STSL 13/14 H:8 | Kayseri Erciyesspor 1-2 Fenerbahçe | M.S | 20 Ekim

Böylesi daha güzel sezon sonuna doğru Uefa'dan mı olur Fifa'dan mı olur orasını bilmem ama 1 tokat daha gelecek bunlara :D Umutlandıkça tokatlanıyo şikeci şerefsizler

988318_10151738242143494_39073736_n.jpg

Böylesi daha güzel sezon sonuna doğru Uefa'dan mı olur Fifa'dan mı olur orasını bilmem ama 1 tokat daha gelecek bunlara :D Umutlandıkça tokatlanıyo şikeci şerefsizler

bi 25 puan silip,sene sonu da küme düşürmeliler.5 maç az buz değil.

Biz olsak çökmüştük adamların o kadar kötü güne rağmen 1 gram borçları çoğalmadı o kadar transfere rağmen hatta borçları eridi.İnanılmaz derecede destek alıyorlar kulüp içi zenginlerinden maddi manevi.Yani ceza verilmesini geçtim bu kadar olay yaşaması sonucu bu kulüp en azından borsada çöker futbol takımı veya basket takımı çöker bi şey olur yani ama adamlara gram zarar gelmedi güçlenerek çıktılar bu davalardan.Yani borçlarını görünce gerçekten inanamadım biz 5-6 yıldır uğraşıyoruz borç eritmeye daha yeni geldik 300 milyon eurolara adamlar 50 milyon tl den bahsediyolar gerçekten ilginç.

Biz olsak çökmüştük adamların o kadar kötü güne rağmen 1 gram borçları çoğalmadı o kadar transfere rağmen hatta borçları eridi.İnanılmaz derecede destek alıyorlar kulüp içi zenginlerinden maddi manevi.Yani ceza verilmesini geçtim bu kadar olay yaşaması sonucu bu kulüp en azından borsada çöker futbol takımı veya basket takımı çöker bi şey olur yani ama adamlara gram zarar gelmedi güçlenerek çıktılar bu davalardan.Yani borçlarını görünce gerçekten inanamadım biz 5-6 yıldır uğraşıyoruz borç eritmeye daha yeni geldik 300 milyon eurolara adamlar 50 milyon tl den bahsediyolar gerçekten ilginç.

50 milyon tl olayı falan kolpa bizim borcumuza yakın borçları var.Adnan Polat sağolsun onun döneminde 10-15 boy geriye düştük yavaş yavaş maddi farkı kapatıyoruz Riva projesini de uygulamaya sokabilirsek alır başımızı yürürüz eşit maddi koşullarda fener bizim rakibimiz olamaz.

ya evet çok borç var..fanatik,fotomaç okumaya devam.GS mal varlığıyla bu ''malları'' 3 kez satın alır.

sıkıntı fenerin 94.25te gol atması değil, 2 dakika uzaması gereken maçın 4 dakika uzaması.

uzatma dakikalarında sakatlık oldu oyun durdu vsvs. zaten o anları 4 dakikanın üstüne eklemesi normal

neden 4 dakika uzadı. fener önde olsaydı da erciyes beraberliği kovalasaydı bu maç 4 dakika uzar mıydı?

doğru tartışma bu

senin başkanın bu işleri engelleyecek kapasitede değil...

Kusura bakmada fener yaklaşık 10 senedir her sene irili ufaklı bu şike işlerine giriyor. 2011'e kadar kimse karışmadı işlerine. Senin elinden alınıp beşiktaşa verilen bir şampiyonluk var keza aynı şekilde üst üste 5.şampiyonluğunuda gaspetmişler. 2005'te (100. yılımızda sadece biz şampiyon olmayalım diye yapılan oyunlar ve sonuç)

Sonuç olarak bu güne kadar senin hiçbir başkanın bu işleri engelleyecek kapasitede değildi. Bok atarken önce bi mantık kurun.

Mantıklı

Ayrıca arkadaşlar iyi linkler var dediysem bende yok çok mesaj geldi :D

yetkili birileri başlik açsin. kulübün illaki hesaplari vardir bagis yapilacak. Tabi ilk etapta fazla para toplanmaz, ama önemli olan böyle bir taraftar bilinci/kültürü aşilamak. 5,10,50,100, herkes kendi imkanlarina göre. Store gelirlerinin bile onda biri kulübe kaliyor. yazik.

eziklerden puan silinmesi olabilir.Bu yüzden puan toplamak için imece usulu çalışılıyor.

neyse kapatın şu iğrenç maçın başlığını.kendi işimize odaklanalım.Allah nasıl olsa koyacak yine adaletiyle.

sıkıntı fenerin 94.25te gol atması değil, 2 dakika uzaması gereken maçın 4 dakika uzaması.

uzatma dakikalarında sakatlık oldu oyun durdu vsvs. zaten o anları 4 dakikanın üstüne eklemesi normal

neden 4 dakika uzadı. fener önde olsaydı da erciyes beraberliği kovalasaydı bu maç 4 dakika uzar mıydı?

doğru tartışma bu

halamın bıyığı olsa babam olurdu,olmayan şeylerden üzerinden tartışmaya gerek yok erciyese olsaydı falan,4 dk uzadı fener golu attı kadıköyde koymak farz oldu işin özeti bu

Geri
Üst Alt