STSL 13/14 H:4 | Kasımpaşa 2-3 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Eylül

Babel'e yapılan net penaltıyı vermeyişi ve 3. golde Kuyt'ın bariz tabanını görmeyişi. Seni ben hakem yapanın taaa...

bizimkilerde bi daha ki maç bi daha ki maç diye kendilerini kandırsınlar:mad: bizimkilerden bi b.k olmaz bu senen şu şikeciler şampiyon olmaza bari

Burak efendi Lazio ya gitmedim diye kalenin dibinde saçma sapan işler yapar 40 lık Webo bile 2 gol attı.. Lig böyle maçlarda kaybedilir arkadaşlar.

Fener bile son 20 dk müthiş baskı yapabiliyor. Bir GS baskı yapamıyor. Es-es tek kale oynadı bize. Bursa 2. yarı resmen ezdi geçti.

Doymuşluk mu var ciddiyetsizlik bilmem ama artık herkes aklını başına alsın.

Benim bu seneden tek umudum Yargıtay cezayı onar FB -25 puan alır. BJK de -12 alır. Biz götürürüz

2-3 hafta önce yazdığm gibi artık şampiyonluk aslanın ağzında. Yok öyle geçen seneki gibi beleş şampiyonluk. Artık kimse kolay kolay puan kaybetmeyecek.

fener beleşten 6 puan kazandı.eskişehir ve kasımpaşa net mal iki takım.kaçırırsan golleri atar bu şikeci bal kesimi

Drogba gibi adam son saniyede 6 pas icinse golu atamiyor. Webo kazmasi atiyor. Ve fark aciliyor.

Farkimiz bu iste.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

biz bu sene zorlanacağız fbjk şampiyon yapılmaya calısılınıyor cok net

Bal mal adamlar atiyor burak 124959875971 gol kaciriyor :)

Burak efendi Lazio ya gitmedim diye kalenin dibinde saçma sapan işler yapar 40 lık Webo bile 2 gol attı.. Lig böyle maçlarda kaybedilir arkadaşlar.

Fener bile son 20 dk müthiş baskı yapabiliyor. Bir GS baskı yapamıyor. Es-es tek kale oynadı bize. Bursa 2. yarı resmen ezdi geçti.

Doymuşluk mu var ciddiyetsizlik bilmem ama artık herkes aklını başına alsın.

Benim bu seneden tek umudum Yargıtay cezayı onar FB -25 puan alır. BJK de -12 alır. Biz götürürüz

Webo bile diyosun da adamın verdiği katkı Drogba'dan fazla. Ben kadıköyde Drogba 2 tane atsın diye bekledim şahsen webo atsın diye değil..

ŞOTA sen hocaysan bende adam değilim.

Şota Mota hikaye arkadaşlar. Paşa'nın defansı ligin en kötü defanslarından biri bence. Haa oraya transfer yaptırmadığı için eleştirebilirsin Şota'yı. Yoksa adam ne yapsın? Bi sürü pozisyon yakaladılar. Atsaydılar işte. Yada öyle saçma sapan goller yemeseydiler.

Daha 5 hafta olmadı şampiyonluk gitti diyorsunuz biraz sabredin daha 30 MAÇ var.

Hocam kusura bakma ama şu söylem benim en nefret ettiğim söylem , ligin başı sonu yok , her hafta her maç ortadaki her bir puan değerli , sezon sonu geldiğinde bu kaybettiğimiz abuk sabuk puanları çok ararız , 6 puan kaybettik tamamı kendi mallığımızdan ,

savunulur elle tutulur hiçbir tarafı yok bu durumun .

bal mal ama adamlardaki kazanma hırsı bizde yok. son saniyede aynı pozisyonda 3 hava topundada ikili mücadeleyi fenerliler kazandı yani adamlar diri. sen koşarsan, güçlü olursan şansta sana yardım eder.bu arada fatih hocam fenere mükemmel bir sol bek hediye ettin sağolasın.

Geri
Üst Alt