STSL 14/15 H:11 | Gaziantepspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Kasım

cumartesi oynuyoruz futbolcular yorgun miy miy . Anaokulu degil bura bu adamlar profesyonel futbolcu liverpoolun cani yokmu cumartesi sabahin köründe maca cikacaklar keza real ayni sekil. yok abdürrahim albayrak tff ye gidip maci degistirsinmis yok ya hayrina mi oynuyorlar birde oynadiklari futbol, futbol olsa.
Ha yorgunlar ha fit. Ne fark var ki sanki. Öyle ya sa böyle koşmuyor bizim karaktersiz topçular.

Insan utanır lan bu kadar para alıyorsunuz, insan hakkını vermek için elinden ne geliyorsa yapmaya çalışır.

Bu taraftar takıma destek çıkabilmek için ekmeğinden işinden gücünden oluyor stada gidebilmek için. Kendinizden utanmıyorsanız taraftardan utanın lan yetersizler.

Insan biraz savaşır biraz kendini yırtar, zorlar. Ama hiç birşey yok.

I am the one who knocks!

Ha yorgunlar ha fit. Ne fark var ki sanki. Öyle ya sa böyle koşmuyor bizim karaktersiz topçular.

Insan utanır lan bu kadar para alıyorsunuz, insan hakkını vermek için elinden ne geliyorsa yapmaya çalışır.

Bu taraftar takıma destek çıkabilmek için ekmeğinden işinden gücünden oluyor stada gidebilmek için. Kendinizden utanmıyorsanız taraftardan utanın lan yetersizler.

Insan biraz savaşır biraz kendini yırtar, zorlar. Ama hiç birşey yok.

I am the one who knocks!

katiliyorum. Üstteki yorumlari görünce cildirmamak elde degil.

Lige havlu atarız kupada malup oluruz g.t korkularından gönderirler prandelliyi.
O saatten sonra sakın o koltukta kalmasın hiçbiri.

İddaa 1.65 oran vermiş bize,neyin kafasını yaşıyor acaba bu iddaa?En düşük 2.10 olmalıydı bizim oran.Antep'in de en fazla 2.55.

Kadro-i Revizyon
Göze Hos Gelen Ofansif Futbol!

1337.jpg

1156013_Galatasaray_SK.jpg

Burak & Selcuk & Semih 'in olmadigi kadronun basina dedeniz ebeniz basina gecse 65% yenme ihtimali var .

Bu maçta Taffarel ile muhakkak Prandelli'den daha iyi bir oyun sergileyeceğiz. Ama öteki hafta TT Arena'da oynanacak olan maçta şov bekliyorum. (Umut ediyorum) Çünkü buna ihtiyacımız var.
Gelecek olan hoca da lütfen takımda isme değil azme değer versin.

Muslera

Tarık - Semih - Chedjou - Hakan

Melo - Selçuk

Hamit - Sneijder - Bruma

Burak​

Gaziantepspor karşılaşması için kente hareket edecek olan Galatasaray'ın kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor:
Fernando Muslera, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Bruma, Alex Telles, Burak Yılmaz, Furkan Özçal, Aurelien Chedjou, Semih Kaya, Koray Günter, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Sinan Bolat, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Tarık Çamdal.

_________________Muslera______________________

___Sabri______Koray_____Chedjou_______Hakan_____

______________Melo____Furkan__________________

_______Olcan_____Sneijder______Bruma_________

_________________Umut____________________

Koyacağız. Lastik markasını andıran hoca bozuntusundan sonra galibiyet bekliyorum.

_________________Muslera______________________

___Sabri______Koray_____Hakan_______Telles_____

______________Melo____Furkan__________________

_______Olcan_____Sneijder______Bruma_________

_________________Umut____________________

Geri
Üst Alt