STSL 14/15 H:11 | Gaziantepspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Kasım

antep iyi bi takım olsa 2,3 sıfır olurdu ilk yarı.bomboş kafaları kaleye bile tutturamadılar.

Ben fatih terim olsam futbolda devrim yaparım, o devrim de Türkiye'de menejerlik düzenini bitirmek olur..

Burak - Selçuk ikilisine 2 sezondur her maç 90 dakika tahammül edenler, Bruma'ya bir maç 45 dakika tahammül edemeyip "hemen satın" ağızlarına başladılar ya ne diyeyim ben... Ya arkadaş bu bebe kaç maçtır 18 e bile alınmıyor. Maç eksiği diye bişe var. Ne bekliyosunuz anlamıyorum ki. Zaten hem 19 yaşında, hem hızlı, hem çalım ustası, hem pas üstadı, hem şut kralı olsa bu adamın bizde ne işi var ? Biraz bekleyin işte... Oynaya oynaya gelişecek.

Maca bakamıyorum, nasıl oynuyoruz? Ve özellikle Bruma nasıl oynuyor?

Orta sahan basmiyor forvetin ölü ve kanatlarin çalişmiyor. Halimiz normal. Orta sahada basan top çalan oyuncumuz yok. Şu Bastos Dubai'de ise onu kiralasinlar Campelli kiralasinlar. Beş para etmezleri gödersinler. Bedavaya gitselerde sorun degil. İçim daraldi.Şu düştügümüz durumu analiz edecek, sorunun nerede oldugu gören biri yok mu?

Bu zemin de Bruma oynamaz bir kere adam sakatlanmaktan korkuyor üstelik bu maçın stresini kaldıramıyor.

Bir oyuncu kötü olabilir ikisi kötü olabilir de 11 kişiden en az 8'i kötüyse bu takım aylarca çalışmıyor demektir. Çalışmıyorlar bu kadar net.

Bi kaç leş adam var ama gerisi ne yapar hacı. Gol yiyoruz hemen takım kabulleniyor. Yok bunların gücü yok işte.

Burak - Selçuk ikilisine 2 sezondur her maç 90 dakika tahammül edenler, Bruma'ya bir maç 45 dakika tahammül edemeyip "hemen satın" ağızlarına başladılar ya ne diyeyim ben... Ya arkadaş bu bebe kaç maçtır 18 e bile alınmıyor. Maç eksiği diye bişe var. Ne bekliyosunuz anlamıyorum ki. Zaten hem 19 yaşında, hem hızlı, hem çalım ustası, hem pas üstadı, hem şut kralı olsa bu adamın bizde ne işi var ? Biraz bekleyin işte... Oynaya oynaya gelişecek.

Çok iyi özetledin durumu.

Geldiği günden beri ısrarla söylüyorum, söylemeye devam edeceğim. Bruma transferi tamamen fiyaskodur.

Biz kimseye eğitim veremeyiz, kimseyi geliştirmeyiz. Bize gelen her futbolcu istisnasız geriye gider, yerliler bile bunu yapıyorken, yabancıları ne eğitebiliriz ne de bir şeyleri ciddiye almasını sağlayabiliriz.

Takım fizik oalrak bitik oyunculardan kurulu. Bunu tespit ederse ve neşteri vurursa Hamza Hoca efsane olur. Yoksa aynı devran sürer gider.

Beyler tamam Selçuk,Hamit,Burak leş ama Bruma ve Melo da rezalet,Tarık ta Sneijder diyoruz,seni yedek bırakırlarsa klubü yakarız diyenler var ama o golü Burak kaçırsaydı Florya da 100 kişi beklerdi malesef takımın özgüveni yerlerde kondisyon yerlerde ve bunun sorumlusu prandellidir ünal aysaldır en başta

Geri
Üst Alt