STSL 14/15 H:10 | Galatasaray 0-3 Trabzonspor | M.S | 22 Kasım

TD degisikligi ilk haftada genelde pozitif etki yapar. Zaten iyi de bir kadrosu var Trabzonspor´un. Puan kaybi olabilir.

Sampiyon olmak istiyorsak gercekten, Arena´da bu maci almamiz gerekir, ama takima olan inancimiz öyle azaldi ki, her maca süpheyle yaklasiyoruz.

Benim 11´im:

_______________________Muslera________________________

____Sabri___________Koray______Chedjou________Hakan_________

_________________________Melo_____________________________

_________Hamit__________Sneijder___________Olcan_____________

___________________Umut________Bruma_________________

Ama böyle cikmayacagini da biliyoruz zaten. Bizimkisi de fantezi oluyor :)

Bence süper kadro yapmışsın.. Sneijderin arkasında Melo Selçuk ile Sadece Melo arasında fark görebilen varmı.. Yok. O zaman Wesley Melo sağ açık sol açık 4 lü orta saha 2 forvet çok rahat olur.. Ama yeni yerlici yönetim varken Selçuk u kesecek adam olmaz..

Bence süper kadro yapmışsın.. Sneijderin arkasında Melo Selçuk ile Sadece Melo arasında fark görebilen varmı.. Yok. O zaman Wesley Melo sağ açık sol açık 4 lü orta saha 2 forvet çok rahat olur.. Ama yeni yerlici yönetim varken Selçuk u kesecek adam olmaz..

Bencede özellikle Arena maclarinda iyi bir 11. Ama Prandelli´yi tanidigimiz icin bu 11´ler fantezi olarak kaliyor.

Borc borc diye agliyorlar, satmamiz gereken Bruma´yi bitiriyoruz. Sanki digerleri inanilmaz oynuyor da, Bruma göze batiyor.

Türkiye´deki gencler dünya kupasinda Bruma forvet oynuyordu zaten genelde. Bir kac golü de vardi.

Hizi ve teknigiyle etkili olabilir diye düsünüyorum. Defansif zaaflari da cok göze batmaz bu durumda.

Cift forvet oynayacaksak, Umut - Bruma ikilisinin etkili olacagini düsünüyorum.

Dedigin gibi, ha Melo Selcuk yapmis, ha Melo Sneijder yapmis. Defansif anlamda hicbir fark yok. Hamit´in de defansif özellikleri agir basiyor. Sorun olmaz.

Defansa da Koray´i yerlestirmek lazim yavas yavas. Semih, Selcuk, Burak üclüsü bi kac mac otursun

Dediğin gibi forma savaşı bizde 1.5 yıldır bitmiş ve barış günlerini yaşıyo.. Selçuk Burak Muslera Semih ölselerde emekleselerde oynayacaklar hal böyle olunca takımda sahada yürüyo.. Yeteneklerini geçtim orasında değilim ama mücadele bile kalmadı artık..Taraftar zor günde destek olur iyi günde herkes vs vs diyolar ama mücadele hırs yeteneğine rağmen çaışkanlık azim göreceksin ki destek olacaksın.. Bizde bir tek dışlanan ve forma rekabetine mecburen giren adam vardı o da Chedjou ve en çok çırpınan o.. Forma değerliyse kapmak zorsa çalışır çabalrsın.. Yoksa yatarsın. Sabri a 2 yi gördü yırtınmaya başladı maçlarda..Umut kulübeden her girdiğinde yırtınıyo.. Biraz dinlenseler artık zamanı geldi Burak Selçuk Muslera Semih...

Saygıdeğer teknik direktörümüz yine ne şekil saçmalıklara imza atacak meraklı bir bekleyiş içerisindeyim.

I am the one who knocks!

Keşhe halilhodziçle çıksalardı bizim maça. Yeni hoca her zaman hırslandırır futbolcuları, kendini göstermek için yırtınırlar. Ersun yanal taktik olarak da daha başarılı olacaktır ötekinden. Umarım bi kaza olmaz. Deplasmanda zaten bidünya puan kaybediyoruz, bari içerde full puan toplasak. FB'nin en doğru yaptığı iş bu, içerde asla puan vermiyor, dışarda da kontraatak/duran top bi şekilde aldı mı şampiyonluk geliyor.

