STSL 13/14 H:7 | Fenerbahçe 0-0 Trabzonspor | M.S. | 6 Ekim

buarada bu fikstürü aziz yazdı galiba tam tökezleyecekler erciyes deplasmanına gidiyorlar

Fark 6 oldu.ŞL olmasa geçeriz derdim ama şimdi zor.

olayları izliyorum bütün suç onur ve zokoroda. volkan çiçek le onurun yanına gitti onur bunu eliyle itti. selçukşahin onurun elini öpmek istedi onur hastir deyip gözüne parmak soktu. tribünlerde herşey güzeldi hacıosmanoğlu çok iyi ağırlandı maç sonunda merdivenlerde hacıya kolonya ve lokum ikram etmek istediler ama bu sizin stadınızı s..m dedi buna rağmen fener taraftarı hacıya gülle karşılık verdi şu anda polise beyaz mendil atıyorlar. olayların suçlusu tspordur.

Ilk cumleden sonra kus yemi koymak icin quote lemistim, sonra devaminida okudum iyiki okumusum :D

şikecilerin puan kaybı güzel oldu. En azından sular karşıyakada durulmaz bu hafta.

Asıl sen anlamiyorsun :D sen şaka yapiyonda biz yapamazmiyiz sonuna smiley koymadim diye ciddiye mi aldın

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

valla leo bugünkü mac beni cok gerdi ne bileyim sacmaladim biraz:)Olsun müslüm babayi acariz birazda raki iki tanede cezayirli yavru aldikmi tamamdir mesele:):)

hahahaahahahahahahahahahhahahahahaahhahaaha

6 puan farki eritrriz iyi yiy

:D

Türkiyede futbol bitmiş tebrikler tüpçü herşeyi sen çözdün.

Ne oldu Onur ne yapti anlatsana..pls

Selcuk,Onur'un üstüne yürüdü,kafa kafaya geldiler felan,sonra Onur göz kırptı ne ayaksın la der gibi,sonra ayırdılar,olaylar Zokora ya döndü,sonra ayı Volkan ile Onur arasında bişeler döndü,Onur'u zorla soyunma odasına gönderdiler..

Trabzon'un hocasını pek tanımıyorum. Ama ne saçma değişiklikler yaptı. Janko nedir ya? Tam kontra bulacak derken Yusuf'u çıkardı. Tüm topları olumlu kullanan Henrique' yi oyundan aldı. Adrian-Alanzinho değişikliği yapılabilirdi. Malouda çıkabilirdi. Son dakikalarda Fenerin baskı kurmasına sebep oldu.

Valla TS bize yol açtı. Şu maçı kazansak lige bariz ortaktık!! 4. maçı böyle rezil ettik.

Artık ara da var Mancini kondisyon mu yükler, taktik mi çalışır bişiler yapmalı.

Kadıköy de Fenere koyarsak iş biter.

Şimdi olayları gördüm. Selçuk - Volkan a 3-4 maç ceza gelmeli Onur ve Zokora ya da tabi

Valla TS bize yol açtı. Şu maçı kazansak lige bariz ortaktık!! 4. maçı böyle rezil ettik.

Artık ara da var Mancini kondisyon mu yükler, taktik mi çalışır bişiler yapmalı.

Kadıköy de Fenere koyarsak iş biter.

Şimdi olayları gördüm. Selçuk - Volkan a 3-4 maç ceza gelmeli Onur ve Zokora ya da tabi

6 puan kapanır,ben güveniyorum takıma,yani güvenmek istiyorum...:)

Geri
Üst Alt