STSL 14/15 H:10 | Galatasaray 0-3 Trabzonspor | M.S | 22 Kasım

Su Olcan'in hakki yeniyor bence, ona gelene kadar en az 5 tane daha kötü adam var sahada. Olcan tek basina ne yapsin? Koskoca Galatasaray'in hücum gücü adamin ayaklarinda. Yekta Emre Burak SIFIR! Selcuk da kacak güresiyor yine. Orta sahadan bir Melo is yapiyor, bir de Olcan ileride tek basina.

Gidiş iyiydi sonlara doğru kondisyon yetmedi. 2. yarı goller bekliyorum takımımızdan.

Tek birşey istiyorum; Şu maçı ikinci yarı oyuna girip sneijder kazandırsın!! Burak denen kepazenin golleri ile kazanacaksak hiç kazanmayalım daha iyi :red:

Acil olarak Burak out-Umut in,Yekta out-Sneijder in

------Muslera
Sabri-Ched-Koray-Balta
-----Melo-Selçuk
Olcan-Sneijder-Çolak
-------Umut

Buragin ayagi kirilsa oyundan alinmaz. Sözleşmesinde hep 11 de oynayip, oyundan alinmaz maddesi var. Onun için hiç bekleme böyle birşey.

Yabancı sınırına takılırsın da oynar Hakan... 3 yabancıyla çıkıyoruz hala Hakan 11'de... Hakan 11'de oynayacaksa neden Sneijder,Bruma yok.. Madem bunlar yok neden Telles oynamıyor...
yani önünde yekta var bide ikiside ağır oyuncu sol kanata vasıfsızları doldurmuşlar. emre solda sneijder ortada sol bekte telles olsa güzel kadro olabilirdi

Sneijder'i geldiğinden beri 10 numara da oynatamadık bugün Emre oynuyor.

Trabzon'un kalede bildiğin Eray'dan hallice biri var uzaktan şut çeksek kaleyi bulsa golü de bulacaz ama bizdeki manyaklarda o fikir nerde ?

70'e kadar bekler yine değişiklik yapmak için kukla

bu maçı ancak şansına kazanırız başka türlüsü olmaz..enaz 5 değişiklik lazım..

İlk 20 dk iyiydik sonra coktuk.

Balta bu mac cok formsuz.

Yekta ve olcan out

Bruma ve sneijder in

hamit şu yekta selçuk beceriksizlerinin yanında pirlo kalır yemin ederim.:D

Burak, Selçuk ve Yekta bunlarda ne görüyor bu adam cok merak ediyorum .. Sneijder ve Bruma dururken niye bu adamlar :@

Buragin ayagi kirilsa oyundan alinmaz. Sözleşmesinde hep 11 de oynayip, oyundan alinmaz maddesi var. Onun için hiç bekleme böyle birşey.

İkili mücadeleye girmediği için sakatlanmıyor.Şöyle 3-5 maç oynamasa belki yönetimde görecek verdiği zararı.

Muslera: 7
Sabri: 4
Chedjou: 7
Koray: 7
Hakan: 3
Melo: 9
Selçuk: 3
Yekta: 3
Emre: 5
Olcan: 3
Burak: 2

Geri