STSL 13/14 H:4 | Kasımpaşa 2-3 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Eylül

Bizim şımarıklar artık kendini toplasa iyi olur, ligden koptuk kopacaz. Daha 4 haftada 6 puan fark yedik.

:D

Vay lan bizde niye yok bunlardaki ballardan. Ya 40 kere söylersen olurmuş... Lan! Yoksa :D Vay yavşaklar...

Tarihlerinde temiz maçları var mı cidden merak ediyorum.

oha ezikler sahanin ortasinda 3 lu cekiyorlar bu ne laan ? reali mi yendiler ?

oyle yada boyle kazaniyor rakipler.

bunlardaki balın haddi hesabı yok.ama bizdeki mallığın da öyle..biz hep gol kaçırmakla meşhuruz,biz böyle bekleyemeyiz önümüze top düşecek diye ama onlar bekler.fark bu

:D :D 92 dakikada yemeğe gittim 5 dk yedim geldim tam forumu açarken 2 - 3 yazacağını bekliyordum yanılmadım :D son saniye bala bilmemneye atmışlardır kesin neyse

Ligin başından beri zor deplasmanlar oynadık diye kendimizi avutuyoruz ama küçük şikeci Bursa'yı perişan etti büyük şikeci Kasımpaşa gibi deplasmanı geçti. Biz de daha Antalya'yı yenemeyelim evimizde.

Daha 5 hafta olmadı şampiyonluk gitti diyorsunuz biraz sabredin daha 30 MAÇ var.

kasimpasa iyi bir takim ileri ucta ama okadar berbat bir takim arka tarafda. yinede zor deplasman ve önemli 3 puan bunlar icin.

yinede bir sey olmaz bunlardan. hocalari cok kötü . gercigi bu bal ile hersey ola bilir

BJK'ada verelim bir puan veya üç nede olsa zor deplasman der geçeriz dimi? O ara bakmışsın fark 6 ve 9

uefa bunlari düsürecek, belli oldu.

bu sansin karsiligi büyük olacak

Bjk macinda beraberlik yeter bize.

Asil galip gelmemiz gereken mac Estonya Hollanda.

Artik Turkiye ligi ego tatmini yapamiyor. Olmaz denileni yap Brezilya ya gitmek daha buyuk bir olay.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt