STSL 14/15 H:11 | Gaziantepspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Kasım

Fener'in fikstürü kek.Bizim daha Gençlerbirliği,Konya ve Beşiktaş deplasmanlarımız var.Bu maçı alamazsak Fener ilk yarı sonunda 6-7 puan farkı takar bize.

tarık ve bruma ya neden sahip çıkılmıyor
burak selçuk hamit semih rakibe çalışıyor 15 e 7 oynuyoruz işte sorun bu zaten kimse selçuk burak semih ( şimdide hamit çıktı ) burnundan kıl almıyor

Takımı nerden tutsan elde kalıyor. Nasıl bir bataklıktır bu, hepsinin de dörder beşer yıllık ağır kontratları var.. Bir şekilde kurtulmalıyız bu futbolcu grubundan. Gelecek sezonun kadrosunda bu sezondan en fazla 8-10 oyuncu kalmalı, yeni bir takım yaratmak zorundayız. 30 tane çöp var elimizde diyebiliriz.

Takım koşmuyor, pres yapmıyor. Bizim oyuncularımız rakip sahadayken adamlar hemen 2-3 oyuncuyla oyuncularımızın çevresini sararken, onlar bizim yarı sahadayken biz gölge savunması yapıyoruz. Ne pres var, ne mücadele var. Hamit bitmiş yürüyecek hali yok. Bruma ölü gibi, tembel olduğuna inanmaya başladım yavaş yavaş. Selçuk'u hiç konuşmuyorum. Melo da mahalle maçına gelmiş. Evde şov yapmasını çok iyi biliyor. Deplasmanda koşmuyor, mücadele etmiyor. Takımın neresini tutsanız elinizde kalıyor. Yeni teknik direktör radikal değişikliklere gitmediği takdirde bu takımın toplarlanması imkansız gibi birşey.

Devre arası transfer döneminde sadece iyi bir forvet alınsın yeterli yeterince saçma sapan transfer yaptık.

Sent from my iPhone using Tapatalk

İyi yapiyor. ..bu beceriksiz ve vurdum duymaz anti futbolculara bende pas vermezdim.

* LG G2 Tapatalk *
iyi filan yapmıyor
etrafındakiler bitmiş diye bize saçma sapan gol yedirecek
sağdan adam kaçıyor kendisi çalım deniyor mal gibi kaybediyor topu
o pozisyon gol olsa meloya ilk söven sen olacan

Hamza hayatinin hatasini yapti

Bu takimdan bir cacik olmaz

Burak hamit selcuk chedjou semih tarik lesh

Bir melo bir sabri var ayakta duran

İbretlik maç.

fesuphanallah sahada o kadar aptal oyuncu var ki...

Trilyonluk aptal oyuncu...

Melo'nun aldığı top yok ki. Yanından yürüyerek geçen adamlara müdahale etmemeyi Selçuk'dan öğrendi herhalde.

Meloya haksızlık yapılıyor, tamam savunmada rakibe eskisi kadar müdahale etmiyor ama kendisine gelen toplarla ileri çıkabilmek için didiniyor, ileriye doğru hamle yapıyor bunu başka kimse yapmıyor, top melodayken tekrar izle bence..

onu bunu bırakın
muslera ve sneijder dışında hepsini at çöpe
hala bazı isimlere toz kondurmamak için kırk takla atıyosunuz

Adam sanki diğerlerinden bıkmış gibi oynuyor.
Bunlara kalsa birşey beceremicekler der gibi.
en azından kaptığı her topla driblingini yapıp bir kişi eksiltip pasını atmaya çalışıyor herzaman başırılı olamasada.

Selçuktan iyidir en azından deniyor
yanındaki leşler de gitmeli
melo da haddini bilmeli
böyle leş bir orta saha görmedim ben

medyada 1-2 kişi hariç kimse burak selçuk semih e toz kondurmuyor
rıdo yine yüklenir bruma tarık ve melo ya

Geri
Üst Alt