STSL 14/15 H:12 | Beşiktaş 3-0 Trabzonspor | M.S | 7 Aralık

Besiktas iki kaleci hatasindan bos bos goller buldu. Haftalardir hakem hatalari ile mac kazaniyorlar. Bunlarin balonu da yakinda patlar. Siz sisirmeye devam.

Az önce Veli'ye sarı göstermemişmiydi hakem bozuntusu...

Stat çok güzel yalnız beğendim

Besiktas iki kaleci hatasindan bos bos goller buldu. Haftalardir hakem hatalari ile mac kazaniyorlar. Bunlarin balonu da yakinda patlar. Siz sisirmeye devam.

Biz patlatırız sorun yok. Yeter ki dün oynadığımız gibi devam edelim. Boş bir takım. Salt mücadele. Herhangi bir kalite yok.

Trabzon böyle giderse gol falan atamaz. Ersun efendi hatali kadrosunu düzeltmek zorunda.

Cezayirlilerden birini almak zorunda. Full ofans. Sol bekte Yusuf oynasa da defansif olarak fark etmez, Musa mali süper oynuyor gercekten o bölgede.

Fatih
Bosingwa Medjani Musa Yusuf
Özer Constant Mehmet
Sefa Cardozo Waris

Şu veli denen gerizekalının maçları tamamlaması mucizeyken hakemler kart göstermemek için birbirleriyle yarışıyorlar.

Uyuz oluyorum futbolcu olsan kesin döverdim bu ve türevlerini.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fatih Neuer sandı galiba kendi, açılmalar felan :D Demba Ba çok klas futbolcu ya. Demba Ba = 6m. Veysel + Olcan'da 6m. :S
Drogba'yı hatırlattı bana Demba Ba..

Ntv'de Veli'nin golünü anlatmak için R.Carlos'un Fransa'ya attığı efsane golün görüntüsünü koymuşlar. Çok benziyor gerçekten :D

Biz patlatırız sorun yok. Yeter ki dün oynadığımız gibi devam edelim. Boş bir takım. Salt mücadele. Herhangi bir kalite yok.

Bu ülkede sırf mücadele 60-65 puan yapar zaten üzeride kaliteye göre değişir. Ts ve bjk bence benzer oynayan takımlar. Biz ve fb kalite olarak onlardan bir tık yukardayız.
Aynı mücadeleyi gösterirsek bjkyi her türlü geçeriz

Fatih ve Musa Nizam cok agir yeteneksizler.
Mehmet Ekici de bazi pozisyonlarda iyice micti

ATACAST'den yauni izleyenler devre arasindaki tepeler ve ses kayitlarini dinledizmi ?

gurur duyor insan ulkesiyla :D

Geri
Üst Alt