz yok. Gerçekten bir sistem oturtma yolunda önemli adımlar atmışlar, en azından günü kurtarmak adına bazı işler yapmamışlar. Önder Özen'in takım planlaması gerçekten çok iyi. Bilic de gayet iyi oturtmuş oyun planını.

Elestirmek ayri, nankörlük ayri. Eger Imparator Fatih Terim´in kredisi sadece 3 mac ise, yaziklar olsun Galatasarayliligimiza.

"Gitsin, yerine Gerets gelsin" öyle mi? Sadece 3 mac sonra öyle mi? Ne kadar da cok Bülent Tulun varmis forumda.

Yaziklar olsun beyler. Baska birsey de denmez artik. Bu elestirmek degil, nankörlüktür. Ayiptir.

Fatih hocanın milli takımı seçmesi kesinlikle bizi etkiledi, en basitinden 1 haftalık arada Galatasaray ne halde onu düşünecekken romanyaya gitti.

Hocamız herşeyi çözdü ama bizim kurtlar sofrasında olduğumuzu çözemedi.Fatih hocanın her yaptığı işi takdir eden ben bu yorumu yaptığıma kendim bile inanamıyorum

fatih hoca milli takıma gitmseydi bu 3 maçta en az 6 puan alırdık biz. malesef hoca bu maçları umursamadı, takımı hazırlamadı bu yüzden fatih hocayı eleştirmekte haklı millet

hakedeni tebrik etmek gerek aferin bjk romaldinhoyu alırsanız kümeye gidersiniz ama hee

Elestirmek ayri, nankörlük ayri. Eger Imparator Fatih Terim´in kredisi sadece 3 mac ise, yaziklar olsun Galatasarayliligimiza.

"Gitsin, yerine Gerets gelsin" öyle mi? Sadece 3 mac sonra öyle mi? Ne kadar da cok Bülent Tulun varmis forumda.

Yaziklar olsun beyler. Baska birsey de denmez artik. Bu elestirmek degil, nankörlüktür. Ayiptir.

Allahtan bir örnek verdim Geretsle hangi kadro ile şampiyon olmuştuk diye ki o örneğimi burada doğru anlayan tek arkadaş var oda Murat Urhan. İnanılmazsınız yani konuyu nerelere çektiniz.

telegol'de şişiriyolar bjk'yi :D haftaya rezil ederiz bunları biz.

Gerets'in şampiyonluğunu es geçip Tromso'ye elendik onunla dersen o arkadaşta der Terim'le 6-0 kaybettik diye bu kadar basit. Galatasaray Fatih Hoca olmadan da şampiyon oluyordu olacakta. Kişiler geçici, Galatasaray kalıcıdır. Bu arada 2. döneminde iyi olan bir şey yok. Hatta yanlışım yoksa Rize'ye 5-0 kaybettiğimiz maçta da hocamız Fatih Terim'di. Başarısını sayıyorsak, başarısızlıklarını dile getirdiğimizde nankör olarak ilan edilemeyiz.

Rizeye KarsI 5-0 Evet.O Macta Mondragon KIrmIzi Kart Görmüstü.Kabus Gibi Bir MactI.Bizi Evimizde En FarklI yenen Türk TakImI Rizespor. :31::31:

Olay şu; adamlar 3-0'da bile iştahlılar, biz 1-0 öne geçsek rölantiden rölantiye atlar dururuz. Ayrıca kontratakları da çok etkili, duran toplarına zaten söyleyecek söz yok. Gerçekten bir sistem oturtma yolunda önemli adımlar atmışlar, en azından günü kurtarmak adına bazı işler yapmamışlar. Önder Özen'in takım planlaması gerçekten çok iyi. Bilic de gayet iyi oturtmuş oyun planını.

Banko her maç duran toptan gol atıyor Bjk.Bizimkiler ya ön direkte bitiyor ya da Drogba efendi içine ediyor.

Şu Telegol'deki yorumları ilk sezonun 15. haftasından sonra bize yapıyorlardı. İki sezondur övgü duymuyoruz.

Ben size gerçekleri söyleyeyim tekrar inkar edip etmemek size kalmış ;

1- Ş.L aldatmacası. Geçen sezon çekilen grup : ManU - Cluj - Galatasaray - Braga. 2. torbadan gelen takım ilk büyük şanstı bizim için. İlk ManU

maçı oynamamız gereken futbolu oynadık ama yenildik ( direkler, verilmeyen penaltı ). Onun dışında biz o grupta 6 maçın 2sini iddaası olmayan takımlara karşı oynadık ki çok nadir denk gelir bu şekilde şans. Bu bizim ikinci büyük şansımızdı. Grubu zor bela 2. bitirip en baba şansla Schalke ile eşleştik. ( 1. bitiren ManU, Real ile eşleşti !! ). Maç öncesi neredeyse bütün schalke kadrosu revire döndü. Zaten inanılmaz kura çekmişsin ve bu kuradada adamlar tam kadro değil. Bu turuda yine zor bela geçtikten sonra Real geldi. İlk maçtan işi bitirdiler. 2. maç ikinci devre yine oynamamız gereken oyunu oynadık ama yeterli olmadı takım alkışlandı. Kısacası Ş.L'de 3 maçta top oynadık. 1- ManU 2-Schalke(ikinci maç) 3- Madrid ( ikinci maç, ikinci devre)

2- Şampiyonluklar aldatmacası. Kuşların kadro olarak büyük darbe yemesi ve bizim yeni yönetim ve teknik kadroyla yakaladığımız hava ile ilk sezon şampiyon olduk ki o sezon bile son maça kaldı. ( playoff demeyin sene başından belliydi ). Ondan sonraki sene berbat futbol oynuyorduk ama Drogba ve Sneijder transferlerinin getirdiği hava ile yakalanan seri şampiyonluk getirdi. Kısacası şampiyonluğu Türkiye şartlarında hakettik belki ama ilerisi ışık vermiyordu.

