STSL 14/15 H:1 | Bursaspor 0-2 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Bu deplasmanda 6 senedir yenemiyoruz yemişim kötü futbolunu sezona diğer sezonlardan 1-0 önde başladık.. Sezon başlarken en fazla 1 puan alır diye baktığımız deplasmanda galibiyet aldık..

Futboldan anlamayan Burak fanboyları hortlamış yine sözde Galatasaray taraftarları sizi. Burak yerlerde süründüğü (bu maçta da yerlerde süründü o ayrı) diğer maçlarda da sahip çıksanıza.

Maçı izleyemedim çalışıyordum, tekrarını izleyebileceğim gsvid tarzı biri var mı ?

hakan baltayı solbeke yazanlar görmüştür performansını tellesten bi farkı yok telles en azından hücuma çıkıyo

hakan en iyi sol stoper oynar gollük bi pozisyonu engelledi buda ap açık göstergesi

bide kontrol futbolu oynamaya çalışıyoruz 1-0dan sonra sanki koruyabileceklermiş gibi

Tamam işte. Kontenjan açıyoruz bu sayede. Hakan'ın kimse iyi olduğunu söylemedi, Telles'in pek bir artısını göremedik takıma. Kontenjan ısrafı.

devamınıda okusaydın :)

hakanın hücuma katkısı 0 solda bomboş top atmıyolar önüne koşamayacağını bildikleri için

Hayır anladım , rezalet bir sol bek olduğu kesin. Ama başka alternatif yok, yabancı sınırı illeti elimizi kolumuzu bağlıyor . Eğer transfer yapamazsak yerli sol bek, Hakan oynayacak mecburen. Böyle gözüküyor

Belki eğer Olcan'ı ilerde ki üçlüde kullanmayı düşünmüyorsa Prandelli sol bekte deneyebilir. Belki Caner etkisi yaratır :D

Hayır anladım , rezalet bir sol bek olduğu kesin. Ama başka alternatif yok, yabancı sınırı illeti elimizi kolumuzu bağlıyor . Eğer transfer yapamazsak yerli sol bek, Hakan oynayacak mecburen. Böyle gözüküyor

Belki eğer Olcan'ı ilerde ki üçlüde kullanmayı düşünmüyorsa Prandelli sol bekte deneyebilir. Belki Caner etkisi yaratır :D

belki :D

ama olcan oynaması lazım brumadan daha önemli bence şuan için

İyi oynadık mı beyler maçla eş zamanlı olarak bizim de halı saha maçımız vardı da. Eve varıp özeti izleyene kadar biriniz ön blgilendirme yapabilir mi rica etsem?

Geri
Üst Alt