STSL 14/15 H:10 | Galatasaray 0-3 Trabzonspor | M.S | 22 Kasım

Fatih
Bosingwa Mustafa Avr/Med XXX
Özer Mehmet Constant
Sefa Cardozo Waris

Ersun Yalan'dan böyle bir kadro bekliyorum. Fener'deki standart sistemi devam ettirebilir.

Sefa yerine baska bir oyuncu da tercih edilebilir. Sol bek muamma, Mustafa kadroya döner.

Belkalem cezali oldugu icin diger Cezayirli veya Yunan oynar.

Yatabare ve ikinci stoperi yedekte tutar. Cift forvet yemez Galatasaray'a karsi.

Arena'ya 2 tane 10 numara ve Constant ile çıkarsa oyun üstünlüğü bizde olur.Bizde 5 orta saha olacak çünkü.

Arena'ya 2 tane 10 numara ve Constant ile çıkarsa oyun üstünlüğü bizde olur.Bizde 5 orta saha olacak çünkü.

Yürekli Ersun Yalan böyle Salih Dursun'lu bir kadro ile oynarsa kesinlikle o orta saha rezaletinde kazanan biz oluruz herhalde. Hamit Melo Selcuk Dzemaili vs Salih'li tayfaya karsi. Cok igrenc bir mac olur ve Ersun Yalan efendinin futbol anlayisina ters geliyor. Topal'i oynatiyordu ama Salih ve Topal bir degil. Salih'i oynatirsa capsizdir. :D

Yalniz kenarlardan orta yaptirirsan Cardozo rahat gol atar bize. Tam onlara uygun oynuyoruz. Prandelli denen zimbirti bunu düşenemez biliyorum ama neyse.

Sistem devam: 4-4-1-1 , Hamit ve Dzemaili'nin yerine Olcan & Bruma.

--------------------------------------------Muslera-------------------------------------------------
----Sabri-------------------Chedjou----------------Koray------------------Hakan----------------
------------------------------Melo--------------------Selcuk---------------------------------------
----------Olcan--------------------------Sneijder---------------------Bruma--------------------
--------------------------------------Umut Bulut------------------------------------------------

Selçuk yerine emreyi koy kazanmazsak istifa etcem..

Bu arada Semih Kaya bey efendi böyle maclarda hep kötü performans sergiliyor. Almeida'nin Semih'e karsi oynadigi maclar hala aklimda. Rakipte Cardozo olacak, Hugo'dan 2-3 gömlek üstün bir futbolcu. Kesinlikle oynamamali.

Yürekli Ersun Yalan böyle Salih Dursun'lu bir kadro ile oynarsa kesinlikle o orta saha rezaletinde kazanan biz oluruz herhalde. Hamit Melo Selcuk Dzemaili vs Salih'li tayfaya karsi. Cok igrenc bir mac olur ve Ersun Yalan efendinin futbol anlayisina ters geliyor. Topal'i oynatiyordu ama Salih ve Topal bir degil. Salih'i oynatirsa capsizdir. :D

Bence orta sahada 1 defansif oyuncu daha oynatacaktır Ersun.Özer yedek başlar.Salih'in oynaması daha kötü olur bizim için.Eskilerimiz bize karşı gol atmada üstad maalesef.

5-0 pompalicagiz gibi bir his var icimde,

Takımda oynayan ama futbolcu demeye imkanımızın olmadığı kazma yerine Umut olsaydı Karabük maçında 0-4 falan yenerdik...

Ben de Trabzon maçıyla ilgili senin gibi düşünüyorum...Zira 4 ortasaha + Sneijder oynayınca topu domine ediyoruz ah ileride malum kazma yerine adam akıllı forvet olsa çok iyi top oynarız aslında...

yine söviyim mi bebişlerim prandelliye sizin için:o

Prandelli hoca affetmez.

Selçuk ve Burak ilk 11de.

Ersun Yanali nasil kaçirdik be...

Bu maç için tek umut, iç saha maçı olması.

Ne futbolcular ne de hocadan bir beklentim yok.

GT-I9300 Tapatalk

Tarigi Sabri'nin önünde oynatamazmiyiz. Hantal oyunculardan dolayi geriliyorum.

attachment.php

Hayalimdeki kadro. Şu üstü çizili iki çöpün yüzüne bile bakılmasın. Oyuna sonradan Yekta Umut takviyesi filan.

Ekli dosyalar

• B17TkUsCcAApUx9.webp
    B17TkUsCcAApUx9.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 193
Tabzon çok kötü ama bizde iyi değiliz.iyi bir galatasaray trabzonu üçlerdi

Geri
Üst Alt