3- Yabancı sınırı aldatmacası. Bu sınırın geleceğini cümle alem biliyordu ancak bizim yönetim o kadar emindi ki bunun uygulanmayacağından önlem alma gereksinimi bile duymadı. Eldeki plan çarşıya uymadı. Buna rağmen transfer sezonunda bu eksikler kapatılabilirdi. Hem yönetimin becereksizliği hem hocanın futbolcuları veto etmesi ile iki kazma alıp altın çıkarmaya çalıştık. Bahane de hazırdı biz büyük isimlerle anlaşmıştık ama sınır buna izin vermedi. Yok ya :).

4- Sistem aldatmacası. Hocanın çift forvet takıntısı. İlk sene yine çift forvetle oynanan pres futbolu gerçekten izlenmeye değerdi ancak hoca bunu Elmander gibi ciğersizle ( yanlış anlaşılmasın yorulmayan demek istedim ) yapıyordu. İlerde yapılan hücum pres zaten rakibi çıkarmıyordu. Bunu Drogba'dan ve Burak'tan beklemek yani bu isimlerin becerebildiklerini bilememek büyük hata ve bilgisizlikti. Hala devam ediyor çift forvet.

Bunların bir tanesi bile yalan değil.

Allahtan bir örnek verdim Geretsle hangi kadro ile şampiyon olmuştuk diye ki o örneğimi burada doğru anlayan tek arkadaş var oda Murat Urhan. İnanılmazsınız yani konuyu nerelere çektiniz.

Gerets´le sampiyon olduk da cok mu sistemimiz vardi Allah askina? Ne sistemi ya? :) Allah ne verdiyse saldiriyorduk 4 forvetle.

Hani "sistem sistem" moda oldu ya su siralar, Gerets´in de bir sistemi yoktu.

Biraz sabretmek lazim ya. En azindan sezon sonuna kadar susmamiz lazim ya. Fatih Terim bunu haketmedi mi? Bu kadar saygimiz yok mu?

Elestirelim, bende elestiriyorum, ama Fatih Terim´e bu kadar saygisizca saldirmak (bazilari/ üstüne alinma), yakisiyor mu?

ne rezil etmesi.. biz daha galip gelemiyoruz hiç bir takıma karşı

beşiktaşın bu başlangıcı arsenalin lige fırtına gibi girmesiyle aynı her ikiside maksimum 2. olur, evet bugün çok iyi oynadılar ama bu takım çok düşecek önümüzdeki haftalarda izleyelim görelim

Banko her maç duran toptan gol atıyor Bjk.Bizimkiler ya ön direkte bitiyor ya da Drogba efendi içine ediyor.

Ya hadi direk serbest vuruşları heba ediyoruz o neyse de, kesme toplar ve kornerlerde ki bu organizasyonsuzluk ve aptalca yapılan işler çileden çıkarıyor adamı. Kesen de iyi kesmiyor, vurmaya giden de adam gibi pozisyon almıyor. Sneijder bile bize geldi geleli kornerlerde ön direğe kesiyor topu. Gel de çıldırma.

Nankörlüğün kralını Terim yapıyor. Kendisini adam eden klübü ilk teklifte satıyor iki seferdir. Resmen Galatasarayı basamak olarak kullanıyor. Teklifi aldımı arkasına bakmadan kaçıp gidiyor.

Başarılarına bir şey dediğimiz yok. Alkışlayıp durduk zaten... Ama Terim e aşık olupta geri kalan herkesi yerin dibine sokamazsınız. Gerets ne yaptı size ?

sinan engin" bu bjk galatasarayı çok fena dağıtır, rezil eder"

Gerets´le sampiyon olduk da cok mu sistemimiz vardi Allah askina? Ne sistemi ya? :) Allah ne verdiyse saldiriyorduk 4 forvetle.

Hani "sistem sistem" moda oldu ya su siralar, Gerets´in de bir sistemi yoktu.

Biraz sabretmek lazim ya. En azindan sezon sonuna kadar susmamiz lazim ya. Fatih Terim bunu haketmedi mi? Bu kadar saygimiz yok mu?

Elestirelim, bende elestiriyorum, ama Fatih Terim´e bu kadar saygisizca saldirmak (bazilari/ üstüne alinma), yakisiyor mu?

Kimse saygısızca saldırmıyor hatta bence taraftarlar çok sakin F.Terim'in yaptığı basın toplantısından sonra.

bjknin bu sene duran toptan attığı kaçıncı gol bu?

ve biz duran toptan frikik dışında en son ne zaman gol attık?

ft bu takıma hiçmi duran top organizasyonu çalıştırmıyor.drogba gibi chedjou gibi adamlar var ehh birazda burak kafa atıyo arada ama yan topta hiç top bunlara gelmiyo hepsi ön direkte takılıyo

ama birde bjk ye bak.adamlar tee orta saha çizgisinden kullanıyo topu stoperi sivok indiriyo ve golü diğer stoper escude atıyor

Geri
Üst Alt