- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Bu maçı alamazsak Prandelli ve futbolcuların bir kısmı o stattan çıkamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen ne diyosun be,o Galatasarayin hocasi olsa ne olur olmasa ne olur,takimi sabote eden adama Galatasarayi seven herkes hakarette eder kufurde sanami soracaz,senmisin bilgic mod olmussun ileri geri konusma isine bakAdamın biri Galatasaray'ın hocasına küfrediyor, millet birde buna like atıyor. Sonra burda aynı adamlar ahkam kesiyor Galatasaray'ın ilacı şu bu diye. Medenice iki kelime eleştiri yazmaktan aciz insanların bilgiçlik taslamasından bıktım usandım. Bu küfür,hakaret edenler ağır ceza yiyecekler, çünkü bizim elimizden sadece bu geliyor.
Adamın biri Galatasaray'ın hocasına küfrediyor, millet birde buna like atıyor. Sonra burda aynı adamlar ahkam kesiyor Galatasaray'ın ilacı şu bu diye. Medenice iki kelime eleştiri yazmaktan aciz insanların bilgiçlik taslamasından bıktım usandım. Bu küfür,hakaret edenler ağır ceza yiyecekler, çünkü bizim elimizden sadece bu geliyor.
niye ozaman selçuk ve burak kanklar her maç sahada
Fatih traş kaleci.Sneijder belki yorgun dönmüştür Milli maçtan bilemeyiz.2.yarı girer atar gollerini Sneijder reyiz.