STSL 14/15 H:1 | Bursaspor 0-2 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Bursasporun forveti Fernandao, Burak Yılmazdan cok daha iyi top tutuyor önde.

Veysel, Selçuk ve Yekta oldukça kötüler.

Maçı kazanmamız süpriz olacak benim için.

Biri oynadıgımız sistemi söyleyebilirmi ya. bune arkadas.

Bu arada Veysel bugün ultra berbat.

Şu takıma Stoper ve kaleci hariç her bölgeye transfer ihtiyacı var.

Takım inanırsa çok iyi oynar , CL'de turu geçer diyordun . Sendin değil mi yoksa yanılıyor muyum? Sen değilsen özür dilerim

Ama bunun inanmayla alakası yok artık. Sahadaki yerlilerin hepsi (semih haricinde) yetenek fakiri , düz oyuncular. Ayrıca boylarından büyük egoları var. Hepsi çöp.

Selçuk ve Yekta yerine Furkan ve Birhan ı alırdım veya Umutu alıp 442 ye geçerdim ben olsam ama hepimiz td üz değil mi zaten :)

selçuk yekta falan değil sıkıntı sıkıntı burak arkadaş belli. burağı çıkar selçukta iyi oynar takımda

Tribünlerde anderlecht ajanı olduğundan harbi italyan tk. Ve futbol takımı numaradan oynamıyor.

Sabri şu sagbekte oynayanlardan daha iyi oynar he yetersiz evet ama buda gerçek

bu selçuk burak yekta gibi adamların oynadıkları rezil futbol yanlarına kar kaldıkça bu takımdan hiçbişey olmaz. formayı haketmeyen adama verirsen o takımda hırs falan kalmaz

Bu takımın mental açıdan eğitime ihtiyacı var..

Öyle bir olmus ki başka bişi bilimiyorlar.

Topu alan boş alan uzun top atıyor Burak koşsun , Bruma koşsun ...

Kimse top istemeye çıkmıyor...

Takım yerden yere vurulacak kadar kötü değil.

Belli taşlar var bozuk bir türlü değiştiremiyoruz..

En büyük sorunumuz Sneijderin yanına dilinden anlayacak 2 tane yabancı koyamadık...

Brumayla Burak la olmaz bu iş olmuyor..

Burak ın her hareketi faul yada ofsayt. Bildiğin el freni...

Sneijdere acıyorum. Adam öldürücü pas atıyor ama anlayan yok..

Yapılacak şeyler belli. Aslında .

İlerde yabancı hakkını kullanacaksın.

Kimse sahanın en iyisi melo falan demesin.

Beğenmediğiniz yekta bile onun işini çok da güzel yapıyor şu ana kadar...

Gerekirse melonun yerine yektayı yasini deniyeceksin musleranın yerine sinanı deniceksin

ilerde Burakı kesip Brumayı kesip 2 tane çok kalite adam alman lazım.

olmuyor Burakla Brumayla olmuyor

Umut Gündoğan neden oynamaz? Niye kimse şans vermiyor bu çocuğa.

Mevcut orta saha oyuncularımızda dikine oynamaya çalışan tek adam belkide.

Stoperler iyi falan degil. Bursa cok kotu

Bursa'nın yürüyecek hali yok doğrudur ama en azından hatasız oynadıkları icin iyi olmus oluyorlar: Bu kadar kötü bir Bursa karsısında etkisiz kalan bir Galatasaray yarın tempo yapan takımlara karsı sahada kalır.

Bu kadar rezalet bir takım olamaz. 14-15 senenin net olarak en kötü futbol dönemlerinden birisini yasıyoruz.

Bruma nerede, nasıl pas atacağını bilmiyor.Yeteneklerini doğru kullanması lazım.

Ben hala minimum 3 hafta daha bekleyeceğim yargımı ciddi biçimde oluşturabilmek için. Transfer transfer diyorlar. Bakalım transferlerden sonra düzelme olacak mı...

şu burakla - selçuk kadro dışı bırakılsın gerekirse 10. olalım gram üzülmem ama bu ikili yıllık 3 er milyon euro alacak ve kadar vurdumduymaz olmaları sinir ediyor..

4-3-3 oynamıyoruz bariz 4-3-1-2 oynuyoruz...

Nereden çıktı bu rezil sistem oynat işte 4-3-3 ü...

3 tane değişiklik şart...

Veysel---Furkan

Telles----Balta

Selçuk---Olcan

Bir takımın tek bir hücum planı olmaz mı? Ah bu da kaçar mı diyebileceğin bir tane pozisyonu olmaz mı? Olamayabiliyormuş demek ki :redface: Burak, Selçuk ve Yekta bu takımı sabote ediyorlar. Atletico maçında umutlanmıştım ama yanılmışım veysel yeteneksizin önde gideni malesef :crushed: Muslera, Semih, Melo, Sneijder belki biraz Olcan dışında bu takımda forma giyebilecek kalitede adamımız yok malesef :( Alex Song cidden ilaç olurmuş bu takıma ama son bir senedir her geçen gün daha da basiretsizleşen yönetim bu adamı da kaçırdılar sağolsunlar! Böyle basiretsiz bir yönetimin kaliteli bir yabancı santrafor alabileceği ihtimali uzaya fırlatılan füze görme ihtimali ile eşdeğer :redface: Yani durumlar çok kötü çok :crushed:

Bu akşam saat 19:00 itibari ile Galatasaray taraftarının kahır sezonu başlamıştır allah bize evliya sabrı versin demiştim. Haksız çıkmayı çok isterdim ama malesef olmayacak gibi :mad-3:

Geri
Üst Alt