STSL 13/14 H:8 | Kayseri Erciyesspor 1-2 Fenerbahçe | M.S | 20 Ekim

Biz olsak çökmüştük adamların o kadar kötü güne rağmen 1 gram borçları çoğalmadı o kadar transfere rağmen hatta borçları eridi.İnanılmaz derecede destek alıyorlar kulüp içi zenginlerinden maddi manevi.Yani ceza verilmesini geçtim bu kadar olay yaşaması sonucu bu kulüp en azından borsada çöker futbol takımı veya basket takımı çöker bi şey olur yani ama adamlara gram zarar gelmedi güçlenerek çıktılar bu davalardan.Yani borçlarını görünce gerçekten inanamadım biz 5-6 yıldır uğraşıyoruz borç eritmeye daha yeni geldik 300 milyon eurolara adamlar 50 milyon tl den bahsediyolar gerçekten ilginç.

arkamda ferit şahenk olsa benimde sırtım yere gelmez sowla emenikeyi hediye etti adam,açıktan neler yapıyodur kim bilir

Adamlar şimdiden 6 puan haybiye aldırlar bu sene fener şampiyon 17 takım da figuran

Kusura bakmada fener yaklaşık 10 senedir her sene irili ufaklı bu şike işlerine giriyor. 2011'e kadar kimse karışmadı işlerine. Senin elinden alınıp beşiktaşa verilen bir şampiyonluk var keza aynı şekilde üst üste 5.şampiyonluğunuda gaspetmişler. 2005'te (100. yılımızda sadece biz şampiyon olmayalım diye yapılan oyunlar ve sonuç)

Sonuç olarak bu güne kadar senin hiçbir başkanın bu işleri engelleyecek kapasitede değildi. Bok atarken önce bi mantık kurun.

işler senin yazdığın gibiyse durum daha kötü ...adamlar 10 senedir ellerini kollarını sallaya sallaya şike yapacak ve koskoca galatasaray camiası bu işi bilmeyecek veya engellemeyecek...o zaman adamlar bizden daha büyük bi camia olmuyor mu ?

hic lagaluga yapmayın son dakikada yenen golün tek sorumlusu Kayserili futbolcu Yasin Öztekin denen gerizekalı heriftir. son dakikada 3 kişinin arasına girmek yerine sağdaki arkadasına cıkarsa gol pozisyonu doğacaktı en azından gol olmasa bile zaman tükenmis olacak kayseri defansı yerlesmemis yakalanmayacaktı. 2 puan kaybetmeleri kötü mü olurdu yani ?

işler senin yazdığın gibiyse durum daha kötü ...adamlar 10 senedir ellerini kollarını sallaya sallaya şike yapacak ve koskoca galatasaray camiası bu işi bilmeyecek veya engellemeyecek...o zaman adamlar bizden daha büyük bi camia olmuyor mu ?

O camia büyüklüğünden değil. Camiayla alakası yok kendi düşündelerimi yazıyorum.

Her ülkede bir şekilde kara para aklama mekanizmaları vardır. Fenerin yönetim kurullaına bak her dönem türkiyenin en önemli iş adamları olmuştur. Belirli bi düzen var bu ülkede en büyük haraçcı devlettir. Birileri bir şekilde primini yedi ve bu işe hiç el atmadı.

(hiç kel sinan'ın 2003 şampiyonluğu ile ilgili olan videosunu izledin mi. Yayın arası çekilmiş görüntüydü yanlış hatırlamıyorsam. ersun'un telegol'e bağlanıp anattıkları, ankaragücünden o futbolcunun anlattıkları keza. Niye hiçbir şekilde yasal işlem başlamadı, araştırma olmadı bu konular hakkında. İtiraf var itiraf'ın olduğu yerde dava açılması gerekmez mi. Aziz'in denizli mi şampiyon yaptıbu takımı ben yaptım olayı. Lucesku ülkeden giderken söyledikleri. 2011'de olan final.)

Fenerin borcunun hiç artmamasının yönetimde olan adamların sürekli kulübe para aktarmasının mantıklı sebebi ne olabilir. Neden Türkiyede hiçbir takıma bu kadar yatırım yapan yönetim olmadı. Niye yani tüm zenginler fenerde mi topanmış yani.

Son olarakta bu ülkede futbolun üst katmanı insanlar için şike yapmak ve bununla aynı anda para kazanmak mümkün. Fenerin bazı maçlarında bunun olduğunu düşünüyorum. Bilerek bazen puan bile kabediyorlar.

Moral bozucu oldu. Ama yine top falan oynamıyorlar. Kadıköy'de yenilmemek lazım.

hic lagaluga yapmayın son dakikada yenen golün tek sorumlusu Kayserili futbolcu Yasin Öztekin denen gerizekalı heriftir. son dakikada 3 kişinin arasına girmek yerine sağdaki arkadasına cıkarsa gol pozisyonu doğacaktı en azından gol olmasa bile zaman tükenmis olacak kayseri defansı yerlesmemis yakalanmayacaktı. 2 puan kaybetmeleri kötü mü olurdu yani ?

Az once ozetleri izledim, Kayseri uzatma dakikalarinda gole gidiyor, dedigin gibi yasin golluk olabilecek pozisyonda 3 kisinin arasina daliyor, ortasaha bombos 2 pasta ceza sahasina orta, dengesiz yakalanan savunma ve gol oluyor.

Ama canere verilmeyen kart ibretlik, nasil hakem olunmaz tetikci eyyamci olunur diye derste okutmak lazim bu pozisyonu.

Dünkü uzatmalarda atağımızı kesenler, bugünkü uzatma +25. saniyede golü attıranlar... Hepsi aynı ...

Yönetim uyuyor mu??????

Yeter artık ya vallahi yeter

2010/2011 sezonu Dünya futbol tarihinin en karanlık, en pis ve şikeye en çok batmış sezonudur.

Ancak 2013/2014 sezonu, sanırım bu rekoru kıracak.

11.hafta 9 puan yapacaklar erken bitecek lig tabiki seri galibiyetlerle gidersek yoksa 15 puanda olabilir

Önce Bursa deplasmanna gidecekler sonra da bizle oyneyacaklar. O haftalarda kapatırsak kapatırız farkı. Tabii hakemler izin verirse.

şerefsiz bunlar ne utanma var ne haysiyet.

tsbsd.jpg

11.hafta 9 puan yapacaklar erken bitecek lig tabiki seri galibiyetlerle gidersek yoksa 15 puanda olabilir

Şikeciler için lig başlamadan bitti zaten.

Avrupa'ya gitmedikten sonra kim takar şu şikeli ligi.

Bugün trabzon puan kaybetti, iyi oldu bizim için

Türk futbolu bitti artık. Bugünkü bu maçla yerin dibine girmiştir.

şampiyonluk parasını fenere verecekler bari 2.olalımda cl ye gidelim

Yönetim Özhan Canaydın yönetiminden bile pısırık bir yönetim olma yolunda ilerliyor.

Rahmetli Özhan Canaydın bile bir sözüyle hakemliğine son vermişti Ali Aydın'ın bunlar hala uyusunlar.

Sadece Caner'in pozisyonu var diye biliyordum.Şimdi ligtv nin sitesine M.Merk'in yorumlarını koymuşlar.Webo'nun da kırmızı kartı es geçilmiş.

Sizin gibi hakemlerinde , tüpçüsünün de , şikecisinin de ta ..... ....... yeter artık.

Geri
Üst Alt