STSL 13/14 H:9 | Fenerbahçe 3-1 Gaziantepspor | MS | 25 Ekim

Şike başladı gerisi yalan. Boşuna izlemeyin bu yıl ligi. Şikenin babası dönüyor yine.

Kadıköy'de ki maçta hakemle sindirmeye çalışmazlarsa çok rahat yeneriz. Hakem desteği olmadan küme düşer bu takım. Tek korkum yapacakları çirkeflikleri hakemin görmezden gelmesi, hakemin oyuncularımızı sindirmeye çalışması.

İbrahim Akında Antepteymiş? yok artık almadıkları kim kalmış beter ol Antep!!

şu sahadaki dandik antebi bile ofsyattan gollerle yenecekler..antep zaten vermiş maçı,bari düzgün goller at ama yok.. şerefsizliğin tadına bi varınca Allah dur diyene kadar durmayacaklar.

maçtan önce fb nın antepı çok rahat yenecegını hepımız bılıyorduk.yınede benım ıçımde bır umut vardı.bbelkı bu şıkecı onursuzlar tum turkıye bızı sıkecı bılıyor adımızdakı lekeyı temızlerız dıyerek temız futbol oynayıp bızlerı yanıltırlar sanıyordum ama nerdeee.onursuz her yerde onursuz.

Şenol Can'ı izleyin sadece onu izleyin maç başından bu yana..

kesinlikle katılıyorum. Bu şerefsiz deli gibi itiraz eden adamdır. ama bakın öyle pozisyonlar oldu hiç itiraz yok.

Bu şikecileri tutan adamlardan herşey beklenir. Bunların kanı bozuk.

Şu hakem kararlarına bakıyorum birde bizim içeride oynadığımız maçlara bakıyorum nefret ettiğim bizim yönetime içimden ne geliyorsa saydırıyorum.

Bizim maçta yaptıkları savunmaya bak şimdi yaptıkları savunmaya bak.

Ama şurasıda bir gerçek alperin evet eksik tarafları var fakat şu dönemde kesinlikle kaptırılmaması gerekiyordu. iyi olduğumuz, güçlü olduğumuz şu dönemde bile böyle oyuncuları kaptıran adamlara büyük başkan demeye devam edin.

Sow Burakın oynadığı yerde oynuyor ama oyunu etkisi, top saklaması ve pas alışverişine girmesi üst düzey.

Ama birazcık şerefli ve hırslı bir takım bunlara çok rahat gol atar. tabiki şerefli hakemde lazım.

yatas.jpg

Kapadim, gidip call of duty oynayip kefime bakicam, reytingleri dussun sikecilerin en azindan.

Maç gider farka.Şikecilerin çocuğu antep.

Bu sahadakiler yanlışlıkla şikeden ceza alırsa oyunculuğa yönelebilirler , bayağı iyi oynuyorlar. :disgust:

antep bukadar kötümüydü yahu. muamed haric topcu yok antepde resmen. fenerde iyi top cefiriyor tamam hak yemeyelim ama sahada hic rakip yok vallahi. 2 top demiyorum 1 top bile yapamiyorlar yahu.

Spiker nasil yaliyor nefes almamis antep

Boyle bi ulkede futbol oynanıyor ilginc

Bizim baskanda tff ile aramiz duzelecek diyor

Gelde siyirma kafayı gelde kurulan tezgaha kızma

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzlemeyin, izletmeyin kardeşim. Şikenin Allah'ı dönüyor yine Allah'ı. Bu yıl kimse şampiyonluk beklemesin.

rıdvan fb muhteşem oynuyor diyor. öve öve bitiremiyor. şampiyon şimdiden belliymiş. antep çok kötü bir takım demiyor da. biz bu kadar muhteşem oynadığımızda rakibin zayıf olduğunu anlatıp dururdu.

Geri
Üst Alt