STSL 14/15 H:10 | Galatasaray 0-3 Trabzonspor | M.S | 22 Kasım

Senin gibi hocanin be taaaaaa

Sneijder gurbetcilerin cok oldugu ulkede dogdugu icin derin GSCimbom tarafindan ilk 11 disina alinmistir.

çift forvet oynamıyor ama yine sneijder yok gereksiz herif allah seni bildiği gibi yapsın. sneijderi bitirmeye çalışıyorlar ama sneijderi yedirmeyiz prandelli albayraka. sabrımızı sınamasınlar floryayı başlarına yıkarız

Bir kurtulamadik su italyan hiyarindan.

1224817-25750578-1600-900.jpg

Başarılar HOCAM !

Vurduğunuz gol olsun.

4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4

Bu takım fark yesin bu akşam başka birşey diyemiyorum. Ulan şu kadroyu çıkarırken insan olan adam utanır ama işte :red: Tam anlamıyla yerli çetenin dediği oluyor belli ki... Prandelli kim zaten ben tanımıyorum belli ki kimse de tanımıyor öyle bir adam yok zaten... Bizim td miz albayrak ve yerli kankişler olsa gerek. Yoksa futboldan gram anlamayan bir adam bile sneijderi yedek bırakmazdı. Bunlar aleni bir şekilde sneijderi satacağız diyorlar başka bir izahı yok...

ts yensin diyeceğim ama ts yense bile prandelli gene gitmez..adam bizi tamamen bitirmeyi kafasına koymuş..

vay be 20m euro Telles+Bruma 18de yok. Sneijder ve Pandev diğer yabancılarımız yedek...

Şu takıma bugun bir yabancı teknik direktör getir.

Bruma+Telles+Sneijderi+Pandevi banko oynatır. Burak kazması varken

Ersun yürek yemiş.Constant+2 tane 10 numara çıkarmış.Sneijder olsaydı rahat alırdık.Şimdi ne olur bilemiyorum.

#Trabzonspor XI (Galatasaray): Fatih, Bosingwa, Papadopoulos, M. Akbaş, Musa, Özer, Mehmet, Constant, Yusuf, Waris, Cardozo.

Hahahhahaha adamların kadrosu bizden daha efektif ve etkileyici.
Tamamen hücumu düşünerek oluşturulmuş.

Bu takım fark yesin bu akşam başka birşey diyemiyorum. Ulan şu kadroyu çıkarırken insan olan adam utanır ama işte :red: Tam anlamıyla yerli çetenin dediği oluyor belli ki... Prandelli kim zaten ben tanımıyorum belli ki kimse de tanımıyor öyle bir adam yok zaten... Bizim td miz albayrak ve yerli kankişler olsa gerek. Yoksa futboldan gram anlamayan bir adam bile sneijderi yedek bırakmazdı. Bunlar aleni bir şekilde sneijderi satacağız diyorlar başka bir izahı yok...

kesinlikle albayrak ve yerliçete takımı tamamen ele geçirmiş durumda...

İnşallah 8-10 tane sallar Trabzon. Ulan Sneijder, Bruma, Telles ve Semih'i koysan şu kadro baya baya üst seviye olur Allah kahretsin bu herifi!!!

senin ben t.direktörlüğüne tüküreyim gereksiz herif. şöyle küfür serbest olsa da burdan girip italyaya kadar sülalene saydırsam. loser herif

Çok uzun süre önce de söylediğim gibi bu başkan ve yönetim batmış kulüp ekonomisini oyuncu satarak düzeltip bir başka lise lobisinin kuklasına teslim etmek üzere atanmıştır. Muslera, Sneijder ve Bruma'dan 50 milyona yakın para kazanıp nakit akışı sağlanmak isteniyor.

Yavaş yavaş uygulama da başladı.

Evimizde oynuyoruz bir kere de şöyle bi kadro çıkar be adam

Saldır Trabzonspor ! Vurdugun Gol Olsun Cardozo. Bu duruma getirdiniz beni. Hadi bakalım el mi yaman bel mi yaman.

Geri
Üst Alt