TD degisikligi ilk haftada genelde pozitif etki yapar. Zaten iyi de bir kadrosu var Trabzonspor´un. Puan kaybi olabilir.

Sampiyon olmak istiyorsak gercekten, Arena´da bu maci almamiz gerekir, ama takima olan inancimiz öyle azaldi ki, her maca süpheyle yaklasiyoruz.

Benim 11´im:

_______________________Muslera________________________

____Sabri___________Koray______Chedjou________Hakan_________

_________________________Melo_____________________________

_________Hamit__________Sneijder___________Olcan_____________

___________________Umut________Bruma_________________

Ama böyle cikmayacagini da biliyoruz zaten. Bizimkisi de fantezi oluyor :)

Hakan balta dışında yapılabilecek en iyi kadro bence bide şu hakanın yerine bi alternatif olsa harika oyuncu seçimi ve dizilim.

Hakan balta dışında yapılabilecek en iyi kadro bence bide şu hakanın yerine bi alternatif olsa harika oyuncu seçimi ve dizilim.

Sol bekte alternatif belki yok, ama Telles kadar katki da veriyor Hakan. Bazen daha da faydali oluyor hatta. Yabanci harcamaya gerek yok.

Tarik´i sol bekte oynatacagima Hakan´i tercih ederim. Valla bi kac gündür düsünüyordum öyle, en uygun 11´in bu olacagini düsündüm.

Bruma´nin taktik anlayisi zayif diyorlar ya, koy o zaman forvete. Sanki forvetlerimiz harikalar yaratiyor.

Borc borc diye agliyoruz, satmamiz gereken Bruma´yi öldürmenin de bir manasi yok. Öyle bir lüksümüz de yok. En azindan harcadigimizi geri alalim bari.

Oynadigi zaman da asiri kötü oynadigini hatirlamiyorum. Burak´in hatirliyorum ama. Dolayisiyla Umut - Bruma ikilisini tercih ederim.

Orta saha da yumusak filan kalmaz. Melo Sneijder Hamit, hatta Olcan yeterlidir.

Sol bekte alternatif belki yok, ama Telles kadar katki da veriyor Hakan. Bazen daha da faydali oluyor hatta. Yabanci harcamaya gerek yok.

Tarik´i sol bekte oynatacagima Hakan´i tercih ederim. Valla bi kac gündür düsünüyordum öyle, en uygun 11´in bu olacagini düsündüm.

Bruma´nin taktik anlayisi zayif diyorlar ya, koy o zaman forvete. Sanki forvetlerimiz harikalar yaratiyor.

Borc borc diye agliyoruz, satmamiz gereken Bruma´yi öldürmenin de bir manasi yok. Öyle bir lüksümüz de yok. En azindan harcadigimizi geri alalim bari.

Oynadigi zaman da asiri kötü oynadigini hatirlamiyorum. Burak´in hatirliyorum ama. Dolayisiyla Umut - Bruma ikilisini tercih ederim.

Orta saha da yumusak filan kalmaz. Melo Sneijder Hamit, hatta Olcan yeterlidir.

Evet dediğin gibi sol tarafta fazla bir alternatifimiz yok mecburen hakan balta onu çok iyi anlıyorum demek istediğim keşke iyi bir alternatif olsaydı.

Metro yine yetişmemiş galiba.Sol bekte Mustafa Akbaş oynarsa iyi olur.Gerçi sağımızda Hamit oynayacak.Pek etkili olacağı söylenemez.

umut burak çift forvetiyle çıkarız.

muslera

camdal --- chedjou --- gunter --- balta

melo
colak --------------- sneijder

adin ----------- bulud ------------ bruma

4-4-1-1 karabük maçında iyi işledi. Bakalım trabzon maçında da iyi isleyecekmi

4 tane danayla orta alanda başlarsa gene, bu maçta facia olur. yine dörtlük oluruz. Mutlaka dripling yapabilen, gerçek kanat oyuncu(ları)suna ihtiyacımız var. Bruma/Olcan. Emre Çolak kullanılmalı ayrıca.

Bu kadroyu görmek isterdim ama prandelli varken imkansız

muslera

sabri chedjou koray hakan

olcan melo furkan bruma

sneijder

umut

586.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt