Sorun hoca değil galiba diye düşünüyordum ama selçuk'un açıklamalarından sonra galiba sorun hocaydı.İnşaallah da öyledir
"Sukur kurtulduk" diyen biride sorun yok diyorsun yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorun hoca değil galiba diye düşünüyordum ama selçuk'un açıklamalarından sonra galiba sorun hocaydı.İnşaallah da öyledir
Bence küfretmeyeceğizIlk 11 belli oldugu zaman kime kufur edecegiz Prandelli gitti![]()
HAHAHA
ilk 11 e bak
Allah belanizi versin kulubu yediniz bitirdiniz
Bu kadro galibiyetle döner
Sent from my iPhone using Tapatalk
Galatasaray'ın Muhtemel Gaziantepspor 11'i(Lig TV) Muslera Sabri, Semih, Chedjou, Telles Olcan, Melo, Selçuk, Sneijder Burak, Umut
HAHAHA
ilk 11 e bak
Allah belanizi versin kulubu yediniz bitirdiniz
Xavi'nin muthis pasi ile kaleci ile karsi kalan Qral affetmedi ve gs 0-1 yendi
he canim hee
Xavi topu kaybetti sneijder qrala top atti 20 metre uste vurdu
bole olacak
- Selcukİsimlerle örnek verir misin kim yedi bitirdi kulübü?
Kafalarina gore hocayi suclucaklar, Turk oyuncular ne kadar lesh arkadas.Prandellinin gitmesi maçı kazandıracaktır çift forvet bu maç için mantıklı malum yabancı sınırı var brumada ilerleyen dakikalarda yer bulacaktır
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Selcuk
- Burak
- Olcan
- umut
- Semih
bunlar kadar capsiz nasil GS'de ilk 11 oyniyor komedi gibi.
Kafalarina gore hocayi suclucaklar, Turk oyuncular ne kadar lesh arkadas.
Bazen sizinde Türk olduğunuz hissediliyor 5 yabancı kuralı var onu oynatma bunu oynatma Olcan ile Umut'un mesela ne suçu var şimdi? Burak ile Selçuk tamam anladık da.. Onu oynatma bunu oynatma kimi oynatacak gelen adam.. Umut, Burak oynamasın kim oynasın? Semih çapsız Koray çaplı oldu 2 sene sonra Koray çapsız olur nasıl oynuyor olur.. Tıpkı 2 sene önce Selçuk,Semih,Burak aslandı kaplandı.. Şimdi çapsız oldu.. Şimdi size göre yetenekli olanlar 2 sene sonra çapsız olacak.. Önce yabancı sınırı kalkacak sonra yerli oyuncu problemi düzelecek..
O oynamasın bu oynamasın kim oynayacak bazen mantıklı konuşmak gerek.. Umut ve Burak hariç forvet mi var? Uzaydan yerli mi bulup oynatacağız eldeki yerliler arasında istenilen 2-3 isim var Furkan,Umut G.,Koray,Sinan G.. Onlarında kaç maçını izleyip de isteniyorsa ama 2 sene sonra onlara da küfredilmeye başlanır çünkü sizde Türk mantalitesini eleştirip aynı mantaliteyle hareket ediyorsunuz.. Ben iyi hatırlıyorum Servet,Gökhan varken burada Semih oynasın diye bas bas ağlayanları şimdi Semih çapsız oldu tam 3 senede...
Simdi sana cok kucuk bir ornek vericegim...