- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
@Yener Bardan suçlu varsa o da TFF'dir 2 senedir şikeye ceza veremedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olayları izliyorum bütün suç onur ve zokoroda. volkan çiçek le onurun yanına gitti onur bunu eliyle itti. selçukşahin onurun elini öpmek istedi onur hastir deyip gözüne parmak soktu. tribünlerde herşey güzeldi hacıosmanoğlu çok iyi ağırlandı maç sonunda merdivenlerde hacıya kolonya ve lokum ikram etmek istediler ama bu sizin stadınızı s..m dedi buna rağmen fener taraftarı hacıya gülle karşılık verdi şu anda polise beyaz mendil atıyorlar. olayların suçlusu tspordur.
Yalnız Onur'a helal olsun,ezik bir adam olsa arkasına bakmadan giderdi,orada bütün sikecilere karsı durdu,hele Selcuk'a bir bakısı var...![]()
Asıl sen anlamiyorsunsen şaka yapiyonda biz yapamazmiyiz sonuna smiley koymadim diye ciddiye mi aldın
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
bizim burda i.neye ip.e derler...![]()
Ne oldu Onur ne yapti anlatsana..pls
selçuğa diyorum ....
Valla TS bize yol açtı. Şu maçı kazansak lige bariz ortaktık!! 4. maçı böyle rezil ettik.
Artık ara da var Mancini kondisyon mu yükler, taktik mi çalışır bişiler yapmalı.
Kadıköy de Fenere koyarsak iş biter.
Şimdi olayları gördüm. Selçuk - Volkan a 3-4 maç ceza gelmeli Onur ve Zokora ya da tabi