STSL 13/14 H:9 | Fenerbahçe 3-1 Gaziantepspor | MS | 25 Ekim

bursa ıyıdır adamların elınden şampıyonluk aldılar.ölen baskanları da bunların şikecı oldugunu resmen söyledı.taraftarı da çok sağlam bursa kapalı cezaevıne hoşgeldınız emek hırsızları dıye kocaman pankart acmışlardı.bursa bunları yenemesede berabere kalır.

Kulüp ve taraftar öyle olabilir ama futbolcular GS'ye daha istekli gibi geliyor bana.Kupa finalinde FB'den 4 yediler.Yine de Bursa ve Trabzon bunlardan puan almazsa kim alacak diğerleri yatıyor zaten

Hepsi palavra.

haksızlık yapıldıysa Çıkıp ne var ne yok konuşacaksın.Her noktada Hakkını arayacaksın. Senin yönetimlerin pısırık. o aziz denen şerefsizi dev yapan senin başındaki adamlar. Senin başkan ve yönetimini kimse sallamıyor yahu. Neden çok efendi olduğu için mi zannediyorsun.

Hala bu kafayla devam edin. elden birşey gelmez deyin. Daha çok ezerler bizi.

images

Aziz'in gücünün yetmediği tek adam piyasa da. O yüzden o gidince meydan bunlara kalıyor. Galatasaray başkanlarının kurtuluş yolu da, sonu da bu adamdan kaynaklanır her zaman.

Ersun un takimi 2 nci yari tepetaklak gider sezon boyu böyle oynayacagini sanan aptaldir

Yeterki biz sakin kalalim

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kulüp ve taraftar öyle olabilir ama futbolcular GS'ye daha istekli geliyor bana.Kupa finalinde FB'den 4 yediler.Yine de Bursa ve Trabzon bunlardan puan almazsa kim alacak diğerleri yatıyor

tuncay falan oynamıyor bursada.ben bursadan umutluyum.yenılırsede bu antep gıbı şıkelı olmaz dıyorum sadece.bursa yenerse ötekı haftada bız yenerız bjk de yendımı daha bunlar toparlanamaz.

fenerbahçeye ligin başında şampiyonluk verildi.Zaten kolay fikstür çektiler.Ama en önemli nokta şu;

Normalde en fazla 3 puan alıcakları 3 deplesmanda hakemlerle 9 puan aldılar.Zaten kadroları iyi avp maçı yok ligin başında 6 hediye puan.Devamı da gelicek.

Geçen sene her türlü çelmeye karşı ipler bizim elimizde olduğu için düşmedik ama şimdi ligin başından işlerini sağlama aldılar.

bızım başkaın faydası çok ama bu yönetımımız çok pasıf.masaya yumrugunu vuracak bir yönetım ıstıyorum sahsen.hanı gıdıyordu bu tupçu.gerekırse sampıyon olmayalım ama bu adam gıtsın.

bızım başkaın faydası çok ama bu yönetımımız çok pasıf.masaya yumrugunu vuracak bir yönetım ıstıyorum sahsen.hanı gıdıyordu bu tupçu.gerekırse sampıyon olmayalım ama bu adam gıtsın.

o tupcuyu sadece bizim gucumuzle gitmez, bu goz gore gore bellidir...

el birligi lazim...

ohoho yine fena kaçırdı antep

Cenk %100'lük golü kaçırdı. Bi de hedefim avrupa diyodu dün.

Devlet getirdi bu tüp kafayı sonuçta buraya masaya yumruk değil duvara yada mermiye kafa atsan gene gönderemezsin tek başına anca büyük bir ayaklanma olacak ki öyle gidecek ona da takımların örgütlenmesi gerekli ki nerdeeeeeee öyle sözünün arkasında duran takım bugün öyle birşey yapayım dersin 2 gün destek verir 3.gün kaçıp gitmişler.

Geri
Üst Alt