Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 19.853
- 4.224
- 1.468
Bizim sol tarafta mayın mı var?Neden kimse sola yardıma gitmiyor.Hakan tek başına oynuyor orada.Sol açık kim bizde?
Yek35
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim sol tarafta mayın mı var?Neden kimse sola yardıma gitmiyor.Hakan tek başına oynuyor orada.Sol açık kim bizde?
Emrinyo galiba. Tam çözemedim ama.Bizim sol tarafta mayın mı var?Neden kimse sola yardıma gitmiyor.Hakan tek başına oynuyor orada.Sol açık kim bizde?
Simdi bruma olcak ah ahh..
bruma kadroda bile yok
Olcan ın bir saniye bile durmaması lazım bu takımda. Ne pas verebiliyor, ne şut çekebiliyor, ne çalım atabiliyor. Nasıl forvetmiş bu.
Emrinyo galiba. Tam çözemedim ama.
yekta out sneijder in..
balta out tarik in
selcuk out bilmem kim in
hakanı 11e yazanlarıda görmüştüm ben bu sene bu forumda bu adam 1 maç iyi oynar 5 maç kötü vasat yetersiz. olcanı kadroya almadığı için prandelliyi eleştirenlerde vardı helal olsun prandelliye şu adam geldiğinden beri top oynamadı 4 milyon euro verdik gerçekten yazık bu olcan derhal yollanmalı futbol aklı sıfır sinan gümüş oynasın koray oynasın emre oynasın benim istediğim. hakan yekta olcan gibi yaşı 29-30 olmuş vasıfsız elemanlar oynamasın