Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
Bu arada yarın okul başlıyor![]()
![]()
güzel oldu şu liselilerden kurtulalım artık gerçek gsc üyeleri kalsın forumda kışı bu yüzden seviyorum (Y)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada yarın okul başlıyor![]()
![]()
Star abicim star
Real maçı hangi kanalda beyler ?
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
güzel oldu şu liselilerden kurtulalım artık gerçek gsc üyeleri kalsın forumda kışı bu yüzden seviyorum (Y)
Bende liseliyim barışcım rahatsızsan gideyim![]()
18 yaş sınırı getirilmeli foruma bence.
+1905
Lig kurulmadan önce gazozuna oynayan iki sezonu BJK'ye verdiler, öyle 13 oldu yoksa 11.
Yasiniz pek büyük degilse muhtemelen sadece 2 BJK sampiyonlugu görmüs olmalisiniz, eger 30 yas ve üzeriyseniz 1995'i de hatirlarsiniz.
En fanatik BJK'liler bile hatirlamiyordur nezaman sampiyon olduklarini.
Abartmayın arkadaş..İşte buna zinirleniyorum ben de. Terim ile Gerets'İ kıyaslamak, yok gitsin şundan bişeyler öğrensin demek...Ona kalırsa Geretts döneminde Tromso faciası yaşamıştık.
Eleştirelim, ben de eleştireyim ama bu tip örneklerle değil. Gerets ile Terim'i karşılaştırmak komik olur.
Oldum OlasI Öyle Zaten.Baska Bir KanalIn Gösterdigini HatIlayamIyorum.Bikere Tele On.Yoksa.....
He bölümde acsınlar ?![]()
Var zaten en güzel kadınlar zaman zaman format değişiyor orda.
+1905
Neye sinirleniyorsun ? Gerets 3 ayrı ülkede 3 takımı şampiyon yapmış adam. Terim gibi sadece Galatasarayda başarılı olmuş biri değil. Gerets in Trömsö faciası unutululur gider ama Terim in 6-0 faciası yüz yıl kapak olur bize.
Neye sinirleniyorsun ? Gerets 3 ayrı ülkede 3 takımı şampiyon yapmış adam. Terim gibi sadece Galatasarayda başarılı olmuş biri değil. Gerets in Trömsö faciası unutululur gider ama Terim in 6-0 faciası yüz yıl kapak olur bize.
bunun adı nankörlük.