STSL 13/14 H:7 | Fenerbahçe 0-0 Trabzonspor | M.S. | 6 Ekim

lige tutunduk biz iddamızı kaybetseydık bu kuşlar çok daha ıyı futbol oynardı adımızın gecmesı onlarda strese yol açar.milli mac arasında mancını gerekenı yapacaktır..

2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

KUDURUN şikeciler

-Tapatalk-

kadiköy karisdi. polislere bira sisilere ile saldiriyorlar

La sakadan anlamiyorsun sen herhalde.Avatarin hatirina bisey demiyorum kus falan olmamis kardes.

Asıl sen anlamiyorsun :D sen şaka yapiyonda biz yapamazmiyiz sonuna smiley koymadim diye ciddiye mi aldın

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

fener kazanacağı maçı alper emenike değişikliği ile trabzona hediye etti.

o dakikadan sonra mustafa reşit akçay'da orta sahaya bi adam daha alıp oyunun kontrolünü eline geçireceğine gitti janko denen kazmayı soktu.

maç iyice doldur boşalta döndü. beraberlik normal sonuç.

trabzon yenilmediğine sevinebilir.

fenerde ersun'un saçma değişikliğinden sonra maçı vermediğine sevinebilir.

tipik ersun takımı fbnın pili bitmek üzere ama görki bizde iş yok ilk devre puan farkını 3 te tutabılırsek 2. devre ortalama bır performansla şampiyon olabılırız

Bu hıyarlar bundan anlıyolar,bunlarla kavga edeceksin,adam gibi dürüstce felan oynarsan hic sansın yok bu sikecilere karsı,kavga istiyolarsa kavga...

noldu ya ? çok mu karıştı ?ben mecburen diziye bakmak zorundayım da bi anlatıverin hele....

hahahahaha

çılgın kanaryalar sahaya inmiş ortalık karısmıs

hahbahahaha nesem yerine geldi lan bütün dertlerimden arındım hahahahahaha hahahaahahahah

keltoş serhata malzeme cıktı hadi bakalım saha kapatma olayına değinecek mi satılık silahşör.

olayları izliyorum bütün suç onur ve zokoroda. volkan çiçek le onurun yanına gitti onur bunu eliyle itti. selçukşahin onurun elini öpmek istedi onur hastir deyip gözüne parmak soktu. tribünlerde herşey güzeldi hacıosmanoğlu çok iyi ağırlandı maç sonunda merdivenlerde hacıya kolonya ve lokum ikram etmek istediler ama bu sizin stadınızı s..m dedi buna rağmen fener taraftarı hacıya gülle karşılık verdi şu anda polise beyaz mendil atıyorlar. olayların suçlusu tspordur.

tipik ersun takımı fbnın pili bitmek üzere ama görki bizde iş yok ilk devre puan farkını 3 te tutabılırsek 2. devre ortalama bır performansla şampiyon olabılırız

bu sefer öyle çok büyük bi düşüş bekleme çünkü bu sefer arkalarında federasyon ve hakemler var...

Hakem ortadan yönettiği zaman hazmedemiyor kuşlar illa bunlara yardım edilecek

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

fener kazanacağı maçı alper emenike değişikliği ile trabzona hediye etti.

o dakikadan sonra mustafa reşit akçay'da orta sahaya bi adam daha alıp oyunun kontrolünü eline geçireceğine gitti janko denen kazmayı soktu.

maç iyice doldur boşalta döndü. beraberlik normal sonuç.

trabzon yenilmediğine sevinebilir.

fenerde ersun'un saçma değişikliğinden sonra maçı vermediğine sevinebilir.

Ersun unutu herhalde fenerin topculari ikinci saridan kadiköyde hic bir hakemin atamiyacagini.Birinci sariyi gördükten sonra on tane foul yapsa bile atilmaz kadiköyde fenerli topcular.

Yalnız Onur'a helal olsun,ezik bir adam olsa arkasına bakmadan giderdi,orada bütün sikecilere karsı durdu,hele Selcuk'a bir bakısı var...:D:D

Geri
Üst Alt