STSL 14/15 H:10 | Galatasaray 0-3 Trabzonspor | M.S | 22 Kasım

Bu taraftar nie prandelli iatifa die bagirmiyor hic kafayi yedirtti bize bu italyan

bu td ya hain yada futboldan hiç anlamıyo
şu burak ne işe yarar acaba faul yapmaktan başka duvar gibi top geri dönüyo

Acil olarak Burak out-Umut in,Yekta out-Sneijder in

------Muslera
Sabri-Ched-Koray-Balta
-----Melo-Selçuk
Olcan-Sneijder-Çolak
-------Umut

bruma,sneijder,pandev'in ölüleri bu takımda oynar.

h.balta,burak,yekta,çolak bitmeyen çileler alıştım artık ben bir şey demiyorum bu adamlara.

Olcan ın bir saniye bile durmaması lazım bu takımda. Ne pas verebiliyor, ne şut çekebiliyor, ne çalım atabiliyor. Nasıl forvetmiş bu.

Olcana gelene kadar şu 11'de bile tonla adam var Selçuk,Emre,Yekta,Burak,Sabri,Hakan şuan ilk 11'de... Olcan en azından 4-2-3-1 oynarsan kontrada iş yapar adam gibi hoca lazım tabi önce buna...

hakanı 11e yazanlarıda görmüştüm ben bu sene bu forumda bu adam 1 maç iyi oynar 5 maç kötü vasat yetersiz. olcanı kadroya almadığı için prandelliyi eleştirenlerde vardı helal olsun prandelliye şu adam geldiğinden beri top oynamadı 4 milyon euro verdik gerçekten yazık bu olcan derhal yollanmalı futbol aklı sıfır sinan gümüş oynasın koray oynasın emre oynasın benim istediğim. hakan yekta olcan gibi yaşı 29-30 olmuş vasıfsız elemanlar oynamasın

Emre 10 numarada oynuyor.Yekta var solda.

yekta out sneijder in..
balta out tarik in
selcuk out bilmem kim in

arkadaş yektada ne suc buluosunuz ya adam hayatında sol kanat mı oynamıs ?

Emre desen her topu aldıgında kendine çalım atan 180 derece dönen adam...

Olcan hiç sabriye yardım etmiyor beyfendi sadece ileride kosuyor yardım sıfır..

Burağı saymıyorum zaten . Umut varken diosun ileride bir adam var basıyor top tutuyor

Burak la beraber sadece ofsayt ve faullerde diyoruz aa forvetimiz varmıs diye yoksa sahada yok...

Kimse defansa laf atmasın chedjou da Koray da iyiler. Koray semihden çok daha dengeli çok daha konsantre çok tuttum bu çocugu eksikleri var ama işde olursa bu çocuk olur semih değil..

Sneijder in Burak out
Pandev in Yekta out (yerinde oynamadı çocuk)
Hamit in olcan out

Bu Prandelli kesin fenerli. Baska kimse bu kötulügü bize yapamaz. Sneijder yedek. Bruma kadro da yok. Yaziklar olsun!!!!

hakanı 11e yazanlarıda görmüştüm ben bu sene bu forumda bu adam 1 maç iyi oynar 5 maç kötü vasat yetersiz. olcanı kadroya almadığı için prandelliyi eleştirenlerde vardı helal olsun prandelliye şu adam geldiğinden beri top oynamadı 4 milyon euro verdik gerçekten yazık bu olcan derhal yollanmalı futbol aklı sıfır sinan gümüş oynasın koray oynasın emre oynasın benim istediğim. hakan yekta olcan gibi yaşı 29-30 olmuş vasıfsız elemanlar oynamasın

Yabancı sınırına takılırsın da oynar Hakan... 3 yabancıyla çıkıyoruz hala Hakan 11'de... Hakan 11'de oynayacaksa neden Sneijder,Bruma yok.. Madem bunlar yok neden Telles oynamıyor...

Geri
Üst Alt