Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
nıye?3p için oynanmıyor mu bu oyun?
kardes Galatasarayli degil. sneijdersporluymus galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nıye?3p için oynanmıyor mu bu oyun?
Sneijder oynamazsa kaybedelim gitsin bencede, yaptigi hatayi görmüs olur.
Sneijder'siz de oluyor diyip adami yollamasinlar devre arasinda.
10 puan geride olsaydik öyle olabilirdi ama sampiyon olma ihtimalimiz daha hala yüksek, onu 1 oyuncu alinmadi diye atmamak lazim. Prandelli denilen vasat amatör antrenörün kararlarina karsiyim ama her zaman basarili olmamiz lazim.
Bu hoca ve yaninda ki futboldan sorumlu kisi ile sampiyon filan olamayiz Sukru. Zaten bala sansa goturuyoruz 1. haftadan beri. Aykut Kocaman bali var bu Prandelli'de.
Simdi TSLde hiç balli sampiyon olan teknik direktörlerin olmadigini söylüyorsun Umutsu?
Evet bu berbat futbol ile sansinin bile sonuna kadar yardim etmeyecegini soyluyorum. 2 hafta umut, 3 hafta sneijder, 2'de chedjou kurtardi. Bir takilmaya baslayacak, 3-4 mac boyle gidecek sonra kendisi de gidecek zaten. Az biraz top oynasak, duzgun bir hoca olsa basimizda biz bu prandelli sansi ile CL'de bile gruptan cikardik.
Birde onemli olan gunu kurtarmak degil onumuzde ki 3-4 seneyi kurtarmak.
Sneijder'in kesilme hikayesi ve kaynağı nedir?
Yönetim Sabri'yi affedeceğiz dedikten sonra Sabri'yi ilk 11'e alan hoca,yönetim Sneijder'i satacağız dedikten sonra Sneijder'i kadroya almaz.Eğer Sneijder bugün ilk 11'de başlatmazsa devre arası Sneijder'i satacağız demektir.