STSL 14/15 H:10 | Galatasaray 0-3 Trabzonspor | M.S | 22 Kasım

Takımımızda Bir daha asla göremeyecegimiz bir Dünya Yıldızı varsa ve hoca onu sebepsiz yere kesiyorsa kaybedelim gitsin. Prandelli denen mahlukat belki dayak yer.

İlle Emre oynayacaksada
Muslera
Sabri-Chedjou-Semih-Hakan
Hamit-Selçuk-Melo-Emre
Sneijder
Burak

şeklinde oynayalım. Sneijderi iyice kaybetmeyelim.​

Sneijder oynamazsa kaybedelim gitsin bencede, yaptigi hatayi görmüs olur.
Sneijder'siz de oluyor diyip adami yollamasinlar devre arasinda.

Ulan şimdi gördüm, Sneijder'i kesmez herhalde 2.kez. O kadar da saçmalayamaz. :(

10 puan geride olsaydik öyle olabilirdi ama sampiyon olma ihtimalimiz daha hala yüksek, onu 1 oyuncu alinmadi diye atmamak lazim. Prandelli denilen vasat amatör antrenörün kararlarina karsiyim ama her zaman basarili olmamiz lazim.

Bu hoca ve yaninda ki futboldan sorumlu kisi ile sampiyon filan olamayiz Sukru. Zaten bala sansa goturuyoruz 1. haftadan beri. Aykut Kocaman bali var bu Prandelli'de.

Bu hoca ve yaninda ki futboldan sorumlu kisi ile sampiyon filan olamayiz Sukru. Zaten bala sansa goturuyoruz 1. haftadan beri. Aykut Kocaman bali var bu Prandelli'de.

Simdi TSLde hiç balli sampiyon olan teknik direktörlerin olmadigini mi söylüyorsun Umutsu?

Son düzenleme:
Yok artık. Bu seferde kesmez heralde. Keserse maç sonu fena küfürlerim olur kendisine. Zaten kazanamayacaz bugün..

Lanet olsun ya keşke hep milli maç arası olsa en azından sinirlendirecek bi maçımız olmuyor sakin kalıyoruz. Önceden maçta sinirlenirdik şimdi ilk 11'i görünce sinirlenmek eklendi bide üstüne

Simdi TSLde hiç balli sampiyon olan teknik direktörlerin olmadigini söylüyorsun Umutsu?

Evet bu berbat futbol ile sansinin bile sonuna kadar yardim etmeyecegini soyluyorum. 2 hafta umut, 3 hafta sneijder, 2'de chedjou kurtardi. Bir takilmaya baslayacak, 3-4 mac boyle gidecek sonra kendisi de gidecek zaten. Az biraz top oynasak, duzgun bir hoca olsa basimizda biz bu prandelli sansi ile CL'de bile gruptan cikardik.

Birde onemli olan gunu kurtarmak degil onumuzde ki 3-4 seneyi kurtarmak.

Evet bu berbat futbol ile sansinin bile sonuna kadar yardim etmeyecegini soyluyorum. 2 hafta umut, 3 hafta sneijder, 2'de chedjou kurtardi. Bir takilmaya baslayacak, 3-4 mac boyle gidecek sonra kendisi de gidecek zaten. Az biraz top oynasak, duzgun bir hoca olsa basimizda biz bu prandelli sansi ile CL'de bile gruptan cikardik.

Birde onemli olan gunu kurtarmak degil onumuzde ki 3-4 seneyi kurtarmak.

Bence bu vasat ligde bile hiç birsey belli olmaz.

Duran toplar beni endişelendiriyor. İnşallah yine saçma goller yemeyiz. Semih'in oynamamasini diliyorum.

Lanet olsun bu nasıl bir sistem ki burak,selçuk,hamit gibi ağır,yeteneksiz yerliler bu sisteme uyuyor da sneijder gibi dünya yıldızı uymuyor.Nasıl Hollanda milli takımının beyni olan adam sisteme uymuyor da rezil durumdaki türk milli takımında bile yerleri tartışılan adamlar banko oynuyor.Ya yemin ediyorum anlamıyorum ya.Arkadaş bilerek mi yapıyorsunuz.Aziz yıldırımla bağlantılı adamlar mı var bu kulüpte.Sneijder gibi adam hem de bu yoklukta kesiliyor,bruma gibi adam 18e girmiyor,olcan siliniyor.Herkesin salladığı burak,selçuk,sabri yine kral.Delirmemek elde değil.

Yönetim Sabri'yi affedeceğiz dedikten sonra Sabri'yi ilk 11'e alan hoca,yönetim Sneijder'i satacağız dedikten sonra Sneijder'i kadroya almaz.Eğer Sneijder bugün ilk 11'de başlatmazsa devre arası Sneijder'i satacağız demektir.

Sneijderi Kupa maclarina sakliyormus Prandelli AMK'ye göre.

Yönetim Sabri'yi affedeceğiz dedikten sonra Sabri'yi ilk 11'e alan hoca,yönetim Sneijder'i satacağız dedikten sonra Sneijder'i kadroya almaz.Eğer Sneijder bugün ilk 11'de başlatmazsa devre arası Sneijder'i satacağız demektir.

Eger bugün ilk 11de olmazsa sadece Prandelli ne kadar korkak bir teknik direktör oldugunu gösterir bence. Zaten milli takimiyla maç oynadi yorgun olmustur ve gelecek hafta CL var diye yedek birakabilir. Dogru oldugunu söylemem ama adam böyle düsünebilir.

Geri
Üst Alt