STSL 14/15 H:11 | Gaziantepspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Kasım

shili gibi oynamaliyiz

-------------------------Muslera------------------------

---------Chedjou--------Semih--------Koray----------

-----Furkan--------------Melo----------------Colak----

-------------------------Sneijder-----------------------

Bruma--------------------------------------------Olcan

--------------------------Umut--------------------------

f5IsHaz.png

shili gibi oynamaliyiz

-------------------------Muslera------------------------

---------Chedjou--------Semih--------Koray----------

-----Furkan--------------Melo----------------Colak----

-------------------------Sneijder-----------------------

Bruma--------------------------------------------Olcan

--------------------------Umut--------------------------

f5IsHaz.png

Onayladım.

* LG G2 Tapatalk *

Taffarel pandevi kadroya dahil etmemiş. Bide bugün HEM Burak hem selçuku oynatirsa bir iki ağır laf ağzımdan gelebilir.

1 maçlık TD yap..risk al..eski sistem işlemedi. ..

* LG G2 Tapatalk *

Yeni başlangıç hayırlı olur umarım.

Bana sabaha kadar oynansa berabere biter gibi görünüyor.

Kadrodan çok mantelite önemli, kadro üç aşağı beş yukarı aynı olacak, ama ilk 11de Bruma ve Wes'i görmek istiyorum, futbolcularda mutsuz oldukları istemedikleri hoca bozuntusundan kurtuldular, kendilerine gelip üzerlerine düşeni yapmalılar bu akşam, yeni bir başlangıç olsun, zorlansakta kazanacağız, inanıyorum.

Bruma yerine sol bekte Telleside kullanabilir. Öyle olmazsada kanatlar Bruma ve Olcan olur. Lan bide bakıyosunuz Taffarel neşteri vurup ofsayt kralıyla çakma Xaviyi yedek bırakıyor :D

Okan buruk takımı yenilmemek üzere sıkı sıkı tembih etmiştir.Yenersek pembe bulutlar üzerinde yüzmeye devam.Burak gibi gölcü bir santraforumuz varken kim tutar bizi.Selçukta orta sahada bir maestro adamın aklını alır bunlar aklını.

Okan yatar bize. Rahat olsun içiniz. Ama yinede iyi olmalıyız.
Bugün 4-2-3-1 oynarız. Sag Kanat Hamit banko. Solda Bruma oynarsa bekde Tarık olur. Olcan oynarsa Telles bekde olur. Bakalım ne olacak.

Selçuk İnan, Antep'te bir taraftarın "Hoca gitti çıkışa geçin" tepkisine, "Şükür kardeşim kurtulduk! İyi olacağız" yanıtını verdi. (Sabah)

:asd:

Sorun hoca değil galiba diye düşünüyordum ama selçuk'un açıklamalarından sonra galiba sorun hocaydı.İnşaallah da öyledir

burağın tek forvet semihin defans leşçuğun orta saha olduğu bir takımın başına moruinho gelse deplasmanda maç kazandıramaz umarım farklı bir kadroyla çıkarıl hıralı takımdan uzaktaştırılması lazım yeter artık.

Geri
Üst Alt