STSL 14/15 H:10 | Galatasaray 0-3 Trabzonspor | M.S | 22 Kasım

Yahu kaale alınmayacak o kadar adam var ki şurada, ben diyorum ki şu kadronun saçmalık olduğu belli hatta en fazla kızanlardan biri benim prandelliye ama buna küfür etmeden, medenice eleştirinizi yapın, boşuna ceza da almayın. Karşılığında yediğimiz laflara bak, işte bu kafadakiler gider dortmund taraftarlarına meşale yağdırır, hazırlık maçlarında sahaya dalarlar. Bu kafanın rengi yok, fenerde de var bjkde de. Hepsi aynı kafa.

Kardes burasi turk dil kurumu ve edebiyat forumumu? Futbol forumu burasi. Buradaki herkes fanatik galatasarayli. Futbol forumunda elbette hakaret olur git liverpoolun manchesterin forumlarina bak.Ne yazalim yani soyle mi yazalim.

" Sevgili Prandelli hocamizin cikardigi kadroyu esefle kiniyorum. Ozellikle Selcuk Bey ile Burak Bey'in oynamasi bizleri taraftar olarak cok uzuyor. En yakin zamanda Abdulrahim Bey tarafindan is aktinin feshedilmesini diliyorum"

Mancini ve Ceyhun'u eleştirenler şu an bin pişmandır eminim. Mancini İnter'de , Ceyhun ise Hannover'de ilk 11 oynuyor hatta Leverkusen'e de gol attı 1 saat önce.

Hiç pişman değilim. Al Mancini'yi vur Prandelli'ye. Aynı ilkellik, aynı saçmalıklar. Ceyhun'un boşluğunu da sağolsun Prandelli ya Dzemaili ya Yekta ile dolduruyor.

Kardes burasi turk dil kurumu ve edebiyat forumumu? Futbol forumu burasi. Buradaki herkes fanatik galatasarayli. Futbol forumunda elbette hakaret olur git liverpoolun manchesterin forumlarina bak.Ne yazalim yani soyle mi yazalim.

" Sevgili Prandelli hocamizin cikardigi kadroyu esefle kiniyorum. Ozellikle Selcuk Bey ile Burak Bey'in oynamasi bizleri taraftar olarak cok uzuyor. En yakin zamanda Abdulrahim Bey tarafindan is aktinin feshedilmesini diliyorum"
Şiir yaz demiyorum, küfür etme diyorum. Hatta ben demiyorum bundan sonra kanun diyor artık. Pek tartışmaya açık bir konu değil yani.

Maç izlerken küfredersin bende ediyorum herkes ediyor, ama bununla kalkıp açık forumda küfür etmek arasında fark var haksız mıyım?

İsimleri değil takımı desteklemek lazım.

Umarım güzel bir galibiyet alırız.

Olcan'ın golü var

Tüm heyecanımı elimden aldı rezil kadrosu ile baş belası herif. Takımda heyecan yaratan kimse yok, belki Olcan...

Sneijder ve Selçuk olan bir takımda Burak'ın frikik kullanması..............

Mancini > 100x Prandelli.
Ceyhun > 100x Yekta/Selçuk/Dzemaili

Bunu söylemek için hafızayı 1 Temmuz itibariyle resetlemek lazım.

Aynı saçma 11 tercihleri, sistem saçmalıkları devam ediyor. Bruma'yı sağ bek oynatmayı deneyen adamdan bahsediyoruz. 20 milyonluk boş transfer yaptıran adamdan bahsediyoruz. Sabri'yi sol bekte sürekli oynadan adamdan bahsediyoruz.

Herşeyden önemlisi rakibi tarihte ilk defa nisanda şampiyon yapan adamdan bahsediyoruz.

2 oldu 3.de gol geliyor

Bunu söylemek için hafızayı 1 Temmuz itibariyle resetlemek lazım.

Aynı saçma 11 tercihleri, sistem saçmalıkları devam ediyor. Bruma'yı sağ bek oynatmayı deneyen adamdan bahsediyoruz. 20 milyonluk boş transfer yaptıran adamdan bahsediyoruz. Sabri'yi sol bekte sürekli oynadan adamdan bahsediyoruz.

Herşeyden önemlisi rakibi tarihte ilk defa nisanda şampiyon yapan adamdan bahsediyoruz.

1- 3-5-2 , 4-3-2-1 sistemleri neresi saçma ?
2- Bruma'yı sağ beke koymasının sebebi , defansını da geliştirmesi içindi. Çünkü sağ açık oynadığı zaman defansa gelmiyordu.
3- 20 milyon euro'luk transferlerden sadece Ontivero ve Alex Telles'i kendisi aldırttı.
4- Evet Sabri sol bek oynadı gayet de iyi maçlar çıkardı. Zaten Telles geldikten sonra da pek orada oynamadı.

Başka eleştirin varsa yaz.

Geri
Üst Alt