STSL 14/15 H:12 | Beşiktaş 3-0 Trabzonspor | M.S | 7 Aralık

Sattilar Tolgayi kargalara zekasuzlar. Tolga hamsilerde olsa alirlardi maçi.

ulan şu Trabzona evimizde yenildik,Eskişehir yedek kadrosuyla çıkmıştı maça berabere kaldık Arenada(defanslarını söylüyorum),başakşehirle en kötü berabere kalırdık,gittik bide ligin en kötü takımı balıkesire 2-0 yenildik. 2 yakan bir araya gelmesin lan Prandelli !

Özer'in hareketi sarıdan çok kırmızıdan az. Kırmızı çıksa ağır deriz ama sarıya da sanki yetmedi diyebiliriz.

Sen kartı göstermezsen oyuncular da böyle intikam alır

Bkj den birşey olmaz, içinizi ferah tutun, nefesleri yetmez şampiyonluk için, bir Ba var, başka numaraları yok.

O Prandelli i.o.i. bütün paralarını istiyormuş, hatta muhattabınız avukatım falan demiş gavat. Haram olsun şeref yoksunu.

Beşiktaş'ı 33.haftada Arena'da indiririz.Bu sene başa baş gideceğiz gibi duruyor.Avrupa'dan da elendik,ligten kopmayız kolay kolay.Asıl sorun Fener.

hakem iyi maç yönetiyor şimdiye kadar maç akıcılığını iyi sağlıyor

Veli dedigin adam kazma, dogru, hic begenmem. Ama kendisinin takim'a kattiklari da ortada ve en azindan topu diger arkadasina vermeyi basariyor. Bir digeri ise sag bek Serdar. Yazildigina göre Besiktas sag bek ariyormus, onu da sutlayacakmis yani, cünkü o da ayni sekilde kazma.

Bizim oyunumuzu genel anlamda bozan adamlar var. Akici futbolu oynayamiyoruz bu yüzden. Örnek Hamit, Sabri, su an oynamasa da Hakan Balta, bu hafta toparlansalar bile Selcuk ve Burak, Yekta vsvsvs. Tam eski kafa futbolcular bunlar, modern ve akici futbol icin kafalari calismayan ve kapasiteleri izin vermeyen tipler. Bunlardan kurtulamadigimiz sürece bi halt olmaz bu takimdan.

He Besiktas'i da sisirmeyin, sezonun ikinci yarisi düser bu tempo. Pek iyi olduklari da yok bana göre. Sadece ayagi iyi pas yapiyorlar o kadar.

Musa Nizamin eline degmis sanki

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt