Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Aziz adam tutsa bu kadar rezil kadro kurdurmazdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu kaale alınmayacak o kadar adam var ki şurada, ben diyorum ki şu kadronun saçmalık olduğu belli hatta en fazla kızanlardan biri benim prandelliye ama buna küfür etmeden, medenice eleştirinizi yapın, boşuna ceza da almayın. Karşılığında yediğimiz laflara bak, işte bu kafadakiler gider dortmund taraftarlarına meşale yağdırır, hazırlık maçlarında sahaya dalarlar. Bu kafanın rengi yok, fenerde de var bjkde de. Hepsi aynı kafa.
Mancini ve Ceyhun'u eleştirenler şu an bin pişmandır eminim. Mancini İnter'de , Ceyhun ise Hannover'de ilk 11 oynuyor hatta Leverkusen'e de gol attı 1 saat önce.
Şiir yaz demiyorum, küfür etme diyorum. Hatta ben demiyorum bundan sonra kanun diyor artık. Pek tartışmaya açık bir konu değil yani.Kardes burasi turk dil kurumu ve edebiyat forumumu? Futbol forumu burasi. Buradaki herkes fanatik galatasarayli. Futbol forumunda elbette hakaret olur git liverpoolun manchesterin forumlarina bak.Ne yazalim yani soyle mi yazalim.
" Sevgili Prandelli hocamizin cikardigi kadroyu esefle kiniyorum. Ozellikle Selcuk Bey ile Burak Bey'in oynamasi bizleri taraftar olarak cok uzuyor. En yakin zamanda Abdulrahim Bey tarafindan is aktinin feshedilmesini diliyorum"
Hiç pişman değilim. Al Mancini'yi vur Prandelli'ye. Aynı ilkellik, aynı saçmalıklar. Ceyhun'un boşluğunu da sağolsun Prandelli ya Dzemaili ya Yekta ile dolduruyor.
Mancini > 100x Prandelli.
Ceyhun > 100x Yekta/Selçuk/Dzemaili
The MVPSelçuk yazar bence.
Bunu söylemek için hafızayı 1 Temmuz itibariyle resetlemek lazım.
Aynı saçma 11 tercihleri, sistem saçmalıkları devam ediyor. Bruma'yı sağ bek oynatmayı deneyen adamdan bahsediyoruz. 20 milyonluk boş transfer yaptıran adamdan bahsediyoruz. Sabri'yi sol bekte sürekli oynadan adamdan bahsediyoruz.
Herşeyden önemlisi rakibi tarihte ilk defa nisanda şampiyon yapan adamdan bahsediyoruz.