STSL 14/15 H:10 | Galatasaray 0-3 Trabzonspor | M.S | 22 Kasım

Bu maçı alamazsak Prandelli ve futbolcuların bir kısmı o stattan çıkamaz.

Bu herif okadar ballı ki kazanacağız bu saçmalıklara rağmen.

..............Burak..............
.............Sneijder..........
Bruma...Selçuk..Melo....Hamit

Kadroyu şu şekilde çıkar ne kaybedersin ruh hastası.

Adamın biri Galatasaray'ın hocasına küfrediyor, millet birde buna like atıyor. Sonra burda aynı adamlar ahkam kesiyor Galatasaray'ın ilacı şu bu diye. Medenice iki kelime eleştiri yazmaktan aciz insanların bilgiçlik taslamasından bıktım usandım. Bu küfür,hakaret edenler ağır ceza yiyecekler, çünkü bizim elimizden sadece bu geliyor.
sen ne diyosun be,o Galatasarayin hocasi olsa ne olur olmasa ne olur,takimi sabote eden adama Galatasarayi seven herkes hakarette eder kufurde sanami soracaz,senmisin bilgic mod olmussun ileri geri konusma isine bak

Oyun çok açık. Trabzon Cardozo'ya şişirecek ve önde basacak.

Biz ise 31235434 pas ile gol atmaya çalışacağız.

Trabzon'un TFF'deki 11'i

---------------------Fatih-------------------
Bosingwa-Medjani-Papadopoulos---Musa
--------------------Salih--------------------
Özer-------Constant-----Ekici-----Yusuf
-------------------Cardozo-----------------

Waris yok.Orta sahaları sağlam görünüyor.Çok zorlanırız bugün.

kaybedince basın toplantısındaki loser surat ifadesi bile son derece gıcık. fitil oluyorum bu prandelliye

Adamın biri Galatasaray'ın hocasına küfrediyor, millet birde buna like atıyor. Sonra burda aynı adamlar ahkam kesiyor Galatasaray'ın ilacı şu bu diye. Medenice iki kelime eleştiri yazmaktan aciz insanların bilgiçlik taslamasından bıktım usandım. Bu küfür,hakaret edenler ağır ceza yiyecekler, çünkü bizim elimizden sadece bu geliyor.

Ne anlatıyon?

Fatih traş kaleci.Sneijder belki yorgun dönmüştür Milli maçtan bilemeyiz.2.yarı girer atar gollerini Sneijder reyiz.

ya işin kötüsü berbat oyunla 1-0 filan kazanırız, çıkarlar ahkam keserler sonra.reziller.

burak denen futbolcu müsveddesini bari oynatmasaydın
tenis mi oynuyoruz futbolmu

sonra taraftar niye maça gelmiyor niye yuhalıyor. ulan insanları aylardır sinir hastası yaptınız sonra durumdan habersiz gibi davranıyorsunuz. biz böyle takım böyle hoca böyle galibiyet İSTEMİYORUZ. o ballı adamın balı bitince bakalım ne yapacaksınız

niye ozaman selçuk ve burak kanklar her maç sahada

ya yalan söylüyor resmen. uydura uydura baska bir sey bulamadilar.
sneijderin aciklamalarina gelemedim diyemiyor isde.
bizi salak yerine koyuyorlar resmen ya neyse. en sinir oldugum olay.
sen kimsin Galatasararay taraftari ile dalga geciyorsun veya yalan söylüyorsun. bir tek o degil ama. futbol piyasisinda bu moda oldu resmen genelikle.

edit: sonra biz bir aileyiz diye cik ortaya... he he yav

Geri
Üst Alt