STSL 14/15 H:10 | Galatasaray 0-3 Trabzonspor | M.S | 22 Kasım

ya yalan söylüyor resmen. uydura uydura baska bir sey bulamadilar.
sneijderin aciklamalarina gelemedim diyemiyor isde.
bizi salak yerine koyuyorlar resmen ya neyse. en sinir oldugum olay.
sen kimsin Galatasararay taraftari ile dalga geciyorsun veya yalan söylüyorsun. bir tek o degil ama. futbol piyasisinda bu moda oldu resmen genelikle.

biz sustukca agzimiza bile .... bu saf taraftar bir cit cikarmaz ... malesef ua denen cocuk bakicilar dernegi de bir halt yapmiyor

Adamın biri Galatasaray'ın hocasına küfrediyor, millet birde buna like atıyor. Sonra burda aynı adamlar ahkam kesiyor Galatasaray'ın ilacı şu bu diye. Medenice iki kelime eleştiri yazmaktan aciz insanların bilgiçlik taslamasından bıktım usandım. Bu küfür,hakaret edenler ağır ceza yiyecekler, çünkü bizim elimizden sadece bu geliyor.
milletin like'ndan sanane?

biz sustukca agzimiza bile .... bu saf taraftar bir cit cikarmaz ... malesef ua denen cocuk bakicilar dernegi de bir halt yapmiyor

takim puan cetfelinde yukarda oldguu sürecede bir sey yapmazlar zaten. ama prandeliiye karsi olduklarini biliyoruz sonucda.
adamlar resmi twiiterden saladi prandelliye baya.
neyse ya... halen belki var bende. ama cok cok azaldi maalesef prandeli konusunda.

trabzon maçı rahat alır maçtan sonra "aylavyu hocam" da suçu sneijder'a atar.

adamın suratı gözümün önünden gitmiyor fitil etti beni

Yahu kaale alınmayacak o kadar adam var ki şurada, ben diyorum ki şu kadronun saçmalık olduğu belli hatta en fazla kızanlardan biri benim prandelliye ama buna küfür etmeden, medenice eleştirinizi yapın, boşuna ceza da almayın. Karşılığında yediğimiz laflara bak, işte bu kafadakiler gider dortmund taraftarlarına meşale yağdırır, hazırlık maçlarında sahaya dalarlar. Bu kafanın rengi yok, fenerde de var bjkde de. Hepsi aynı kafa.

Ahlaksız demek yaptığın işe saygın olsun demek hakaret mi? Bu adam için övgü bile sayılır

Sneijder lehine 90 dakika tezahürat yapmayan taraftar Galatasarayliyim demesin

Mancini ve Ceyhun'u eleştirenler şu an bin pişmandır eminim. Mancini İnter'de , Ceyhun ise Hannover'de ilk 11 oynuyor hatta Leverkusen'e de gol attı 1 saat önce.

Dknpjy.jpg

trabzonlular şu anda seviniyorlardır kalecilerinin en zorlanacağı nokta sneijderin şutlarıydı çünkü...bu kadronun çıkmasında kimin etkisi varsa hepsine benden top !

Yahu kaale alınmayacak o kadar adam var ki şurada, ben diyorum ki şu kadronun saçmalık olduğu belli hatta en fazla kızanlardan biri benim prandelliye ama buna küfür etmeden, medenice eleştirinizi yapın, boşuna ceza da almayın. Karşılığında yediğimiz laflara bak, işte bu kafadakiler gider dortmund taraftarlarına meşale yağdırır, hazırlık maçlarında sahaya dalarlar. Bu kafanın rengi yok, fenerde de var bjkde de. Hepsi aynı kafa.
hala cikmissin akil vermeye kalkip taraftarlik ogretmeye kalkiyorsun.modsan modlugunu bil,dortmund macinda olanlarla prandelliye yapilan elerstiri ve hakaretleri ayni kefeye koyacak kadar cahil olanda sensin

Burak- Umut çıksaydı bari.Sneijder yokken bile tek forvet :D

Bu yazi asagalarda kaybolmasin.

Geri
Üst Alt